Intrebare

O-ZONE forever !

Intrebare

Mesajde Noraxata » Mar Ian 14, 2003 5:22 pm

Nu cred ca trebuia sa deschid un subiect numai pentru a pune aceasta intrebare, nu cred nici ca merita sa pun intrebarea, pentru ca pun pariu ca O-zone e o formatie care "canta" dance si face play-back, dar totusi am sa o pun:

Cei de la O-zone sunt si instrumentisti?
Noraxata
Junior Member

yupeee

Mesajde dyana_o_zone » Vin Ian 17, 2003 12:02 pm

Wow...ce dificila poate fi intrebarea asta..mai mai..eu am avut norocu daca pot sa spun asa sa ii aud pe baieti cantand la chitara si nefacand playback adika asa..cu vocile lor...imi pare atat de rau ca nu canta decat partial live in concerte( adika pe negativ doar) ca sa vedeti si voi de voci superbe au ei si ..in plus mai stiu sa cante si la pian si la tobe..yupeeeeeeeee..ei toti au conservatorul "in spate" si isi compun singur melodiile , nu ca alte fomatii., aku sa nu ma apuk sa dau exemple...se stiu ele..
Bye-Bye--azi ma duk la concert la ei in alba tra la la...:))
O-ZONE:cei mai tari, cei mai skumpi! O-ZONE 4 EVER!!!
dyana_o_zone
Junior Member

Re: yupeee

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 19, 2003 6:24 pm

Initial trimis de dyana_o_zone
..ei toti au conservatorul "in spate"

Eh...sa nu exageram acum. Toderash nici macar nu are 20 de ani...asa ca nu poate fi vorba sa aiba conservatorul "in spate".
Stiu ca esti fanatica...dar nici chiar asa. :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: Re: yupeee

Mesajde dyana_o_zone » Mar Ian 21, 2003 9:24 am

In legatura cu Arsenika..da..ai dreptate..no commnet..recunosc cand mai fac greseli..si ...ai gresit! nu sunt fanatica..sunt prima din tara care a facut fan club O-ZONE pe 27 ianuarie se face o juma de an de cand ii stiu, ei vin la tg-mures si sarbatorim..sunt amica lor!!
byez
dyana_o_zone
Junior Member

Mesajde Noraxata » Joi Ian 23, 2003 7:07 pm

Sunt in stare astia de la Ozone sa cante live intr-un concert timp de o ora?
Visele mele se implinesc cat bat din palme sau cat clipesc!!!
Noraxata
Junior Member

:)

Mesajde dyana_o_zone » Joi Feb 06, 2003 6:16 pm

Pe 6 februarie, O-zone au sustinut un concert 100% live la Chisinau, cu instrumentisti si to tacamul...fara playback! La multi ani , Dan (6.02.1979.)
dyana_o_zone
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Mar Feb 18, 2003 6:03 pm

Eu n-as zice ca astia stiu sa cante la vreun instrument,la fetele pe care le au ... Eh, o fi , poate mai canta din cand in cand ... dar dupa cate am vazut eu in clipul ala de doi lei ,nu prea fac mare lucru decat mima si iar mima.
UnCopilutz
Junior Member

Hm...

Mesajde Noraxata » Vin Feb 28, 2003 2:41 pm

Cum iti poti sa seama daca cineva stie sa cante la un instrument dupa fata pe care o are? :con:
Visele mele se implinesc cat bat din palme sau cat clipesc!!!
Noraxata
Junior Member

Mesajde usualflow » Sâm Iul 12, 2003 2:32 am

sper sa nu supar pe nimeni, nu am nici o intentie ironica, nu mi-o luati in nume de rau(am citit regulamentul :D ), insa am si eu o intrebare care ma chinuie de mult timp:

Dan Balan face versurile la mishto, aiurea, sa se amuze lumea, sau baietii de la o-zone chiar cred in textele pieselor lor? eu de mult am senzatia ca ei iau totul la misto....desi m-au asigurat destui ca nu e asa...si ca versurile respective sunt PREMEDITATE, eleborate cu sarguinta si sudoare. Eu sunt in ceata...

As dori, daca se poate, sa ma lamureasca un om integru si care sa fie in cunostinta de cauza. multumesc anticipat.
usualflow
Junior Member

Mesajde blushenka » Vin Iul 25, 2003 5:40 pm

Nu pot sa spun ca sunt chiar in deplina cunostinta de cauza ca nu l-am intrebat personal, dar integra sunt. :)))
Parerea mea :P
Din interviurile care le-am citit si din - ma rog, impresia mea generala, e cam clar ca nu se ia in serios. Uita-te si tu putin la videoclipul pt dragostea din tei. Asa arata un videoclip la un cantec care se ia in serios? hmmm?
Oricum, chiar in caz contrar, 'parerea mea nu se mai schimba,
eu nu ma las de O-zone". Melodiile astea imi incanta auzul, ceva cum rar am mai auzit.
By the way, eu sunt noua aici, de-abia acum am descoperit forumul asta, dar imi place O-zone de mai mult timp.
blushenka
Junior Member

Mesajde usualflow » Joi Aug 21, 2003 2:27 am

m-ai "lamurit"........extraordinar......

acum hai sa radem in continuare.....
"I feel good".....:rolleyes:
usualflow
Junior Member

Mesajde ezofy » Lun Aug 25, 2003 4:48 am

Am avut ocazia sa-i aud pe cei de la O-Zone cantand live si de atunci imi plac si mai mult! Recunosc, insa, ca textele pieselor nu ma incinta, dar ca sunet, aranjamente sunt la inaltime baietii! Bravo lor!!!
ezofy
Junior Member

Înapoi la O-ZONE