Asadar, spuneti ce aveti pastrat in suflet, oameni buni : un gol fenomenal, o victorie la limita, o infrangere dureroasa sau un moment de cumpana in istoria clubului, orice idee este binevenita.
Ma tem ca amintirile mele sunt recente, tinand cont de varsta mea si de cand am inceput sa ma uit la meciurile din campionatul nostru (relativ tarziu fata de celelalte).
As numi, in primul rand, victoria de anul trecut din Supercupa. Pe langa ca eram foarte emotionata ca am castigat, dupa o partida disputata la intensitate maxima, am mai si ras copios la sfarsit, atunci cand a aparut patronul sponsorului nostru principal, cu laptele dupa el

Al doilea ar fi momentul cand am primit autograful de la Emilian Dolha. Locuind in Botosani, va imaginati ca nu am posibilitatea sa merg la meciuri si sa strig incurajari. Asa ca ma pali pe mine anul trecut ideea sa le scriu celor de la Rapid. Si incepui cu portarul, de altfel jucatorul meu favorit. In data de 10 noiembrie 2002 am primit autograful, pe o poza, si sunt si acum foarte mandra de cuvintele scrise pe spatele ei : Pentru (...), o rapidista infocata. Va dati seama de ce am scapat de 10 ori scrisoarea si cheile din mana pana am urcat cele 10 trepte pana la apartament

E randul vostru acum, sunt sigura ca aveti mai multe questii de impartasit decat mine