Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
dovleaca, da' matale pe cand un jurnal "secretele frumusetzii dovleciene"? asociatzia gashtelor din comuna popleaca abea ashteapta neshte sfaturi despre machiaje, tzoale, cizme demodate, cluburi, masaje, creme anticelulitice shi corsete.
-
nocturna - Mesaje: 8725
hey, darkshines....
apropo de ultimul post... hang on to your (true) self, chiar daca momentan e mic si ascuns prin cine stie ce cotloane ale sufletului. O sa va regasiti peste ceva timp
damn, azi sunt prea poetica

damn, azi sunt prea poetica

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
Love2...nu mai ai mult pana la sinucidere. Pacat ca nu vom stii niciodata care ti-au fost ultimele ganduri. ~(
Oricum...foarte frumoasa ultima fila. Ai compensat penultima fila (aia cu rahatu) care a fost aiurea.
Oricum...foarte frumoasa ultima fila. Ai compensat penultima fila (aia cu rahatu) care a fost aiurea.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Deosebit, Necko. O scriere...exact pe gustul meu. Aproape ca m-am simtit si eu in iarna anului 1979 (?) .
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Frumos, Necko...
Si mie mi-e dor de iernile de altadata...
Nu eram eu chiar atat de mare pe vremea aia, asa ca mergeam cu parintii, dar tot am niste amintiri superbe. Parca atmosfera era mai curata... :rolleyes:

Nu eram eu chiar atat de mare pe vremea aia, asa ca mergeam cu parintii, dar tot am niste amintiri superbe. Parca atmosfera era mai curata... :rolleyes:
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
multam de incurajare, faw
si necko... waw. fara cuvinte.

si necko... waw. fara cuvinte.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
....mey aveti ceva cu jurnalele in general?
cunosc persoane care nu au prieteni cu care sa poata purta o discutie si sa se descarce in felul asta....
...si mai sunt si alt gen de...care cred ca stiu asa de multe ca isi fac un jurnal ....si apoi il publica....mie una mi sa pare o imensa prostie...
cunosc persoane care nu au prieteni cu care sa poata purta o discutie si sa se descarce in felul asta....
...si mai sunt si alt gen de...care cred ca stiu asa de multe ca isi fac un jurnal ....si apoi il publica....mie una mi sa pare o imensa prostie...
-
^Dark_Angel^ - Junior Member
jerrycoaica scrie:Altfeliu
asta e vun nou element ce trebe inscris in tabelashu lu nenea mendeleev?
aaaaaaa....ierea sa uit: de ce nu lashi copchiii se se fu (pardon)babardeasca in ploaie?trebea sa strici tu ditamai idila cu patura ta cu tot!
P.S. - barem ierea buna gajica?:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
legea in iukei zice ca daca cineva sufera fun accident pa proprietatea mea, io is legally responsible
gagica? avea par morcoviu shi doo picioare fuarte desfacute
restu nu se vedea
gagica? avea par morcoviu shi doo picioare fuarte desfacute
restu nu se vedea
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
heh, tzop si eu la momentul inoportun, ca vroiam sa ii spun de bine lu' D. , da' s-au wow-it altii inaintea mea si pentru mine.
bravo, merci ca te-ai tinut de promisiune si... sa nu iti uiti niciodata cafeaua, oricat de departe de ea ai fi ! :p
jori, mishto.

jori, mishto.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
felino...nu e bine sa te consoleze ca altii sunt mai jos ca tine. e mai bine sa te neconsoleze ca altii sunt mai sus ca tine...si sa ajungi sa-i depasesti...
uite subiectu asta mai vechi...si foarte interesant http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=3625&page=1
uite subiectu asta mai vechi...si foarte interesant http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=3625&page=1
-
Moshule? ultima fila din jurnal ai vrut sa o faci sa aiba o structura gen "21 de grame" ,nu?
Ne-am dat dreaq....nu mai naram in ordinea intamplarii evenimentelor ci in ordinea "flash back-urilor" :p
Artistii astia....ce sa le faci!

Ne-am dat dreaq....nu mai naram in ordinea intamplarii evenimentelor ci in ordinea "flash back-urilor" :p
Artistii astia....ce sa le faci!

-
Love2Fly - Junior Member
Da...cam asta a vrut sa fie. Totusi...nu este prima mea pagina de acest fel. Cauta si tu mai in urma...si vezi ca am mai facut o asemenea povesire...despre 2 zile petrecute in compania lui Wild Rose
later : uite aici http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=278733&postcount=47

later : uite aici http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=278733&postcount=47
-
ma bucur mult ca v-a placut povestioara mea. o vorba buna nu strica niciodata
.
adevarul e ca multe dintre jurnalele de pe acest thread sunt foarte reusite, atit dpdv literar cit mai ales dpdv al exprimarii, definirii si relevarii personalitatii fiecaruia dintre "apartinatori".
bine, mai sunt si exceptii. aurolace, zau, nu te supara, dar exprimarea ta tine de domeniul incredibilului si imposibilului. sau poate o faci intentionat ?!?!?!

adevarul e ca multe dintre jurnalele de pe acest thread sunt foarte reusite, atit dpdv literar cit mai ales dpdv al exprimarii, definirii si relevarii personalitatii fiecaruia dintre "apartinatori".
bine, mai sunt si exceptii. aurolace, zau, nu te supara, dar exprimarea ta tine de domeniul incredibilului si imposibilului. sau poate o faci intentionat ?!?!?!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
sunny, posturile tale sunt atat de savuroase ca nici nu m-as mai culca citindu-le.
pacat totusi ca scrii atat de rar...si putin, insa decat nimic, e bine sh'asha. mai bine nu mai cobesc, ca poate ajung la vorba ta si , cine stie, odata si-odata n-o sa mai scrii deloc, si sa vezi atunci jale...
da' nu-i cazu, nuuuuuu???
pacat totusi ca scrii atat de rar...si putin, insa decat nimic, e bine sh'asha. mai bine nu mai cobesc, ca poate ajung la vorba ta si , cine stie, odata si-odata n-o sa mai scrii deloc, si sa vezi atunci jale...

da' nu-i cazu, nuuuuuu???
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Asta e...
Necko scrie: aurolace, zau, nu te supara, dar exprimarea ta tine de domeniul incredibilului si imposibilului. sau poate o faci intentionat ?!?!?!
Nu o fac intentzionat, asa ma exprim eu daca nu iti place nu am ce face din pacate

"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Stiu ca asa e. Si pentru mine e ceva ciudat. Deh...se pare ca am innebunit in incercarea de a pune pe masa o paine mai alba 

-
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale