[INDENT] Buna dimineatza!m-am trezit in dimineatza asta si m-am gandit sa-mi fac jurnal.Sa facem prezentarile mai intai Copilu' Neintunecat-Jurnalu', Jurnalu'-Copilu' Neintunecat.That's better...
O dimineatza tipica.Ma trezesc pe la 8:00,ma dau jos din pat pe la si jumate.Deschid compu'.Abia vad tastele.Mi-e somn.Mi-aduc perna si o pun pe birou...suna telefonu.e mama.zice k mi-a lasat micu-dejun pe masa,in bucatarie.ii zic merci,da nu mi-e foame.Daisy vine sa ma pupe.da din coada.vrea afara.afara ploua."Imi pare rau,Daisy,azi nu e ziua a norocoasa!"O pup,da ea nu se lasa si incepe sa miorlaie k vrea afara.Arunc q perna dupa ea.Intr-un final se linisteste.Imi ia perna si se aseaza pe ea(razbunatoare mai e... :u ).Ea adoarme,mie nu-mi mai este somn.
Dupa vreo juma de ora mi se face foame.mi-aduc dejunu pe birou si mananc.nu lipseste canutza de lapte.totu e bun.sarumana pentru masa.
Pe forum e liniste.tuata lumea doarme...la televizor prea multa agitatzie...
Mai sunt doua zile de vacantza.vremea e nasoala.incep scoala si iar o sa le vad fetzele de tocilari ale colegilor mei.nu vreau.dimineatza depresiva......