Pareri contrarii in legatura cu trupa TNT

Trei liceence de 17 ani sunt membrele trupei TNT "Dea, Lala si Tisha" , muzica pe care o canta le seamana perfect

.....

Mesajde irina-maria » Sâm Ian 11, 2003 3:14 pm

ce parere credeti ca piesa "ani de liceu " a fost copiata si doar facuta in stil dance?
fetele n-au fost in stare sa isi faca o melodie sau ce?

mie mi se par extraordinare.trimiteti-mi parerile despre ele la:maria-irina@apropo.ro
irina-maria
Junior Member

Zbiara manelele in tine

Mesajde genicon » Sâm Ian 11, 2003 3:20 pm

irina, daca lumea ar putea sa gandeasca, si mai ales sa isi exprime gandurile in scris ar fi perfect. Dar se pare ca tu nu prea poti. De ce ai postat aici ? De ce ai dat titlul asta cretin? De ce faci subeiecte de doi bani, care deja exista? De ce vorbesti cand ai putea sa taci si sa nu te mai faci de ras? De ce? De ce? De ce?
Daca intr-adevar ai avea ceva de zis, ai putea sa o zici. Se pare ca nu ai. Ti-e greu sa te exprimi si asta e motivul pt care o sa fugi in groapa cu gunoi. Ia o carte, mai citeste si tu ceva, si dupa aia apuca-te de postat pe aici. OK????????
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Raspuns

Mesajde AnDrEi » Sâm Ian 11, 2003 3:42 pm

Irina , tin sa iti reamintesc ca melodia "Ani de liceu 2002" a fost refacuta , in ce consta? coloana sonora modifikata.. la versuri s`a mai lucrat putin .. ma rog.. deci .. Marius Moga a fost cel care le`a dat aceasta piesa fetelor.. nu ele si`au luat`o .. si scuza`ma .. mie` imi place mai mult aceasta varianta.. decat cea precedenta.. :-)
AnDrEi
Junior Member

pai...

Mesajde AnDr3y - Radu » Mie Ian 15, 2003 5:45 pm

pai parerea mea e ca ar fi un remix... inteligenta pluteste in aer .. cum poti sa crezi ca au copiat melodia .. dak ar fi copiato nu crezi ca ar fi fost toata mass-media in capul lor?!?! ...?! crezi ca nu s-au gandt cei ce le-au pus acolo sa cante?!?! of of of...
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
AnDr3y - Radu
Junior Member

Off off mai mai...

Mesajde Dilematica » Mie Ian 15, 2003 7:11 pm

Ce gandire ai si tu mai fata...de unde ai scos-o si tu pe asta cu,copiatul???:confused: ...dupa ce vii si dai asemenea subiect care mai degraba taceai decat te apucai sa-l mai shi scrii pt toata lumea...mai spui si la sfarshit ca tzie tzi se par exrtraordinare..:rolleyes: ...Te contrazici singura shi nici nu-tzi dai seama..
....Deci dragutza...daca taceai filozof ramaneai..Dar..stau totushi shi ma intreb...oare tu nu gandesti inainte sa vii si sa postezi asemenea mesaj???;a
~Viatza e o continua dilema..nu stii cand sa optezi spre un lucru sau altul..si de fiecare data speri sa faci alegerea cea buna...Chiar si asa invatza sa ieshi din situatziile dificile cu zambetul pe buze pt ca altzii sa nu creada ca suferi...Astfel itzi va fi mai simplu!!~:)
It's curious,it's scandalous,do't be so furious,Life is bad joke don't take it serious,When i feel myself doublecrossed,no loss,Nothing can make me swollow my words...
Dilematica
Junior Member

Înapoi la TNT