Va dati seama ce placere a fost sa faci drumul asta dus-intors, de 3 ori p zi, in fiecare zi timp de o saptamana....cred k niciodata nu am mai mers asa de mult p jos!
Dar asta nu ne-a impiedicat sa n distram!!!
Intro zi a venit si telkeviziunea sa n filmeze :yD chiar dak a fost doar TvRM nu conteaza, am aparut la televizor (nu ma intrebati knd k nici noua nu ne-a spus :mad: )
Mai erau acolo un grup de bulgari (2f+2m) cu care am experimentat teatrul absurd. La inceput totul a fost dragutz, faceam niste joculete interesante, parea k ne vom distra, insa nu a fost chiar asa. In final a trebuit sa facem o piesa de teatru p care sa o prezentam celor de la TvRM. Partea mai ciudata a fost k aceasta piesa nu continea nici o replica, nu avea nici o poveste....
Trebuia intram p secena improvizata de langa piscina sa scoatem niste sunete ciudate sa facem niste miscari neobisnuite sa spargem baloane... minuni din astea ;d In final bineinteles k publicul nu a inteles nimik :confused:, dar au fost momente in care noi chiar parea penibili, dar somebody had 2 do it. Si a fost o experienta noua pt mine, sa stiu data viitoare sa nu mai fac asa ceva!!!
In aceeasi zi au mai fost si tot felu de activitati interesante. S-au organizat tot felu de campionate: de fotbal,volei,table...Bineinteles k m-am inscris si eu, dar doar la ultimele 2 deoarece aveam un deget d la picior vanat dupa c jucasem footbal p plaja si nimerisem glezna lu unu (se pare k piciorul lui a fost mai tare decat degetzelu meu),dar oricum reusisem sa dau 4 goluri in 2 meciuri(asta k sa ma laud si eu). Cum era firesc concursul de volei s-a amanat, iar in final nu a mai avut loc

iar cel de table, dupa ce ma calificasem in semifinale, nu s-a mai terminat ;P
Am fost intr-o seara si in vama veche

si am avut ocazia sa merg pt prima data cu sageata albastra!!! E super!!!! Knd am intrat in toaleta am ramas mask ~o totul era luna!!! Gaseai apa calda, sapun, hartie, tot c aveai nevoie, puteai sa-ti faci nevoile linistit...
Nici nu am ajuns bine in vama veche k ne-a si izbit un val de frig. Am fost sa mangam la o terasa, iar apoi am mers la o discotek in aer liber p plaja. Asta ne-a fost!!! Dak nu am tremurat, toata noaptea. Noroc cu teqila k n mai inklzeam si noi putin.
Cu toate astea m-am distrat destul d bine, mai ales knd am vazut o faza super tare... Deasupra barului era o terasa unde dansau unii. Printre astia mai era un tip kre se vedea clar k a baut mai mult decat putea

. Tipul isi facea nevoile (treaba mik) p acolo, iar knd a terminat a dat sa plec, dar nu a reusit sa ajunga prea departe. In betia lui nu si-a dat seama k era la marginea terasei, si knd a facut primul pas a cazut cu capul in nisim de la peste 3 m inaltime. La inceput nu s-a miscat deloc de jos, dar dupa un timp a miscat o mana, un picior si in final s-a ridicat si a plecat mai departe. In acest timp, sus p terasa a aparut un nou grup kre a inceput sa danseze exact p locul in care betivul ala isi terminase "treaba". Faza tare este k aia dansau si in picioarele gole si pareau sa se simta bine
bineinteles k am stat sa vedem si rasaritul. Noi am stat, dar rasaritul nu l-am vazut. Era p undeva p acolo, dar nici urma de soare, care se ascundea dupa nori, park stia k vrem sa-l vedem. Cam atat in vama veche, loc in kre nu as vrea sa ma intorc prea curand.
S-a terminat si tabara, iar eu si Catalin am schimbat locatia. Am plecat in Eforie nord, unde au mai venit prietena lui (Mihaela) prietenul lui(Claudiu) cu prietena(Dany), asa k eu eram putin km in plus. Am gasit cazare la o gazda si am aflat k e la doar 10 min de mers p jos de plaja (o nimik toata pt noi, obisnuiti cu cel putin juma d ora).
Dany a fost ceva de genul babalaca grupului: "Eu nu stau aici k peste juma d ora vine umbra... Hai sa plecam k mi-e frig... Eu nu vreau sa facem plaja acolo... Eu nu vreau aia.... Eu nu ma duc la discotek pt k mi-e somn... Eu trebuie sa dorm k altfel ametesc... " Dar totusi ea era cea kre punea si strangea masa asa k aveam nevoie de ea.