Marea intalnire a fanilor cu fetele de la TNT
46 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
O intalnire cu trupa TNT?
Mai , eu am stat si m`am tot gandit la o oarecare intalnire cu Tisha , Dea si Lala .. ce spuneti? a`tzi vrea? daca da .. datzi sugestii.. locul..data.. si cum am putea face sa ne intalnim catzi mai multi .. de ex.. voi in Bucuresti atz`i putea veni?
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
eu sunt deacord...dar ma indoiesc ca as putea sa vin altundeva...decat in bucuresti :cry: tu nu poti sa vi aici ??? nu de alta, dar sunt multi din Bucuresti, e mai usor sa veniti aici decat sa mearga toti la Bacau sau altundeva, right? :con: Nu de mine depinde....
Propun sa fie in week-end!
Propun sa fie in week-end!

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
dap
Eu unul am sa vin in Bucuresti .. acum sa vedem cati o sa fim .. si unde vom sta peste noapte .. ca deeeh nu putem veni si pleaca in aceeasi zi .. sunt fani si din alte parti ale tari .. nu neaparat din Bucuresti .. si nu cred ca s`a facut o statistica.. ma rog.. este opinia ta ( punctul tau de vedere )
-
AnDrEi - Junior Member
ok
si mie mi-ar placea sa le vad pe fete...chiar mi se pare o idee super buna...dar nu mai bine asteptam sa se face fan club in bucuresti si mai apoi cei d ela fan club si noi organizam o petrecere pt ele...cred ca ar fii super bine..eu personal nu le-am vazut dar vreau sa ma duc la vreun concert..din cate am auzit nu prea mai sunt concerte..bye...a ...dra se fimeaza un nou clip intr-o saptamana...asaa am aflat..zbye
- shokata
- Junior Member
NU!NU!NU!
Nu in Bucuresti! Mai bine in orasul meu!!!!
Si ma ofer, prin bunavointa-mi declarata si exagerata sa le gazduiesc in umila mea casa pe fete.
Si daca vine lumea sa se intalneasca cu ele, am facut si un program:
10:00 - 10:30 - plimbare cu Tisha si Lala prin parc (Dea ramane la mine acasa)
10:30 - 12:00 - discutii cu Tisha si Lala intr-un baruletz, la un suc (Dea ramane la mine acasa)
12:00 - 13:00 - masa de pranz la un restaurant (Dea mananca la mine acasa, ca mama gateste mai bine)
13:00 - 16:00 - intalnire cu toti fanii, discutii, cantari etc (Dea ramane la mine acasa sa-si faca digestia si sa se odihneasca)
16:00 - 17:00 - Tisha si Lala nu isi mai dau seama pe unde sunt in oras, nu mai stiu unde e casa mea si pleaca in cautarea Deei, care, normal, e la mine...
17:00 - 18:00 - Cautarile continua, fara succes (Dea e la mine acasa)
18:00 - 19:00 - masa de seara. Tisha si Lala si fanii (Dea mananca la mine, ca mama gateste bine oricand)
19:00 - 20:00 - Tisha si Lala pleaca din oras, uitand-o pe Dea la mine
Ei, ce ziceti? Voua nu vi se pare mai buna ideea mea?
Am zis
Nu in Bucuresti! Mai bine in orasul meu!!!!

10:30 - 12:00 - discutii cu Tisha si Lala intr-un baruletz, la un suc (Dea ramane la mine acasa)
12:00 - 13:00 - masa de pranz la un restaurant (Dea mananca la mine acasa, ca mama gateste mai bine)
13:00 - 16:00 - intalnire cu toti fanii, discutii, cantari etc (Dea ramane la mine acasa sa-si faca digestia si sa se odihneasca)
16:00 - 17:00 - Tisha si Lala nu isi mai dau seama pe unde sunt in oras, nu mai stiu unde e casa mea si pleaca in cautarea Deei, care, normal, e la mine...

18:00 - 19:00 - masa de seara. Tisha si Lala si fanii (Dea mananca la mine, ca mama gateste bine oricand)
19:00 - 20:00 - Tisha si Lala pleaca din oras, uitand-o pe Dea la mine

Ei, ce ziceti? Voua nu vi se pare mai buna ideea mea?

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
Heheheh
genicon , imi place programul tau .. dar imi displace faza ca pe Dea ai lasa`to acasa.. ma rog.. acum hai sa fim seriosi .. si sa va propun eu ceva.. atunci cand o sa va hotarati .. o sa ne intalnim toti in Bucuresti .. si vom merge intr`un club .. ne vom distra.. deci .. dragul meu genicon ne intalnim toti .. nu fiecare pe rand :-)
-
AnDrEi - Junior Member
Eu zic o intalnire potrivita ar fi la vara pe litoral cand fetele cu siguranta o sa aiba concerte pe acolo si vor sta aproape toata vara pe acolo .. mmm ce prere aveti.. si faza urmatoare ar fi daca fetele ar fi anuntate ca exista un asemenea forum pe net .. 

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Serios...
Ok... hai sa fiu si eu serios.
Normal ca sunt de acord cu o intalnire a trupei cu fanii, dar nu sa fie ceva de genul conferinta de presa, ci mai mult o intalnire intre prieteni. Aici depinde, cum bine zicea sandrino, daca fetele stiu de existenta noastra, de existenta acestui forum si mai ales daca ar fi de acord. Depinde...
In ceea ce priveste intalnirea in Bucuresti...
Va doresc distractie placuta!
Eu nu voi putea veni
Oricum, sa o pupati (pe mana) pe Deea din partea mea, si sa nu amintiti nimic de programul meu de mai sus
Hai ca acum am fost serios, nu?
Am zis

Normal ca sunt de acord cu o intalnire a trupei cu fanii, dar nu sa fie ceva de genul conferinta de presa, ci mai mult o intalnire intre prieteni. Aici depinde, cum bine zicea sandrino, daca fetele stiu de existenta noastra, de existenta acestui forum si mai ales daca ar fi de acord. Depinde...
In ceea ce priveste intalnirea in Bucuresti...

Hai ca acum am fost serios, nu?
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
-
genicon - Junior Member
Raspuns ptr sandrino
Sandrino , fetele au fost instiintate de existenta acestui forum .. ele au intrat si au vazut despre ce este vorba.. cand vor avea timpul necesar.. atunci vor fi alaturi de noi .. pup ya
Userele sunt : Dea , TishaTNT , LalaTNT
@Mihai Ghiduc iti multumesc :-)
Userele sunt : Dea , TishaTNT , LalaTNT
@Mihai Ghiduc iti multumesc :-)
-
AnDrEi - Junior Member
Pt Andrei!
Ma iei si pe mine la Bucuresti?
"Traiesc prin prezent,prin trecut cautand acelas viitor pe care nu l-am cunoscut niciodata dar care-mi neaga existentza!"
-
mirela`Carla_ - Junior Member
Opa
Mirela .. eu nu te pot lua .. cand vom stabili toate datele despre o intalnire TNT & Fani .. atunci daca poti sa vii bine .. daca nu sorry ..
-
AnDrEi - Junior Member
Initial trimis de genicon
NU!NU!NU!
Nu in Bucuresti! Mai bine in orasul meu!!!!Si ma ofer, prin bunavointa-mi declarata si exagerata sa le gazduiesc in umila mea casa pe fete.
19:00 - 20:00 - Tisha si Lala pleaca din oras, uitand-o pe Dea la mine![]()
Ei, ce ziceti? Voua nu vi se pare mai buna ideea mea?![]()
![]()
Am zis
I love the program! Numai k eu vreu sa stau aksa ... la genicon .. shi asha mama lui gateshte bine oriknd ... ce dreaq ... shi nu fi egoist!! Mai las`o pe Dea shi pentru altii!!!

Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
-
AnDr3y - Radu - Junior Member
Yeah
Propunere - Intalnirea TNT & Fani sa fie in vacanta de Paste :-) , deci daca cineva e de accord cu mine astept un raspuns ... sau chiar propuneri .. !
-
AnDrEi - Junior Member
Andrei, dupa mine intalnirea poate fi oricand, si in vacanta de pasti si weekend-ul viitor :p Dar nu cred ca depinde de noi, mai degraba de ele, daca sunt libere atunci sau nu...
So, oricand vreti, anuntati-ma si vin!

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Sooner the better
Cu cat e mai curand cu atat e mai bine ... sunt nerabdatoare ... chiar vreau sa le cunosc pe fete ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
pai..
pai hai sa hotaram noi ceva .. shi dupe aia le inrebam pe fete dak sunt disponibile! dak nu sunt ... kutam alta varianta ...
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
-
AnDr3y - Radu - Junior Member
Cel mai bine asha ... da cum facem pana la urma ..cand cum unde ... ?
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
Deci
Vom vorbi despre o eventuala intalnire mai bine in apropierea Sfintelor Sarbatori de Paste adica inainte cu 1 saptamana de a luat vacanta .. da? si atunci vom stabili cand/cum/unde!
-
AnDrEi - Junior Member
Dar vin si eu.
Andreiule,te rog sa ma anunti si pe mine cand va hotarati sa mergeti pentru ca as veni si eu. Nu ca as sta are aproape de Bucuresti (doar la vreo 500 de km) ... Uite , in vacanta de vara eu vin in Bucuresti la o cunostinta si o sa stau pe acolo ceva vreme : o saptamana sau doua. As fi cel mai fericit daca s-ar suprapune intalnirea cu fetele si venirea mea in capitala.
Vrea sa va cunosc si pe voi si vreau , in primul rand, sa vad ce le poate capul fetelor astora.
Ce parere ai , Andrei?
Vrea sa va cunosc si pe voi si vreau , in primul rand, sa vad ce le poate capul fetelor astora.
Ce parere ai , Andrei?
-
UnCopilutz - Junior Member
Hai sa va spun ..
Pai eu am zis sa facem intalnirea atunci cand toti fanii TNT vor putea veni nu? Si in vara ?!?! este prea tarziu .. eu de ex pana acum m`am tot intalnit cu fetele.. dar vreau sa fim mai multi ..toti fanii TNT .. 100-200 sau mai multi
ma rog..eu am propus ca intalnirea sa se faca in vacanta de Paste .. sau daca nu la Bacau :-) cand vor avea concert fetele .. !
UnCopilutz cred ca daca intalnirea va fi la Bacau va fi mai aproape de tine nu? :-)
Sau daca nu .. pentru cei de prin Bucuresti .. weekendul asta ? ce spunetzi? vreti ca sa le cunoasteti pe fete?

UnCopilutz cred ca daca intalnirea va fi la Bacau va fi mai aproape de tine nu? :-)
Sau daca nu .. pentru cei de prin Bucuresti .. weekendul asta ? ce spunetzi? vreti ca sa le cunoasteti pe fete?
-
AnDrEi - Junior Member
Dap
Mihai pai .. poate facem o legatura cu lansarea noului videoclip nu? ar fi fain 

-
AnDrEi - Junior Member
hei hei hei
cred ca cel mai bine decid fetele unde sa se tzina intilnirea
cit despre data acestei intilniri cred ca este perfect in vacantaz de pashti
orikum parerea mea e ca in Bucureshti e prea multa zapaceala si sunt prea multe GROPI
orikum
oriunde ar fi tre' sa fie ceva EXPLOZIV
apropo Andrei ele 'fetele' stiu de treaba asta?
cit despre data acestei intilniri cred ca este perfect in vacantaz de pashti
orikum parerea mea e ca in Bucureshti e prea multa zapaceala si sunt prea multe GROPI

orikum
oriunde ar fi tre' sa fie ceva EXPLOZIV

apropo Andrei ele 'fetele' stiu de treaba asta?
- Fr|Tz
- Junior Member
Raspuns
Fr|Tz , da ! fetele stiu despre aceasta intalnire .. dar ea va fi coordonata de Mihai Ghiduc ( Mof Records - el va aranja treburile in Bucuresti ) iar eu impreuna cu presedintii fancluburilor TNT din Romania .. vor aduna fanii si le vom da detaliile :p
-
AnDrEi - Junior Member
Pai,bai,porcilor!
Pe mine excludeti-ma..asa..multam fain.
Intalniti-va voi de voi , ca asa-i frumos!
-
UnCopilutz - Junior Member
Ha?
Initial trimis de UnCopilutz
Pe mine excludeti-ma..asa..multam fain.
Mai fat`o , nu te`am exclus .. ai vazut ca ne`am intalnit si nu ai fost invitata?
-
AnDrEi - Junior Member
mai bine in bucuresti
sal.tot eu.ma gandeam..ziceati voi ca e mai bine acolo..nu,mai bine acolo..dar voi v-ati gandi la fete?ele sunt din bucuresti.bine,si eu sunt din bucuresti,si de aceea ma gandesc sa ne intalnim aici.oricum....bineinteles m-am gandit si la fete.nu mai bine ne intalnim la un concert de sf.valentin din bucuresti?dar de ce nu vrei sa spui despre concertele de pe 14 februarie?esti chiar asa de egoist?:)))))am glumit stai linistit andrei.voi ce ziceti?
- shokata
- Junior Member
46 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2