de bhuttu » Vin Oct 28, 2005 12:25 am
Sa mor daca stiu unde trebuia pus postul asta. Am zis ca, in calitate de stelist infocat ce ma aflu, nu prea am ce cauta pe forumul rapid. Numa' ca si bauxitho s-a facut remarcat pe forumul Steaua, si nu o data. Asa ca zic:
Trec io azi, ca mai mereu de fapt, pe langa stadionul - daca se poate spune asa - Giulesti. Si ce-mi vad ochii? Pai, ca de obicei, marele banner intins pe exteriorul tribunei I, ala cu "80 de ani de legenda visinie". Desi, daca ma gandesc bine, aia 80 de ani stau de vreo 2 ani acolo. Nu s-au facut 82? Nu asta e important. Important e ca nici nu se termina bine cuvantul visinie, ca si incepea un banner, poate la fel de mare, si extraordinar de verde. Pe el scria Connex. 8 ani de legenda verde. Pun asta cap la cap cu bannerele Coca-cola de nea' Copos le-a agatat de nocturna acu' ceva saptamani. Alea, rosii. P-o parte, il inteleg pe om, ca acu', ajuns ministru de mortii ma-sii ce e el, probabil o duce mai prost cu banii, trebuie sa bage reclama mai multa.
Da' nelamurirea mea e alta. Nici verdele, nici rosu, nu sunt visinii. Deci nu se incadreaza. Asa ca ma gandesc ca si verdele, si rosul, sunt culori rezultate din visiniul amestecat cu doza potrivita de urina ros-albastra. Vorba cantecului: "Pe culoarea visinie/Ne pisam o vesnicie..."
If there's a war, we'll all fight!