N.B.A.

Forum dedicat principalelor competitii profesioniste de peste Ocean. NBA,NHL,NFL,MLB.

Mesajde Sweet_Angel » Sâm Dec 29, 2001 4:20 am

Boston Celtics..........buni intr-adevar!
Pacat de meciul pierdut cu Phoenix Suns,mai ales ca scorul a fost apropiat la sfarsit.......au luat aia avantaj mare la un moment dat,dar vad ca scorul final a fost apropiat....
Noroc sambata cu L.A.-ul !!!
Sweet_Angel

Mesajde Werde » Sâm Dec 29, 2001 9:26 am

Am fost destul de impresionat de cele 9 meciuri fara infrangere ale Wizards. Totusi MJ nu mai cel care a fost
.400 nu prea da bine. Dar oricum e bine sa-l avem inapoi. Cine stie poate reusesc sa prinda si play-offu'
Werde
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Dec 29, 2001 4:58 pm

Pistons...o noua infrangere ! (cu Magic) Am si pierdut sirul infrangerilor consecutive ! Stackhouse 3 din 15 din actiune !
...................................
Eu sunt super-fericit..ca Utah a revenit..si se afla pe locu 8 ! O cam bagasem pe maneca....la un moment dat eram sigur..ca nu vor prinde play-offul !
LET'S GO JAZZ !
..................................
La Wizards e super-bun Richard Hamilton ! Jordan nu mai e cea fost..dar e foarte bun si el...si cred ca datorita lui Wizards au avut 9 victorii consecutive. Probabil vor prinde play-offul de pe pozitia a 8 a ! Depinde si de Magic & Knicks ce vor face !
Ce parere avetzi de New Jersey,in acest sezon ? Jason Kidd...e de milioane ! Au fost inspiratzi ca l-au schimbat pe Marbury cu Jason Kidd !
............................
In alta ordine de idei..le multumesc lui Werde si Sweet Angel ! E bine sa mai ai pe cineva cu care sa discutzi despre NBA ! :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde alina » Dum Dec 30, 2001 5:01 am

Am si io o intrebare:Mai e emisiunea aia pe tvr2 despre Nba?
:confused:
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 30, 2001 8:35 pm

Nu..din pacate nu se mai da nici NBA Action si nici meci din NBA..pe TVR 2 ! Asta e..traim in Romania ! Una dintre putinele tari din lume care nu transmite nimic din NBA !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sweet_Angel » Mar Ian 01, 2002 3:32 am

Blink,ce-au facut pana la urma Celticii?? Au invins sau au pierdut??
Spre rusinea mea,n-am reusit sa ma uit la meci......
Informeaza-ma si pe mine....
Papa si "La multi ani"
Sweet_Angel

Mesajde Werde » Mar Ian 01, 2002 12:02 pm

Initial trimis de Blink 1 82
La Wizards e super-bun Richard Hamilton ! Jordan nu mai e cea fost..dar e foarte bun si el...si cred ca datorita lui Wizards au avut 9 victorii consecutive. Probabil vor prinde play-offul de pe pozitia a 8 a ! Depinde si de Magic & Knicks ce vor face !
Ce parere avetzi de New Jersey,in acest sezon ? Jason Kidd...e de milioane ! Au fost inspiratzi ca l-au schimbat pe Marbury cu Jason Kidd !

Inca o victorie Wizards cu Jordan peste 40 din nou. Cine stie ce o fi mancat de Craciun, dar da roade. New Jersey, au mers bine in primul sfert, dar au cazut o data cu spectacolul Jordan. Kidd 5-18 si 10 puncte; cam slabut, dupa ce l-ai laudat atata.
Werde
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Ian 01, 2002 6:27 pm

La Multzi Ani...prieteni ai basketului !

Sweet Angel.......Celtzii au pierdut la scor in fatza regilor din Sacramento ! Care l-au avut pe Chris Webber in forma ce l-a consacrat. A dat 30 de puncte am impresia. Dupa parerea mea..Kings ..daca il mentin neaccidentat pe Webber....castiga anu' asta ! Au cea mai buna echipa : Peja,Hedo,Divac,Mike Bibby,Doug Christie,Scott Polard,Bobby Jackson..jucatori care oricand pot inscrie peste 20 de puncte.

Werde.........nu te mai lua de Jason Kidd....ca e in primii 5 jucatori din NBA la ora actuala. Si e unul dintre jucatorii mei preferatzi (am si maieu cu el..de cand juca la Phoenix ! :D)
New Jersey au prins o zi mai proasta....MacCulloch a dat 1 singur punct,Van Horn si Martin..sub media lor ..etc.
Oricum NETS....raman primii in est !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Ian 04, 2002 3:35 pm

Domnule moderator de la Sport e putin cam offtopic ce va urma dar am o intrebare...
Sunteti un tip spotriv????? :))
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 04, 2002 4:54 pm

Domnule moderator de la cinema....sunt un tip mult mai sportiv decat domnia voastra. In primul rand...ma imbrac sport ! :D
In al doilea rand va bat oricand la tenis de masa. :p
In al treilea rand..va astept in tara....sa facem un basket 1-1 ! (cum a facut odinioara Ray Allen cu Denzel Washington :D )
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Ian 05, 2002 4:37 am

Te bat orcand 1 la 1. La tenis de masa nu ma bag.
Pune mana si trage tare ca pariu ramane in picioare...
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 06, 2002 4:06 am

Te bat..domnu' Aliosha....ca dau de 3 puncte..ca Reggie Miller ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Ian 06, 2002 2:30 pm

De ce sunt 2 subiecte la NBA??? Io unde scriu daca vreau sa dau un slam???? :)
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 06, 2002 8:24 pm

Sunt 2 subiecte NBA...pentru ca Domnul Administrator....mi-a interzis sa fac unele modificari la acest forum...desi sunt moderator !
Va rog frumos domnu Administrator...vreau drepturi depline !

Aliosha...tu potzi da un slam...in liceu in Leonida...daca te tine ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 11, 2002 5:08 pm

Gata...s-a rezolvat....si acesta este singurul subiect..dedicat celui mai frumos si spectaculos....sport din lume....basketul......si nu orice basket.....ci acela din N B A !
Oribilul Mosh
Junior Member

piticul atomic

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 17, 2002 1:23 am

Allen Iverson....58 de puncte contra rachetelor din Houston !!!
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Ian 22, 2002 4:33 pm

Initial trimis de DANA
In loc sa te lamentezi mai bine ai cauta niste site-uri si ai pune niste link-uri si ti-ai aduce parteneri de conversatie (

siteul oficial al NBAului
pagina NBA,de pe siteul CNN
pagina NBA de la yahoo

Acum chiar ca nu mai avetzi nici o scuza ..daca nu va documentatzi despre cel mai frumos sport din lume ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Unde-ati disparut???

Mesajde Sweet_Angel » Dum Ian 27, 2002 9:38 am

De ce nu se mai posteaza pe-aici??
Parca a inghitit pamantul fanii n.b.a.-ului !!
Unde sunteti,fratilor?
Sweet_Angel

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 27, 2002 6:22 pm

Fanii NBA-ului din Romania..prezentzi pe acest forum sunt in numar de 1 ! Adica...je ! Deci.....discuta cu mine..daca ai ceva de zis ! Daca nu...lasa-ma in singuratatea mea !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Mar Ian 29, 2002 10:14 pm

nu stiu daca poti vedea campionatul international de baschet....desi,ti-am zis,am o oarecare atitudine refractara fata de acest sport(datorata "traumelor" din copilarie... :eek: ),am urmarit 2 din ultimele 3 meciuri transmise pe RTE1.unu a fost irlanda-bosnia(59-72),iar al doilea a fost..na,ca nu mai tin minte.
oricum,sper ca poti si tu sa le vezi--nu sunt de talia N.B.A.-ului,dar merita urmarite...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Ian 30, 2002 3:26 pm

Nu Mirela....in afara de NBA...basketul ma lasa rece ! NU ma uit nici macar la finala campionatului european.
Doar NBA...pentru ca acolo se joaca la mare spectacol !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Feb 09, 2002 2:36 am

Duminica noaptea e All Star Game-ul....si nu il transmite nimeni in Romania ! RUSINE !
Viatza aprope ca nu mai are sens fara acest superb spectacol..care este NBA-ul !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Feb 09, 2002 3:04 am

Originally posted by Oribilul Mosh
Duminica noaptea e All Star Game-ul....si nu il transmite nimeni in Romania ! RUSINE !
Viatza aprope ca nu mai are sens fara acest superb spectacol..care este NBA-ul !

Filmeaza-te cand iti tai venele ca te pun io pe net. Poate o sa te ia in seama cine trebuie.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 11, 2002 1:04 am

La aceasta ora..ar fi trebuit sa urmaresc All Star Game-ul....dar suntem in Romania ...si nu a cumparat nimeni drepturile.
Este un moment foarte trist din viatza mea. Pentru prima oara nu voi vedea sarbataorea basketului profesionist nord-american. Pt. prima oara din 1992...de la acel All Star Game teribil de la Orlando..cand a iesit MVP ...legendarul Magic Johnson !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 07, 2002 12:17 pm

Pentru a mai revigora putin acest subiect...va anuntz ca Utah Jazz s-a impus intr-o maniera categorica in fatza celor de la Los Angeles Lakers ! Scor 92-84 !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde BYU » Joi Mar 07, 2002 9:11 pm

Si pentru a reinvigora si mai mult, Jazz i-a batut pe Lakers chiar de ziua lui Shaq!
BYU
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Mar 07, 2002 9:22 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Pentru a mai revigora putin acest subiect...va anuntz ca Utah Jazz s-a impus intr-o maniera categorica in fatza celor de la Los Angeles Lakers ! Scor 92-84 !

spuse Oribilu dupa o luna de pauza de postat la acest subiect.
Nu stiam ce e cu tine, credeam ca ti-e rau sau ai patit ceva...
da acum gata m-am linistit.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 08, 2002 2:49 am

Aliosha...ai noroc ca televizunile romane nu transmit meciuri din NBA (pe aceasta cale le urez multa mu**) ...ca altfel acesta ar fi fost subiectul cu cele mai multe posturi de pe fanclub.
Ia de vezi o poza cu legendarii Karl Malone si Shaquille O'neal...cum bat cuba.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mar 09, 2002 2:42 am

Ieri..amiralul David Robinson ,de la San Antonio Spurs a inscris cel de-al 20 000 -lea punct al prolificei sale cariere.
Un jucator emblematic...care mie imi place foarte mult. Campion NBA in 1999.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Mar 09, 2002 6:01 am

Oribile tin sa te anunt ca am vazut si eu ultimele 2 sferturi din
Toronto - Miami incheiat cu victoria celor din Toronto.
Aliosha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sporturi Americane