Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
Toata lumea asteapta continuarea Darki :kiss:
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Faw, ai putea scrie mai des, ca scrii frumos
gabubule, detaliile alea se dau pe pemeu, da?
Chiar, blu pisic, uitasem sa intreb, baietii aia au pantofi cu toc ascutit, sau cu varf ascutit? just wondering...
A mai scris Darky.. asteptam continuarea

gabubule, detaliile alea se dau pe pemeu, da?

Chiar, blu pisic, uitasem sa intreb, baietii aia au pantofi cu toc ascutit, sau cu varf ascutit? just wondering...
A mai scris Darky.. asteptam continuarea

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Weet-weet scrie: Chiar, blu pisic, uitasem sa intreb, baietii aia au pantofi cu toc ascutit, sau cu varf ascutit? just wondering...
Botu ie in mod cert ascultzit, sji la unu dintre ei am vazut shi tocu, da la restu grupuletzului n'am stat sa analizez, sa nu'mi stric ziooa prea tare:D
- kahlan
- Junior Member
mama, cata presiune! sper sa nu va dezamagesc cu urmatoarele parti 

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
intreaga viatza a unui om este guvernata de cacare. :yD
si de pishu, ba chiar mai mult de pishu - ma gandesc la frecventza, da cacarea ramane de angajament!
si de pishu, ba chiar mai mult de pishu - ma gandesc la frecventza, da cacarea ramane de angajament!
- nodingat
darky...e clar ca inventezi ce scrii acolo in jurnal. toti oamenii aia sunt doar in imaginatia ta. oricum...n-ai scris rau fatza de prostiile de alta data 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Ce minunate sunt povestioarele gabubei :G Le-as putea citi la nesfarsit. Imi place cand vorbeste despre colegele sale, cum le descrie si ce simte in momentul respectiv (cateodata exagereaza cu romantismul si brusc apare sarcasmul lui specific), dar ciresele de pe tort sunt descrierile de la diferite materii. Love It!
Mi-a placut si jurnalul lui OM, partile unde explica clar ce si cum se intampla. ~)
Mi-a placut si jurnalul lui OM, partile unde explica clar ce si cum se intampla. ~)
- Crist1na
- Junior Member
Oribilul Mosh scrie:darky...e clar ca inventezi ce scrii acolo in jurnal. toti oamenii aia sunt doar in imaginatia ta. oricum...n-ai scris rau fatza de prostiile de alta data
moshule, stiu ca ce scriu eu e mai greu de digerat pentru ca singurele tale aventuri literare se rezuma la supe alfabet, dar ma bucur ca macar incerci

To speak is to be silent
-
sange scrie:Mi-a placut si jurnalul lui OM, partile unde explica clar ce si cum se intampla
Esti prima persoana, dupa Love2, care nu se rusineaza sa admita in public ca ii place jurnalul meu

la ce partzi te referi ? ce explic eu clar ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
pai jurnalul meu place tuturor...dar foarte putini au taria de caracter sa o recunoasca :yD
-
darki, sa muara miraculosu de fuame 3 zile daca nu te pun pe icnore din cauza avatarelor alea infricoshatuare. pune si tu ca tuate fetitele, un pisicut roshu, un catzel albastru , o maimutza batuta, vezi tu....
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
acum asta mi se pare mie infricosator, da' sper ca voua sa va placa 

To speak is to be silent
-
domnle SOD az' am inceput ziua umpic mai bine decat de obicei cu pagina dumneavoastră de giurnal! mulţam. da lămuriţi-mă şi pe mine de unde avea nefericitu' nr. dvs de mobil, l-aţi postat pe forum!?
- nodingat
eu am vb pe YM cu ala ... si i-am zis sa apeleze cu incredere la SOD, dupa care l-am atentionat pe acesta sa faca caterinca de el
-
monk - Mesaje: 2747
numa vezi sa nu mai tragi vreo bashina.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Ultima data am ris din inima la ultima fraza din jurnalul tau! 

*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
SOD scrie:pe bune? chiar am confirmat? vai, ce fericit sunt. mai ales ca aprecierea vine de la un dinozaur al forumului ca tine.imi vine sa chiui de bucurie.

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
gabuba scrie:Stau pe bancuta si admir formatia interpretand piesa mea favorita. Pupe zdruncina tobele intr-un ritm isteric, Cezar are un solo care face ca mainile sa imi cuprinda capul.
Versurile cantate de Adrian ma fac sa privesc tavanul si sa urlu pana cand vocea mea devine un pocnit de degete printre miile de basi...
Oamenii care se agita nervrotici , spintecand fumul , devin dintr-o data un singur suflet, o singura persoana, vibrand odata cu clapele atinse de Sorin....
Adrian si multimea de guri din fata sa canta:
hai sictir....mai bine povesteste oamenilor cum ie cu andreea balan.
-
SOD - Mesaje: 6035
SOD scrie:mai bine povesteste oamenilor cum ie cu andreea balan.
promit sa-mi iau revansa intr-un numar viitor

SOD scrie:hai sictir...
si totusi tind sa cred ca nu ai suficient de dezvoltata constiinta forumului pe care postezi.
p.s. sincer sa fiu nu ma asteptam sa nu intelegi ce vroiam de fapt sa spun.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale