Jurnal de bord

...pentru cei carora le place sa scrie

Jurnal de bord

Mesajde Puyutzu2000 » Dum Aug 08, 2004 1:08 pm

Jurnalul meu
(sau macar asta vrea sa fie)

Inceputul e in totdeauna mai greu asa k la mine o sa fie scurt!
Tocmai m-am intors de la mare unde am stat doar 2 saptamani (putin nu?!) acum sa vedem ce imi mai amintesc...

Am plecat intr-o frumoasa zi de vara (mai avea putin si ploua). M-am intalnit cu Catalin la Titan cik la 8 juma dar p la 8 eram amandoi acolo. Luam tramvaiu'
si eram foarte aproape sa ne ratacim putin pt k se lucra p la Mihai Bravu si nu se mai circula norma (dar unde se circula normal in Bucurestiul asta?)
Intr-un final ajungem si la Palatul Copiilor. Acolo chel... nici urma de vreo fatza cunoscuta, adevarul e k am ajuns si noi mai devreme (dar asta nu se pune).Ne-am ashezat bineinteles in mijloc sa fim in centrul atentiei, si sa-i putem vedea p toti (mai ceva k Ilie Moromete).
Treptat s-au inmultesc astia fara sa-ti dai seama... vin si aia din Rosetti pe care ii cunosteam, dar nici urma de autocar, autobuz sau macar un 253 din ala kre se rupe in doua la prima curba. Dar stai sa-i vezi cum mai apare cate unu ca mamica de mana, taticu de picior si catelu' cred k in bagaj, iesind toti dintr-un taxi. Bine ca nu au venit si cu purcelu'.
Intr-un final apare si Carmen coordonatoarea grupului de teatru. Surprinzator apar si 2 autocare unu destul de luxos si altu vai de el (dar si ala arata bine). Cu putin noroc ~a ne urcam in ala kre arata mai bine si reusesc sa ocup si un loc mai in spate pt mine si Catalin. Da-i si strange apoi avizele epidemiologice si cate 50.000 lei in caz k spargem ceva. Si uite asa am plecat noi la mare p 26 iulie. :bye:
Puyutzu2000
Junior Member

Mesajde Puyutzu2000 » Lun Aug 09, 2004 9:54 am

nextasdsadasd
Puyutzu2000
Junior Member

Mesajde Puyutzu2000 » Joi Aug 26, 2004 6:19 pm

Am revenit dupa o ffff lunga pauza publicitara!
Chiar inainte sa plecam am primit o mare surpriza! Pana la urma nu mai mergem in tabara la Eforie ci undeva in Neptun. :yD sa vezi fericire p noi, gandindu-ne ca acolo sunt numai hotele, dar bineinteles k nu a fost chiar asa(o sa vedeti voi).
Nu am mers mult k au si aparut primele incidente... la prima frana a inceput sa picure ceva din tavanul autocarului. La inceput nu a atras atentia nimanui, dar la urmatoarea curba am avut surpriza sa vedem cum curge bine de tot apa din tavan,care era de fapt de la aerul prea conditionat si sistemul f bun de ventilatie!
Am avut norocul si inspiratia sa ne mutam din fata mai in spate unde erau aia din Rosetti si cu care mai aveam ce discuta, Altfel incepeam sa inotam prin autocar ~a
Dar se pare ca mica ploaie din autocar nu a speriat pe nimeni, pt k au si inceput unii sa se dea in spectacol, cantand (sau incercand ceva) la chitara ;a chiar ii chinuia talentul!!!
Dar ata ete a trecut.
Am mers noi ce am mers, am fost si pe proaspata autostrada, si intr-un final f asteptat ajungem la indicatorul catre Neptun. Am intrat in linie dreapta. Dar deodata autocarul se opreste brusc in mijlocul drumului. Am ajuns???
Nope. :( Si deodata autocarul da cu spatele si o ia p o stradutza p care abia daca incapea. Dupa ce mai mergem noi putin asa ajungem la complexul Comorova. Visul nostru ca vom sta la hotel s-a spulberat. Acolo erau numai casutze de cate 2 paturi.
Cobor eu din autocar si incep sa ma intreb:"Mey,noi am venit la munte??!!"In jur erau numai brazi, nici un pic de mare. "Dar apa unde este?"
Iar mai apoi aflam noi k pentru a ajunge in Neptun (nu p plaja) trebuia sa alegem fie drumul prin boschetzi, padure si gunoaie de juma de ora, fie ala p drumul drept kre dura doar 45 d min ;o
Puyutzu2000
Junior Member

Mesajde Puyutzu2000 » Lun Aug 30, 2004 10:57 am

Va dati seama ce placere a fost sa faci drumul asta dus-intors, de 3 ori p zi, in fiecare zi timp de o saptamana....cred k niciodata nu am mai mers asa de mult p jos!
Dar asta nu ne-a impiedicat sa n distram!!!
Intro zi a venit si telkeviziunea sa n filmeze :yD chiar dak a fost doar TvRM nu conteaza, am aparut la televizor (nu ma intrebati knd k nici noua nu ne-a spus :mad: )
Mai erau acolo un grup de bulgari (2f+2m) cu care am experimentat teatrul absurd. La inceput totul a fost dragutz, faceam niste joculete interesante, parea k ne vom distra, insa nu a fost chiar asa. In final a trebuit sa facem o piesa de teatru p care sa o prezentam celor de la TvRM. Partea mai ciudata a fost k aceasta piesa nu continea nici o replica, nu avea nici o poveste....
Trebuia intram p secena improvizata de langa piscina sa scoatem niste sunete ciudate sa facem niste miscari neobisnuite sa spargem baloane... minuni din astea ;d In final bineinteles k publicul nu a inteles nimik :confused:, dar au fost momente in care noi chiar parea penibili, dar somebody had 2 do it. Si a fost o experienta noua pt mine, sa stiu data viitoare sa nu mai fac asa ceva!!!
In aceeasi zi au mai fost si tot felu de activitati interesante. S-au organizat tot felu de campionate: de fotbal,volei,table...Bineinteles k m-am inscris si eu, dar doar la ultimele 2 deoarece aveam un deget d la picior vanat dupa c jucasem footbal p plaja si nimerisem glezna lu unu (se pare k piciorul lui a fost mai tare decat degetzelu meu),dar oricum reusisem sa dau 4 goluri in 2 meciuri(asta k sa ma laud si eu). Cum era firesc concursul de volei s-a amanat, iar in final nu a mai avut loc :( iar cel de table, dupa ce ma calificasem in semifinale, nu s-a mai terminat ;P
Am fost intr-o seara si in vama veche :rulz: si am avut ocazia sa merg pt prima data cu sageata albastra!!! E super!!!! Knd am intrat in toaleta am ramas mask ~o totul era luna!!! Gaseai apa calda, sapun, hartie, tot c aveai nevoie, puteai sa-ti faci nevoile linistit...
Nici nu am ajuns bine in vama veche k ne-a si izbit un val de frig. Am fost sa mangam la o terasa, iar apoi am mers la o discotek in aer liber p plaja. Asta ne-a fost!!! Dak nu am tremurat, toata noaptea. Noroc cu teqila k n mai inklzeam si noi putin.
Cu toate astea m-am distrat destul d bine, mai ales knd am vazut o faza super tare... Deasupra barului era o terasa unde dansau unii. Printre astia mai era un tip kre se vedea clar k a baut mai mult decat putea ;M . Tipul isi facea nevoile (treaba mik) p acolo, iar knd a terminat a dat sa plec, dar nu a reusit sa ajunga prea departe. In betia lui nu si-a dat seama k era la marginea terasei, si knd a facut primul pas a cazut cu capul in nisim de la peste 3 m inaltime. La inceput nu s-a miscat deloc de jos, dar dupa un timp a miscat o mana, un picior si in final s-a ridicat si a plecat mai departe. In acest timp, sus p terasa a aparut un nou grup kre a inceput sa danseze exact p locul in care betivul ala isi terminase "treaba". Faza tare este k aia dansau si in picioarele gole si pareau sa se simta bine ~p
bineinteles k am stat sa vedem si rasaritul. Noi am stat, dar rasaritul nu l-am vazut. Era p undeva p acolo, dar nici urma de soare, care se ascundea dupa nori, park stia k vrem sa-l vedem. Cam atat in vama veche, loc in kre nu as vrea sa ma intorc prea curand.
S-a terminat si tabara, iar eu si Catalin am schimbat locatia. Am plecat in Eforie nord, unde au mai venit prietena lui (Mihaela) prietenul lui(Claudiu) cu prietena(Dany), asa k eu eram putin km in plus. Am gasit cazare la o gazda si am aflat k e la doar 10 min de mers p jos de plaja (o nimik toata pt noi, obisnuiti cu cel putin juma d ora).
Dany a fost ceva de genul babalaca grupului: "Eu nu stau aici k peste juma d ora vine umbra... Hai sa plecam k mi-e frig... Eu nu vreau sa facem plaja acolo... Eu nu vreau aia.... Eu nu ma duc la discotek pt k mi-e somn... Eu trebuie sa dorm k altfel ametesc... " Dar totusi ea era cea kre punea si strangea masa asa k aveam nevoie de ea.
Puyutzu2000
Junior Member

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale