Credeti ca merita un premiu pentru cel mai bun debut ?

Trei liceence de 17 ani sunt membrele trupei TNT "Dea, Lala si Tisha" , muzica pe care o canta le seamana perfect

Puteţi selecta 1 opţiune

Vezi rezultatele

Mesajde AnDrEi » Mar Ian 07, 2003 7:12 pm

Astept parerile voastre
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Ian 08, 2003 4:00 am

votat: da! :D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde crazzyfan » Mie Ian 08, 2003 6:21 pm

DA!
crazzyfan
Junior Member

Mesajde genicon » Mie Ian 08, 2003 11:57 pm

Ceea ce cred, am votat. Desi initial voiam sa optez pt "Nu stiu", mi-am zis "what the hell"? :)
Mai ales pt ca nu prea stiu cine a mai debutat in 2002, l afel ca ele, cu asa mare succes si impact. Singurii care probabil ar mai putea concura la debut ar fi o-zone, dar mie personal mi se par jalnici, patetici etc. Asa ca am optat pt TNT
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Yeah

Mesajde AnDrEi » Sâm Ian 11, 2003 4:45 pm

Ma .. eu pe langa acest premiu .. m`am gandit la ceva.. de ce nu le`am oferi noi fanii ceva ? un premiu .. o diploma..orice .. de ex la mine in Bacau este un loc unde poti sa faci statui exact ca alea de la MTV Music Awards .. bine.. nu din aur :D .. ce spunetz`i .. incercam?
AnDrEi
Junior Member

a......

Mesajde Dilematica » Sâm Ian 11, 2003 8:20 pm

Era sa uit ca desi imi plac atat de mult cei de la O-zone ...si eu am optat bineinteles cu fetele de la TNT!!
Ca doar am zis ca eu cred ca sunt cel mai marfa debut al acestui an si nu-mi schimb parerea!!
Acum...chiar ca GATA!!!
Dilematica
Junior Member

Explikatie..

Mesajde AnDrEi » Dum Ian 12, 2003 9:30 am

Noah hai sa va explik eu cum stau treburile.. O-Zone nu au ajuns ca in 3 saptamani sa tinda spre primele locuri ale topurilor.. O-Zone nu au ajuns ca in primele 3 saptamani de la debut sa aibe un asa mare nr de fani si melodiile lor sa prinda la public.. asa ca.. take off pall .. TNT RULZ :-)
AnDrEi
Junior Member

Stai asa....

Mesajde Dilematica » Dum Ian 12, 2003 3:41 pm

Initial trimis de Andrei
Noah hai sa va explik eu cum stau treburile.. O-Zone nu au ajuns ca in 3 saptamani sa tinda spre primele locuri ale topurilor.. O-Zone nu au ajuns ca in primele 3 saptamani de la debut sa aibe un asa mare nr de fani si melodiile lor sa prinda la public.. asa ca.. take off pall .. TNT RULZ :-)

Scumpule..hai sa nu mai vb despre O-ZONE...ca doar suntem aici sa vb despre TNT..nu am vrut in nici un caz sa le compar cu ele..eu doar am crezut de cuviintza ca nu era frumos sa-i vorbeasca GENICON pe O-ZONE de rau...
Deja am zis ca Trupei TNT i se potriveste de minune tiltlul de "debut de debut"...
Dilematica
Junior Member

Re: Stai asa....

Mesajde AnDr3y - Radu » Mie Ian 15, 2003 5:37 pm

Initial trimis de Dilematica

Scumpule..hai sa nu mai vb despre O-ZONE...ca doar suntem aici sa vb despre TNT..nu am vrut in nici un caz sa le compar cu ele..eu doar am crezut de cuviintza ca nu era frumos sa-i vorbeasca GENICON pe O-ZONE de rau...
Deja am zis ca Trupei TNT i se potriveste de minune tiltlul de "debut de debut"...

are dreptate .. hai sa nu mai vorbim de o-zone ... shi mai e o treaba cu o-zone .. trupa asta exista de vo 3 ani .. poate anu trecut au debutat in romania.. dar trupa de mult ... shi cu debutu fetelor .. a fost destul de bun .. pot concura pt un premiu de cel mai bun debut!
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
AnDr3y - Radu
Junior Member

Yeah

Mesajde AnDrEi » Mie Ian 15, 2003 10:37 pm

Dilematica si eu te sustin .. :-) dar uite.. hai ca noi . adik eu tu si cu AnDr3y - Radu sa le pregatim o surpriza fetelor de la TNT cu prima ocazie cand vin in Bacau ce ziceti?
AnDrEi
Junior Member

mda..

Mesajde AnDr3y - Radu » Mie Ian 15, 2003 10:48 pm

bine bine .. despre ce e vorba ... ?! sau ne spui pe PM?!
AnDr3y - Radu
Junior Member

Yeah

Mesajde AnDrEi » Mie Ian 15, 2003 11:39 pm

Radu si Dilematica .. o sa fac eu o intalnire de gradul 3 cu voi si vom discuta aceasta problema .. dar mai intai trebuie sa aflu cand vor ajunge TNT la Bacau .. cred ca odata cu Hi-Q ( iar ei vor incepe concertele prin tara deabia !
AnDrEi
Junior Member

da, merita!

Mesajde mirela`Carla_ » Joi Ian 16, 2003 11:55 am

DA, EU consider ca ar merita un mic premiu, pt ca au intrat destul de rpd in inimile nostre:)))Dar asta nu depinde de noi ....
"Traiesc prin prezent,prin trecut cautand acelas viitor pe care nu l-am cunoscut niciodata dar care-mi neaga existentza!"
mirela`Carla_
Junior Member

Ehhhhh

Mesajde AnDrEi » Lun Ian 27, 2003 4:47 pm

Daca voi nu atzi hotarat ceva .. AM SA FAC EU UN CADOU TRUPEI :D
AnDrEi
Junior Member

TNT rulz

Mesajde Fr|Tz » Joi Ian 30, 2003 11:30 pm

merita premiul
shi asta fara comentarii !!!
Fr|Tz
Junior Member

Problema

Mesajde AnDrEi » Joi Ian 30, 2003 11:52 pm

Da da .. vad ca toata lumea aproape vor ca TNT sa ia premiul pentru cel mai bun debut al anului 2oo2 .. dar cine sa il ofere ? oare noi ? sau casa de discuri ?
AnDrEi
Junior Member

ehe

Mesajde Fr|Tz » Vin Ian 31, 2003 12:16 am

ce zici de asta Andrei?
Shi noi shi casa de discuri :D
shi daca casa de discuri nu le ofera nika inseamna ca a furat arbitru :D
Fr|Tz
Junior Member

Intrebare

Mesajde AnDrEi » Vin Ian 31, 2003 12:27 am

Ce sa le oferim ? Hai sa ne gandim .. sa organizam ceva in cinstea lor sau sa le facem o surpriza :-)
AnDrEi
Junior Member

Re: Intrebare

Mesajde AnDr3y - Radu » Lun Feb 24, 2003 11:10 pm

Initial trimis de AnDrEi
Ce sa le oferim ? Hai sa ne gandim .. sa organizam ceva in cinstea lor sau sa le facem o surpriza :-)

bine bine tata ... pana aici sunt de acord cu tine ... acum hai ppl veniti cu idei ca eu sunt prea adormit sa gandesc ... => i have no ideeeaaa!!! u?!
AnDr3y - Radu
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Mar 08, 2003 11:39 pm

Pai da,merita premiul,ca pe langa alte formatii sau cantaretze care au aparut acuma,.... :o
Titina
Junior Member

Mesajde Pizzi » Lun Mar 10, 2003 12:53 pm

TNT sunt una dintre cele mai bune trupe din 2002 dar totusi eu zic ca O-ZONE merita premiul pentru cel mai bun debut. Si sa nu ma fac inteles gresit. Imi plac TNT dar sunt corect. :t
Today is the last day that I'm using words...
Pizzi
Junior Member

Mesajde aspyrin » Lun Mar 10, 2003 6:53 pm

Initial trimis de Pizzi
TNT sunt una dintre cele mai bune trupe din 2002 dar totusi eu zic ca O-ZONE merita premiul pentru cel mai bun debut. Si sa nu ma fac inteles gresit. Imi plac TNT dar sunt corect. :t
l

n-au debutat anul trecut...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

parerea mea...

Mesajde AnDr3y - Radu » Lun Mar 10, 2003 9:15 pm

Initial trimis de Pizzi

pai parerea mea e k inaiainte sa postezi ar trebui sa mai citeshti shi c scrie mai sus :P :P shi ai sa vezi k s-a mai discutato o data pe tema "o-zone" (desi nu e forumul trupei o-zone) si ai sa mai vezi k s-a mai spus k o-zone nu au debutat anul trecut!!! poate la noi in Romana .. dar dupa cum bine stii (sau sper k shtii) trupa e din Moldavia .. mai exact din Chishinau ... (cred) ... shi mai aflai k ei activeaza pe acolo de vo 3 ani :) .. asha k nu te supara dar t rog .. inainte de a posta aiureli citeste shi celelalte mesaje dinainte :) ...

parearea mea....
AnDr3y - Radu
Junior Member

Re: parerea mea...

Mesajde Pizzi » Mar Mar 11, 2003 7:57 am

Initial trimis de AnDr3y - Radu

pai parerea mea e k inaiainte sa postezi ar trebui sa mai citeshti shi c scrie mai sus :P :P shi ai sa vezi k s-a mai discutato o data pe tema "o-zone" (desi nu e forumul trupei o-zone) si ai sa mai vezi k s-a mai spus k o-zone nu au debutat anul trecut!!! poate la noi in Romana .. dar dupa cum bine stii (sau sper k shtii) trupa e din Moldavia .. mai exact din Chishinau ... (cred) ... shi mai aflai k ei activeaza pe acolo de vo 3 ani :) .. asha k nu te supara dar t rog .. inainte de a posta aiureli citeste shi celelalte mesaje dinainte :) ...

parearea mea....

Titlul acestui forum este: "Credeti ca merita un premiu pentru cel mai bun debut?" si eu am raspuns acestei intrebari. Nu conteaza ce au raspuns cei din inaintea mea, eu mi-am exprimat o parere. Daca acest forum era destinat unei singure persoane nu mai postam mesaje si te lasam numai pe tine sa propui subiecte si sa le raspunzi. Atata timp cat am voie sa-mi exprim liber opinia o sa o fac.
Parerea mea. :t
Today is the last day that I'm using words...
Pizzi
Junior Member

1709

Mesajde baixinho© » Mar Mar 11, 2003 9:55 am

Iar parerea mea este ca disputele de acest gen este bine sa le rezolvati cu ajutorul pm-urilor. Pe de o parte. Pe de alta - nu este nevoie sa dati quote la mesajul precedent daca doriti sa raspundeti userului care l-a scris. Este suficient sa faceti o referire la o anumita bucata din acel post. Vad ca nu ne intelegem deloc. Este printre ultimele dati cand va mai atrag atentia - cititi regulamentul, ca nu este pus acolo de umplutura. Pe viitor voi sterge mesajele si va voi da pm-uri pentru va explica ce ati gresit, iar daca nici asa nu intelegeti, va voi propune pentru avertisment.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

O ultima parere

Mesajde AnDrEi » Mar Mar 11, 2003 1:58 pm

Mai oameni buni .. eu sunt de parere ca daca ar fi sa se dea un premiu pentru cel mai bun debut , el ar fi dat de Casele de discuri .. asa ca noi nu putem decat sa facem o surpriza placuta fetelor si sa le dam un premiu .. dar nu ar fi ceva oficial .. understand?
AnDrEi
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mar Mar 11, 2003 3:27 pm

TNT si Unu' sunt nominalizati la premiul pentru cel mai bun debut la MTV. Se va intampla prin aprilie cred... nu stiu care sunt ceilalti nominalizati, dar in mod normal ar trebui sa fie 5 pe categorie...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Concluzie

Mesajde AnDrEi » Mie Mar 12, 2003 1:07 am

Hehehe , deci atzi vazut? a fost asa cum v`am zis eu .. MTV-Casele de discuri-Premii noah .. pana in luna aprilie .. trebuie sa dam noi un premiu nu? asa ca hai ganditi`va si datzi`va cu parerea !
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Nightmare » Mie Mar 26, 2003 9:56 pm

Eu cred ca merita premiul pentru cel mai bun debut.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

txiii!!!

Mesajde jane doe » Vin Mar 28, 2003 12:48 pm

Nu nu cred ca merita nici un premiu!
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
jane doe
Junior Member

Următorul

Înapoi la TNT