Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde monk » Joi Dec 23, 2004 12:59 am

Titina, eu cred ca acel controlor nici nu te-a bagat in seama, la cat esti de inalta m-as mira sa te fi observat. Iar minti pe forum?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Titina » Joi Dec 23, 2004 10:16 am

monk,eu cred ca acel controlor shi-a dat seama ca erau toate minciuni(la cat de inalta sunt....naiba zice ca cica ash avea 12 ani)shi ne-a lasat naibii in pace,ca sa scape ~p
Titina
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Joi Dec 23, 2004 11:51 pm

Nu pot sa nu declar raspicat si sincer..... :cry:
Frumos jurnalul tau weet-weet !
Love2Fly
Junior Member

Mesajde dreamslave » Joi Dec 23, 2004 11:51 pm

Aurolacul scrie: Deci azi...

...am ajutat-o pe maicamea ca sa fac curatzenie...

...ne-am gandit ca sa facem ceva constructiv de Craciun...
...Eu vreau ca sa-mi iau
...super inteligentzi care poti sa ii programezi...
...Ma duc maine ca sa il cumpar
... visul meu de Craciun, ca sa ma urmareasca un robot pitic

Domnuleee, nu se poate asa ceva care chiar nu se poate ca sa fie! Adica deci eu trag concluzia asa fara sa n-am nici o ipoteza ca sa fie bine, domnuleeee.
Si eu, domnulee, am plecat ca sa cumpar jucarii ca sa le dau la copii ca sa fie fericiti ca sa fac si eu un gest frumos de sarbatori ca sa ajung in rai!
dreamslave
Junior Member

Mesajde Publius » Vin Dec 24, 2004 12:54 pm

theOffender scrie:I don't like Sundays. It's nothing personal though. It's just that they are so wrongly placed, just 24 hours away from Mondays.

pe ce lume sint 24 de ore intre duminica si luni?

theOffender scrie:That was the time when I was self employed and I used to decide to go on a break from Monday until Friday and as on the remaining days nothing was open or working I just have to wait until the next available Monday to start things over.

concordanta timpurilor, Gica.

theOffender scrie:To make things worse I woke up at the hour I am/was supposed to wake up during the week. Went down to the kitchen, put together two pieces of bread and stuck some cheese and salami in between and headed back for the bed.

Three hours later I was up on my all fours searching for the ashtray under the bed. And with a strike of impotent imagination I turned on the box. Just in time to watch the juicy part of a thriller: the good guy making love to the bad girl. I love to make love to the bad girls in the movies. Eventually. Even though I'm not the good guy. But is it just me or the bad girls are hotter than the good ones?

And, after another successful saving the humankind from disaster I had to stop watching. I was saved by the bell. Well, actually it was a polymorphic tone.

mai sus corectiile de ortografie si gramatica in aldine.
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Publius
Junior Member

Mesajde theOffender » Vin Dec 24, 2004 1:13 pm

corectiile de ortografie

right........................
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Necko » Vin Dec 24, 2004 1:18 pm

Domnilor, "cearta" dvs. este constructiva.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde theOffender » Vin Dec 24, 2004 1:30 pm

o fi ea constructiva zici tu, dar ultimu' emotimaus din postul meu era un ranjet. ceva de genu aista :yD

nimica inocent in el, i'm afraid
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Publius » Vin Dec 24, 2004 2:01 pm

Doamna, multumecs penctru actitudine :)

Domnule, avind in vedere ca ora 24:00 duminica nu se iecgziscsta, ci se trece de 23:59:59 iepzact la ora 00:00:00 luni, io as zice ca in cel mai rau caz ie fics 1 (una bucata) secunda intre alea doo zile.

cit despre corectii, avind in vedere ca printre altele am predat si in limba engleza la universitati ca American U. la Washington si U of T la Toronto, si ca de iecgzemplu am luoat tuate testele de iengleza in prima percentila, nu ie cazu sa te simti ca sa zic ashea anguasat.

adfjhdsagf: si ca sa nu-cepi iar cu 'io am plecat demult de-acasa', si eu am petrecut 7 ani in tari unde engleza e limba oficiala. adica sua si canada. adica unde engleza e ceva mai curatica decit in coloniile negre. desi preferintele mele stilistice/de ortografie/etc se indreapta spre engleza britanica (aia cu 'u' in neighbour, colour etc) si alte alea.
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Publius
Junior Member

Mesajde screenager » Vin Dec 24, 2004 7:33 pm

darkshines scrie:curiozitatea ma roade sa intreb : da' de ce?

pai darkshines,n-are rost sa intru in detalii,e o chestie pur subiectiva.oricum restul jurnalului compenseaza cu varf si indesat partea care nu imi place.si oricum,banuiesc ca scopul jurnalului in nici un caz nu este sa-mi placa mie,asa ca nu conteaza ce cred.
screenager
Junior Member

Mesajde Titina » Lun Dec 27, 2004 8:06 am

ha ha...s-a bagat unu` pe jurnalul meu...~p

draga K_Fee acel comentariu puteai sa-l postezi aci,la "comentarii",NU pe jurnalul MEU!
Titina
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Sâm Ian 01, 2005 10:27 pm

Initial trimis de Titina
dar nu inteleg de ce,cand am tot ce-mi doresc shi recunosc ca multi shi-ar dori sa aibe ce am eu(chiar daca mie nu-mi place sa vb asha mult despre asta sau sa ma mandresc,etc),eu ma sim asha plictisita shi fara sens in viata.Sunt sanatoasa,am bani,orice ash yice mi se indeplineshte...eh nu chiar orice,dar...nu sunt proasta,nu sunt urata,nu sunt diforma,nu sunt surda sau oarba sau cu probleme grave,nu am corp urat sau sanii prea mici sau mai shtiu eu ce chestii idioate care le macina pe fete in general....etc...shi tot nu sunt fericita.De multe ori incerc sa fiu fericita shi sa rad cu toti cei din jur dar pur shi simplu nu reushesc decat pe moment

Problema ta este deeeeeeeeees intalnita la pustoaicele "de bani gata" (si cand zic "bani gata" nu o spun in sensul rau al cuvantului) aceleasi eterne lait motive ca...plictiseala, tristetzea fara de o cauza generatoare...infatuare, teribilism , etc
Solutia consta in 3 variante optime ~p
1. Ca sa nu te mai plictisesti apuca-te si baga in vena! asta fac toti tinerii cu acelasi statut social ca al tau, nu?
2. Gaseste un barbat! :p poate ai nevoie :D sau ma rog....sigur ai nevoie ~p
3. Get a life girl! :D
p.s: Sa lasam patetismu' pe seama altora, da? tu nu ai nici un motiv sa te lamentezi, asha ca daca mai vad vreo fila din aia in jurnalul tau ti-l sterg cu totul :p
p.p.s: la faza cu stersul glumesc caci, nu e asha? fiecare scrie ce vrea in jurnale atat timp cat nu "fac atingere" la adresa altor useri :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Necko » Sâm Ian 01, 2005 11:16 pm

love2, nu ti-e bine? titina ar fi in stare sa ia in serios cele 3 variante pe care i le propui.

bianca draga, love2 glumeste si de fapt vrea sa te incurajeze si sa te sustina pentru ca tu sa poti trece mai usor peste aceste ginduri deprimante. te asigur eu ca e vorba de virsta. indiferent de citi bani are papa, la 15 ani putini sunt cei care se simt mai bine. chiar daca unii nu lasa sa se vada acest lucru, crede-ma, nu-i usor sa treci de la copilarie la adolescenta. insa tot ce pot sa te asigur e ca o sa treaca :)
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Love2Fly » Sâm Ian 01, 2005 11:35 pm

Necko, Titina nu e una din cele multe...."cele multe" poate chiar au motive serioase de suparare (neintelegeri cu parintzii, lipsa banilor pt farduri, haine, etc, inimi frante, persoane pierdute)
Titina spune ca ea are tot ce vrea si totusi e trista....adica cum? e depresiva de la 15 ani? ?
Love2Fly
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Ian 02, 2005 12:01 am

Love2Fly scrie:p.s: Sa lasam patetismu' pe seama altora, da? tu nu ai nici un motiv sa te lamentezi, asha ca daca mai vad vreo fila din aia in jurnalul tau ti-l sterg cu totul :p

Dar mai intai trebe sa te consultzi cu mine, nu crezi? :rolleyes:

Io-s depresiva de la 12 ani, asa ca nu te mira de titina, sau de altzii. De mine ce mai zici, a?
Am avut pe la 13 ani o tentativa de taiat venele, dar cand m-am vazut cu cutzitul in mana, mi-a pierit curajul.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 02, 2005 12:05 am

Si eu am avut o tentativa de sinucidere anu trecut (in 2004)...cand ma intoarceam de la Brasov..intr-o noapte cetoasa. Dar totusi m-am gandit...ca Love2, Hades si SatyR nu-s vinovati..si nu tre' sa moara impreuna cu mine.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

...

Mesajde Hades » Dum Ian 02, 2005 12:11 am

si eu am vrut sa ma sinucid in vara... eram la volanul unei dacii, in muntzi la 80 la ora, dar am zis ca soferul nu are nici o vina(manevram volanu` de pe scaunul calatorului din dreapta)...
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Love2Fly » Dum Ian 02, 2005 12:19 am

dEpEchEmIND scrie:Dar mai intai trebe sa te consultzi cu mine, nu crezi? :rolleyes:

Ma scuzati, nu se va mai intampla :p
btw....esti sigura ca nu vroiai sa sinucizi o papusha si pe urma sa o pui pe o targa cu flori si sa-i dai drumu' pe rau? :D

Alo! Hades, mosh, ce e aici domne? locomotive? sa bagati voi glumele voastre de rahat? ia gata! ssss....ciocu' mic si joc de glezne ca totusi "jurnalele" sunt un forum select:p poate cel mai select de pe fanclub.ro :p
Daca nu va potolitzi va dau doua palme si va trimit la culcare! si tie Moshule iti dau si ban aici sa mori de oftica si cu unghia in gat ca ramai in urma cu jurnalu' :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 02, 2005 12:22 am

tu o sa plangi...daca nu mai scriu pe jurnal.
eu imi tin jurnalu' in agenda ...sub perna. special pentru tine il scriu si pe forum :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Ian 02, 2005 12:27 am

Bine, bine, da' tine-l pe pisha....pe Hades in frau ca altfel si-o fura :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 02, 2005 1:06 am

k@tzy ...uite inainte de culcare am citit si eu jurnalul tau..sa vad ce-ai facut de revelion.
1.scrie si tu frumos pe jurnale...nu mai folosi u inainte de o unde nu trebuie
2.la ce film s-au uitat fetele ? ce comedie din '97 au mai bagat astia in noaptea dintre ani ?

In rest e bine. Scrii frumos cand faci naratiune. Bine ca te-ai potolit cu posturile in care bagai dialogurile alea aiurea.....
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Dum Ian 02, 2005 1:27 am

Mosh, punctu 1, mi s'a mai facut observatzie, daca deranjeaza asha de mult, ma voi abtzine pe jurnale, shi gata~)
Punctu 2, se uitau la Charlie's Angels 2, pe HBO, deshi l'au mai vazut de n ori. Mi s'a parut cam aiurea, la 12 .30, in nuaptea de Revelion, sa te uitzi la film.

Multzumesc de aprecieri.
kahlan
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Ian 02, 2005 5:41 pm

Love2Fly scrie:btw....esti sigura ca nu vroiai sa sinucizi o papusha si pe urma sa o pui pe o targa cu flori si sa-i dai drumu' pe rau? :D

da tu esti sigur ca nu ai deschis deloc sticla de tzuica si ca n-ai dat-o pe gat pana la fund inainte sa scrii mesajul asta?
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Ian 02, 2005 8:29 pm

Draga, numai moldovenii baga tuica in perioada asta a anului...:p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Ian 02, 2005 8:48 pm

Aaa, scuze, inseamna ca a fost alcool medicinal. M-am inselat eu. :p

PS: si tu i-ai dat icnore lui moshu?
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Ian 02, 2005 8:52 pm

Asha da! mai conchetez cu spirtu' da' nu des :p
p.s: Ba da! join our organization! :D
p.p.s: da incheiem micul "chat" aci sa nu dam exemplu negativ de offtopic tocmai noi....mozii....da' daca vrei poti sa ma contactezi pe pm :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Ian 03, 2005 11:18 am

Love2Fly scrie:poate cel mai select de pe fanclub.ro

aha. shi poate ca marmota aia chiar facea masaj.

spicuim de pe cel mai select forum:
[quote="Aurolacul"]
Azi, un bucatar mi-a spus o poveste foarte comica dar si destul de jenanta (pentru el cel putin), chiar nu stiu de ce mi-a spus-o. Probabil ca ii s-a parut ca era comic, shi era chiar foarte comica, numai ca nu pentru el. Vorba vine, ca el s-ar fi culcat aseara cu prietena lui in pat pe la 22. La o anumita ora in timpul noptii (nu tie exact), a inceput sa se partzaie (pentru domni shi doamne: a da vanturi) shi din greseala "he followed through". Adica s-a be*it atat de violent ca practic s-a ca*at pe prietena lui care a constatat asta urmatoarea dimineatza shi l-a trezit cu cativa pumni. Eu nunu, nu stiu de ce ai zice asa ceva colegilor tai de lucru, ca doar nu aivrea ca sa stie toti ca tu esti un cacanar, dar oricum, toata stima ca o poveste mai comica nu am auzit de mult timp.

IN rest, sper sa mai traiesc pana maine, hehe only kidding :A ]
intr-adevar, select. ca alfel nushtu zau cum s-ar mai fi putut desfashura aurolacu in tuata splenduarea lui.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Lun Ian 03, 2005 12:15 pm

nocti, totusi cea mai tare din jurnalu ultim a lu aurolacea ramane "M-am sculat cu stupoare la ora 12"
demential baiatu asta...nu jtiu de unde le scuate da vaz ca are tolba nesecata
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde nocturna » Lun Ian 03, 2005 12:32 pm

eyewitness scrie:nu jtiu de unde le scuate

clar ! i se trage de la coltzu asta scriitoricesc ecstrem de select. il inspira pana il ia cu leshin.
aurolacea scrie:Chiar acuma ma uitam sa vad cine e pe Ym si vad cu stupoare ca totzi sunt plecatzi, probabil pe la petreceri numai eu sunt pe aicea pe fanclub.

shi stupoare colosala cand a descoperit ca in noaptea de revelion tuata lumea se carase dupe ylui. ~p
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Love2Fly » Lun Ian 03, 2005 8:36 pm

nocturna scrie:spicuim de pe cel mai select forum:

Dap :ham:
Daca se poate, de acum inainte, cand vorbesti despre jurnale sa folosesti acest termen: cel mai select :p
Love2Fly
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale