Moshule, iti multumesc pentru urari si pentru 'functie'

, sper sa ma achit onorabil de noile mele indatoriri.
Parerea mea referitoare la meciul cu Steaua. Gizzo are dreptate si m-am plans si eu la inceputul acestui thread de faptul ca Rapid nu are practic un conducator de joc suficient de capabil ca sa faca legea la centrul terenului. Bisconti este, cred eu, un jucator de forta mai degraba, nu prea 'finutz' si nici prea tehnic. Godfroid are aceste calitati, dar se pare ca va juca mai degraba un fel de extrema ofensiva, in orice caz nu chiar playmaker. Zyiati mi se pare cam confuz, nu stiu daca pot sa ii acord suficient credit. Si cum nu il mai avem pe Schumacher si nici Rat nu mai este, cu centrarile lui foarte bune

... Nu prea stiu cum se va rezolva.
Steaua vine dupa o victorie cu 4-0 contra Brasovului, o echipa deloc rea si care a avut un succes neasteptat in sezonul trecut. Imi pare rau mai ales de Prunea, nu merita, dar asta e deja alta poveste.
Rapidul vine dupa un egal in deplasare, care pe mine m-a surprins in mod neplacut, a fost totusi vorba de o echipa nou-promovata. Dar, sa zicem ca a fost vina esecului din CL.
Ma ingrijoreaza Bratu si Iencsi. Sa ii fi afectat chiar atat de mult ratarea acelor transferuri ? Totusi, nici unul nu pare in apele lui.
Sper sa isi revina cat se poate de repede, ar fi o datorie de onoare sa ne luam revansa cu Steaua fata de sezonul trecut.
Despre Dolha nu as mai vrea sa zic nimic, pana nu se linistesc apele. Ieri am auzit spunandu-se ca ar fi inca portar de rezerva. Valoarea lui (comparativ cu Dossey) nu ii permite asta

.
Atat deocamdata.