o noua intrare .. o noua zi... am mai intors inca o fila din viata mea... am realizat cat d repede trece timpul... as vrea sa mai ramana putin in loc sa am timp sa imi rascumpar greselile ... dar pentru unele e prea tarziu ... nu mi-ar ajunge o viata intreaga .... regretele imi invadeaza sufletul cu repeziciune ....dar inca mai sper ca totul va fi bine si ca voi rezista cu fruntea sus in batalia cu mine insami am trecut peste multe si ma bucur ... pt ca mi-am demonstrat ca pot... sper sa mai am aceeasi vointa ,care ma caracteriza in trecut, si acum cand am mult mai multa nevoie d ea....
ma simt atat de slabita si in acelasi timp m,a incurajez cu gandul ca pot si ca va fi bine...cine ar fi crezut??? ca eu "luptatoarea" voi incepe sa cedez... dar ma voi ridica asa cum am facut si pana acum, fiecare cadere inseamna pentru mine mai multa forta si o noua "eu" desi ramasite din vechea eu revin la suprafata atunci cand ma simt mai slaba pentru a ma trage si mai mult in jos...
toata viata mi-am trait-o intre dezamagire si speranta si cred k asa va fi si d aici inainte
un singur lucru imi doresc de la viata .... sa mor .... si totusi in acelasi timp imi dau seama cat de lasa sunt pentru ca vreau sa scap de greutati si sa le las pe umerii celor care au grija de mine si ar face orice pentru a-mi fi mai bine... un nou inceput d depresie... de multe ori mi-am imaginat cum ar fi sa mor ... si multe alte chestii ... cred k is nebuna cu acte
hai sa mai inveselim putin atmosfera asta d inmormantare cu care mi-am inceput ziua... prietena mea a nascut

are un baietel atat de dulce ... si voi fi nasica lui deci... tre sa rezista macar pentru el sa am grija de ingeras si el de mine

,prietena mea cea mai buna a plecat departe de mine dar a lasat o parte din ea in sufletul meu si deocamdata imi este de ajuns pentru a-mi alimenta dorul de ea sper din tot sufletul sa ii fie bine
ma simt pierduta in mine .. nu ma mai regasesc dimineata cand oglinda imi reflecta chipul .... aceeasi infatisare dar o alta eu .... sufletul imi e golit de orice interes ... nu mai am nici un tzel nu mai visez la nimic si ma simt atat de golita de sentimente ... cand merg pe strada si trec prin aceleasi locuri prin care trec in fiecare zi ... parca descopar o lume noua straina de amintirile mele aceleasi fete dar parca in fiecare zi mai triste ... acelasi haos din strada care te trezeste din toate visele pe care inca le mai ai in drum spre scoala, facultate, loc de munca, sau ... in drumul tau spre nicaieri ... vreau sa ma trezesc din starea asta de vis ... nu mai stiu cine sunt si ce vreau cu adevarat ... daca te vei uita in ochii mei te vei pierde ... pentru ca nu vei gasi decat un gol imens care te va inspaimanta
o noua zi ... un nou inceput... o oua sansa....sau o noua cadere in abis ....