Noutati
Ce?
Ia povestiti`mi mai multe.. in legatura cu Atomic`u .. si alea alea.. acum eu tin sa va anunt ca pe 14 Feb 2oo3 ( de Sf Valentin ) fetele vor fi in Dumars ( regie )
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Initial trimis de Mihai-MOF
da.. .erau cu gecile... dar ar trebui sa vedeti ce studio au aia de la atomic... e mai frig inauntru decat afara... nu cred ca au auzit de termoficare
Le-am vazut si eu la K-lumea

M-am gandit ca era frig in studio, ca prea erau zgribulite, da' puteau si ei sa le machieze un pic da-o-ncolo de treaba, ca prea aratau ca dupa o noapte nedormita. Machiajul de strada nici nu se vede pe sticla, trebuie unul mai puternic, asa se face peste tot. In rest mi s-au parut ok - naturale, neprefacute. :o
A goal is a dream with a deadline :-?
-
Draga - Junior Member
Mmmm
Initial trimis de Draga
Le-am vazut si eu la K-lumea
M-am gandit ca era frig in studio, ca prea erau zgribulite, da' puteau si ei sa le machieze un pic da-o-ncolo de treaba, ca prea aratau ca dupa o noapte nedormita. Machiajul de strada nici nu se vede pe sticla, trebuie unul mai puternic, asa se face peste tot. In rest mi s-au parut ok - naturale, neprefacute. :o
Dap , dar uite vezi tu ..mai bine ca au fost asa naturale..deoarece fanii le`au putut vedea .. :-) stii tu..
-
AnDrEi - Junior Member
TNT au fost invitate la Babilonia .. tema era ceva de genu ' Certuri cu parintii' .. Lala a zis ca a avut probleme cu parintii din cauza ca o sunau prea multi baietzi la telefon .. restul cica nu au avut probleme majore ... Au cantat 'Ani de liceu 2002' shi erau imbracate ca la Acasa mai putin Dea ...
PS: Nu stiu nici macar sa faca playback ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
LoL
Initial trimis de KoRn_bitch
TNT au fost invitate la Babilonia .. tema era ceva de genu ' Certuri cu parintii' .. Lala a zis ca a avut probleme cu parintii din cauza ca o sunau prea multi baietzi la telefon .. restul cica nu au avut probleme majore ... Au cantat 'Ani de liceu 2002' shi erau imbracate ca la Acasa mai putin Dea ...
Nu sunt de acord cu tine..fetele au fost imbracte super.. exact genului de muzica pe care il canta..doar nu ai vrea sa fie cu pianu` in fata nu? ma rog.. si apropos.. a fost super emisiunea.. pacat ca eu am prins doar sfarsitul .. :-(
-
AnDrEi - Junior Member
Re: LoL
Initial trimis de AnDrEi
Nu sunt de acord cu tine..fetele au fost imbracte super.. exact genului de muzica pe care il canta..doar nu ai vrea sa fie cu pianu` in fata nu? ma rog.. si apropos.. a fost super emisiunea.. pacat ca eu am prins doar sfarsitul .. :-(
Doar la sfarsit au fost ele!Oricum daca vrei sa o mai vezi o data vezi ca este asta seara de la ora 0:00!Cat despre ceea ce a zis Laura...nu comentez!:rolleyes:
- Myketheone
- Junior Member
LoL
Initial trimis de Myketheone
Doar la sfarsit au fost ele!Oricum daca vrei sa o mai vezi o data vezi ca este asta seara de la ora 0:00!Cat despre ceea ce a zis Laura...nu comentez!:rolleyes:
Myke .. stii care e problema no1 ? ca fetele au gresit.. ele si`au dat nr de telefon la toata lumea .. trimiteau mailuri cu nr lor de mobil..macar daca aveau mai multe..dar uite vezi? se mai intampla si la case mai mari !
Multumesc de anunt ..ma uit la ora 00:00 .. pe Antena1 da?
-
AnDrEi - Junior Member
Initial trimis de AnDrEi
Am zis eu ca erau imbracte naspa ??? Am zis doar ca erau imbracate ca la Acasa ... whats ur problem .... shi ce pian mah ?
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
Initial trimis de AnDrEi
Myke .. stii care e problema no1 ? ca fetele au gresit.. ele si`au dat nr de telefon la toata lumea .. trimiteau mailuri cu nr lor de mobil..macar daca aveau mai multe..dar uite vezi? se mai intampla si la case mai mari !
Multumesc de anunt ..ma uit la ora 00:00 .. pe Antena1 da?
Dap!Pe Antena 1 la ora 0:00!Dar vezi ca emisiunea tine pana la 1:45 iar ele sunt la sfarsitul emisiunii!
- Myketheone
- Junior Member
Dap
Dap!Pe Antena 1 la ora 0:00!Dar vezi ca emisiunea tine pana la 1:45 iar ele sunt la sfarsitul emisiunii!
Myke ..thnx .. deci ma uit eu .. vad eu ce fac..dar in legatura cu telefoanele esti de acord cu mine?
-
AnDrEi - Junior Member
Noutate
Fanii TNT au inceput sa faca site`uri pentru fancluburile fetelor .. si uite ca in curand o sa va dau si adresele unde vetzi putea intra !
-
AnDrEi - Junior Member
Rectific :-)
De"Ziua indragostitilor" le puteti vedea pe fetele de la TNT si pe cei de la Simplu la petrecerea ProFM din clubul Twice.
Pe 15 februarie TNT vor fi la Sala Polivalenta alaturi de Candy, Simplu, Miki, A-Mix si multi altii.
@http://www.tntonline.ro
Pe 15 februarie TNT vor fi la Sala Polivalenta alaturi de Candy, Simplu, Miki, A-Mix si multi altii.
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Dap
Initial trimis de AnDrEi
Myke ..thnx .. deci ma uit eu .. vad eu ce fac..dar in legatura cu telefoanele esti de acord cu mine?
Pai...cam da!desi sa stii ca Laura mai are un nr!Altfel nu stiu sigur daca l-ar fii dat la toata lumea!dar consider ca nici macar pe ala nu trebuia sa-l dea!Eu i-am zis dar...
- Myketheone
- Junior Member
Da
Pai...cam da!desi sa stii ca Laura mai are un nr!Altfel nu stiu sigur daca l-ar fii dat la toata lumea!dar consider ca nici macar pe ala nu trebuia sa-l dea!Eu i-am zis dar...
Nu mai conteaza.. stiam si eu ca are doua numere de telefon .. eu le am :-) heheheh .. nevermind..eu sper ca sa iasa bine in Twice maine ;-)
"Ani de liceu cu absente la romanaaaaaaaaaaa tralalala.. ani de liceu cand lipsesti o saptamana si le spui ca esti in turneu .. ani de liceu cand iesim pe hol pe role..ani de liceu .. telefonu lu Lala suna`n ore .. heeeeeeee hoooooooo heeeeeee" :-)
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Da
Initial trimis de AnDrEi
Nu mai conteaza.. stiam si eu ca are doua numere de telefon .. eu le am :-) heheheh .. nevermind..eu sper ca sa iasa bine in Twice maine ;-)
"Ani de liceu cu absente la romanaaaaaaaaaaa tralalala.. ani de liceu cand lipsesti o saptamana si le spui ca esti in turneu .. ani de liceu cand iesim pe hol pe role..ani de liceu .. telefonu lu Lala suna`n ore .. heeeeeeee hoooooooo heeeeeee" :-)
K!si asta stiam dar...hai sa nu mai vb despre asta!Nu cred ca este atat de important!Tu vii maine?
- Myketheone
- Junior Member
Nope
K!si asta stiam dar...hai sa nu mai vb despre asta!Nu cred ca este atat de important!Tu vii maine?
EU pentru o perioada de timp nu prea am sa mai plec din bacau .. nush ..nu vin .. stau in bacau si ma duc sa cinez .. sa fie ceva romantic.. oricum sper ca fetele sa se distreze.. si tu la fel!
-
AnDrEi - Junior Member
New
TNT sunt la sectiunea de moda din revista 'Whats up' distribuita gratuit la restaurantele Mc`Donalds .. shi in plus mai e shi un articol de doua pagini despre ele ... poze destul de reusite in prima parte a revistei ....
-
Locul 7 in Romanian Top 100
Ani de liceu 2002" a ajuns saptamana trecuta in Top 10. Piesa se afla pe locul 7, intr-o companie selecta. "Ani de liceu 2002" este la cea de-a 8 saptamana de prezenta in top.
-
AnDrEi - Junior Member
al draq...
bai nu shtiu am un noroc.. nu prind nicodata nici o emisiune nimic .. v`un concert ceva .. nimic!!!!
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
-
AnDr3y - Radu - Junior Member
Ajutor
Initial trimis de AnDr3y - Radu
bai nu shtiu am un noroc.. nu prind nicodata nici o emisiune nimic .. v`un concert ceva .. nimic!!!!
Radu , uitate in weekend si tu pe la Tv si ai sa vezi :-) numai sa vrei .. sa ai vointa !
-
AnDrEi - Junior Member
LoL
Initial trimis de Pizzi
Mi-a placut Dea aseara la de 3x femeie. Dupa cum spuneam Tisha are probleme de exprimare. Sau poate erau emotiile. :rolleyes:
Iti spun eu .. ca nu are probleme de exprimare .. au fost emotiile !
Se mai intampla nu?
-
AnDrEi - Junior Member
sambata 15 martie
Sambata 15 martie fetele vor fii invitate pe postul acasa la povestiri adevarate la ora 19:30!:)
- Myketheone
- Junior Member
Yup!
Aseara au filmat pt Acasa (emisiune inregistrata) si va fii difuzata maine (nr azi). Dupa cate am inteles de la Dea subiectul : acele 2 fete care canta ceva de genul "we are the chychy girls" ma rog va lamuritzi voi ! Dupa care va urma o aparitie la Tvr1 zilele astea la Marina Almasan (gagica care prezenta "Ceaiul de la ora 5")Myke :B
For more information "ALT F4"!!
- JusT
- Junior Member
miercuri 26 martie
Miercuri 26 martie fetele vor aparea la antena 1 intr-o emisiune care nu era in programul trupei dar care s-a ivit neasteptat!Ce emisiune credeti ca este?.........................................................
CACEALMAUAAAAA!!!:D :p
Oare au facut-o lata?Vom trai si vom vedea!:)
CACEALMAUAAAAA!!!:D :p

Oare au facut-o lata?Vom trai si vom vedea!:)
- Myketheone
- Junior Member
cacealmaua:))
ma gandeam eu...oare o sa le faca vreo farsa?cacelamaua nu mai exista....a aparut rasmerita si e cu ...una....nu stiu cum o chema-o.
)dar tu de unde stii atatea mai myketheone:))????

- shokata
- Junior Member