ziua de azi a inceput banal cu o tigara si o cafea, apoi am trecut la chestii mai serioase. Am reinceput sa citesc ceva povestiri de Gerard Klein si pe la ora 15 am iesit pe`afara un pic cu gandul de a merge la Marius (un prieten bun cu care studiez la bass) Am ajuns la scoala de arte, am intrat, l`am gasit pe Marius dar in loc sa repetam tehnici obscure de slap am decis sa ne uitam la niste lectii de bass marca Wooten si Stu Hamm. Foarte instructive, trebe sa recunosc, dar de fiecare data cand il vad pe Wooten imi vine sa ma las de bass

dupa asta am mai cumparat un pachet de lucky strike rosu si am mers cu Vladi si Gheorghe (2 of my best friends) pana in KF (Ka-Fe) o cafenea deschisa recent la noi in oras. Am perindat noi orasul, am intrat in alte 2 cafenele, am ajuns in cele din urma in KF, am salutat cunoscutii si am stat afara pana la urma 5 minute sa fumam o tigara si am plecat. Am ajuns la Vladi acasa unde se zugraveste si noi ajutam, am mutat ceva chestii prin casa am mai fumat o tigara si am plecat inspre case.
Ajuns la mine aprind inca o tigara, verific mailurile, bla bla bla, ascult Faith No More si cuprins de plictiseala pe la ora 9 juma` experimentez frizuri noi (in limita posibilitatilor desigur). Am reusit sa imi indoi dreadurile de la jumate si sa le prind in coada undeva sus de tot (tre`sa fac poza sa vedeti) si iar am reusit sa imi rup o prinzatoare de aia de par.
Maine astept sa facem repetitii cu trupa, cred ca mergem pe la ora 5 si stam pana seara tarziu. Cam asta a fost in mare ziua de azi. Ma duc sa mai fumez o tigara si ma culc.
peseu - am copirait asupra titlului jurnalului, e o piesa ce am compus-o de ceva vreme, asa ca sa nu va prind ca furati ideea!!!