Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
auzi,hades,uite k nu cred ca e un motiv sa fiu suparata sau trista ca am mai multe posibilitati decat tine shi nu ca n-ash shti,dar n-am nevoie sa shtiu acest lucru,da?shi consider ca eu am un viitor mult mai asigurat decat al tau shi am avut shi o sa am in viata mea mai multe decat ai tu!Shi nu vb numai de lucruri materiale!
- Titina
- Junior Member
...
bani? situatzie materiala? masini luxoase in care ai mei sa-si bage picoarele doar pt ca ai mei au bani? n-am nevoie de astea, merci! poate ca tu in locul meu tzi-ai fi vandut sufletul(a se consulta dexu`) pt asa ceva, eu n-am nevoie, traiesc f bine, si nu uita ca tot ce ai acu se poate duce draq intr-o clipa... nu te-as intreba ce ai face in aceasta situatzie, fiinca n-ai raspuns... bat in lemn, sa nu tzi se intample asa ceva!
gata, numai postez aici! bafta!
gata, numai postez aici! bafta!
There is no save game in real life...
- Hades
nu mai am nimik de zis,decat du'te p**** m**** cu toata viatza ta de r***t jegos ce eshti,k nu eshti mai mult.Te crezi fericit shi special,s'arzi in Iad de k***r c eshti cu tot cu "fericirea" aia a ta de imputzit!k nu ma mai pot abtzine shi tre sa ma descarc,chiar daca-mi iau avertisment ; oricum ma doare-n k*r!gata,macar acu shtiu k n-o sa mai continui conversatzia,k am scris tot ce aveam de scris in acest moment.
- Titina
- Junior Member
bre hades, eu inteleg ca titina este asa, mai saracuta, dar asta nu inseamna ca nu este OM, cu bunele si relele sale.. iar tu, ce pretinzi a fi mult mai om decat este ea, faci si spui totusi niste chestii pe care un mult-mai-om nu le'ar face..
cat despre ce'i spui tu acolo titinei, respectiv argumentatia ta saracacioasa de'nchis gura, porbabil ca ai gasit singurul auditoriu in stare s'o inghita fara s'o mestece si sa'ti spuna apoi ce gust are. tu chiar crezi le'ai trait pe toate?
si mai e o vorba buna, cainii care latra nu musca..
si ca sa nu fiu total off topic, ar fi mai frumos din partea ta sa prezinti critici constructive, nu sa sari ca turbatu' s'o musti pe titina de gat.. sau de cur.. sau ma rog, de unde'o prefera domnia ta mai cu foc..
si mai adu'ti aminte ca indiferent unde si cum esti acum, a fost o vreme in care nu ai fost departe de ea :yD
edit: oops, se pare ca titina a tinut cu tot dinadinsu' sa ma contrazica, exact cand o laudam si eu in sinea mea ca se tine tare in tota povestea asta.. n'ar fi trebuit, titina.. n'ar fi trebuit..
cat despre ce'i spui tu acolo titinei, respectiv argumentatia ta saracacioasa de'nchis gura, porbabil ca ai gasit singurul auditoriu in stare s'o inghita fara s'o mestece si sa'ti spuna apoi ce gust are. tu chiar crezi le'ai trait pe toate?
si mai e o vorba buna, cainii care latra nu musca..
si ca sa nu fiu total off topic, ar fi mai frumos din partea ta sa prezinti critici constructive, nu sa sari ca turbatu' s'o musti pe titina de gat.. sau de cur.. sau ma rog, de unde'o prefera domnia ta mai cu foc..
si mai adu'ti aminte ca indiferent unde si cum esti acum, a fost o vreme in care nu ai fost departe de ea :yD
edit: oops, se pare ca titina a tinut cu tot dinadinsu' sa ma contrazica, exact cand o laudam si eu in sinea mea ca se tine tare in tota povestea asta.. n'ar fi trebuit, titina.. n'ar fi trebuit..
odi et amo
- adonys
- Junior Member
...
adonys scrie:edit: oops, se pare ca titina a tinut cu tot dinadinsu' sa ma contrazica, exact cand o laudam si eu in sinea mea ca se tine tare in tota povestea asta.. n'ar fi trebuit, titina.. n'ar fi trebuit..
si eu eram ala limitat... pacat ca a sters k@tzy mesaju...
There is no save game in real life...
- Hades
zis iz betar zen saop operas !
tre sa cetesc si io giurnalu titinutzei ca prea e multa verva despre...
Auzi Moshule, pai cum ai resuit sa faci 20 000 km in 3 ani? Numai bunicu avea cu 1300-ele lui din 80 vreo 80 000 km dupa 17 ani. N-o mai lasa sa ruginbeasca in fatza blocului ca se supara si ea saraca, foloseste-o dreak, ca d'aia e masina. Decat sa arunci bani pe la Mac si Kfc mai bine pune benzina si plimba sagetutza
tre sa cetesc si io giurnalu titinutzei ca prea e multa verva despre...
Auzi Moshule, pai cum ai resuit sa faci 20 000 km in 3 ani? Numai bunicu avea cu 1300-ele lui din 80 vreo 80 000 km dupa 17 ani. N-o mai lasa sa ruginbeasca in fatza blocului ca se supara si ea saraca, foloseste-o dreak, ca d'aia e masina. Decat sa arunci bani pe la Mac si Kfc mai bine pune benzina si plimba sagetutza

draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
Titina scrie:auzi,hades,uite k nu cred ca e un motiv sa fiu suparata sau trista ca am mai multe posibilitati decat tine shi nu ca n-ash shti,dar n-am nevoie sa shtiu acest lucru,da?shi consider ca eu am un viitor mult mai asigurat decat al tau shi am avut shi o sa am in viata mea mai multe decat ai tu!Shi nu vb numai de lucruri materiale!
Esti infecta!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
hades, nu ai realizat absolut nimik atata tinp cat nu eshti in stare sa respectzi o fata, si in special sa ii vorbeshti asha uneia cu atata finetze si delicatetze sufleteasca... deci orice ai face sau ai fi facut, ramai un zero
comentarii, k sa nu fiu offtopic:
katzy, nota zece, da ce e cu tzigarile?...sper k eshti copil cuminte, da?
gabizz, imi place
titina, nu intzeleg daca ai vrut sa pozezi sau doar te simtzi neintzeleasa, oricum, n-ar trebui sa spui ce ai spus. trist...
comentarii, k sa nu fiu offtopic:
katzy, nota zece, da ce e cu tzigarile?...sper k eshti copil cuminte, da?

gabizz, imi place
titina, nu intzeleg daca ai vrut sa pozezi sau doar te simtzi neintzeleasa, oricum, n-ar trebui sa spui ce ai spus. trist...

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
adonys scrie:dar asta nu inseamna ca nu este OM
Asta mi-a amintit de celebrul Diogene, caruia i se mai zicea si cinicul. Vazut intr-o zi pe strazile Atenei cu un felinar aprins in amiaza mare...a fost intrebat de merge ziua cu felinarul aprins. Diogene a raspuns : "caut un OM".

(si nu cred ca se referea la initialele nickului meu)
Dany scrie:Auzi Moshule, pai cum ai resuit sa faci 20 000 km in 3 ani?
Pai Dany...eu nu folosesc masina in oras. Doar pentru excursii de week-end si drumuri afara. Asta din doua motive : 1.nu imi permit carburant pentru oras ]mosh, ashtept maine continuarea aia de care mentzionai in jurnal[/QUOTE]
asteapt-o :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
[quote="Oribilul Mosh"]
Pai Dany...eu nu folosesc masina in oras. Doar pentru excursii de week-end si drumuri afara. Asta din doua motive : 1.nu imi permit carburant pentru oras ]
da, asa e , ai si tu dreptate...eu am facut 60 mii si tot de 3 ani am masina, dar nu ma duc la facultatea cu ea decat f f rar(parcarea exorbitant de scumpa si ma enerveaza aglomeratia din centru), doar la lucru si la iesiri
/vacante. Si mai consuma si 15% in oras
, ma apuca durerile de cap cand ma gandesc cat am dat pe benzina pana acu....
Oirucm, sper sa te tina bine masina in continuare, cat mai multe revizii fara probleme
ah, da, si astept si io continuarea ;-)
Pai Dany...eu nu folosesc masina in oras. Doar pentru excursii de week-end si drumuri afara. Asta din doua motive : 1.nu imi permit carburant pentru oras ]
da, asa e , ai si tu dreptate...eu am facut 60 mii si tot de 3 ani am masina, dar nu ma duc la facultatea cu ea decat f f rar(parcarea exorbitant de scumpa si ma enerveaza aglomeratia din centru), doar la lucru si la iesiri
/vacante. Si mai consuma si 15% in oras

Oirucm, sper sa te tina bine masina in continuare, cat mai multe revizii fara probleme

ah, da, si astept si io continuarea ;-)
draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
vezi, danone ? asta te pune pe picior de egalitate cu Jasmine. pentru ca razi de oamenii saraci care beau vinuri ieftine. lasa...bea tu in restaurante de lux...vinuri scumpe si rafinate...si lasa-ma pe mine cu alea de douajdemii...dar pline de intelepciune !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
si lasa-ma pe mine cu alea(nn-vinuri) de douajdemii...dar pline de intelepciune !
"intelepciunea" insemnand = coloranti, surcele, tartru si alte chimicale
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nu...intelepciunea provine din bonusul aflat pe eticheta. mici povestioare pilduitoare...pe care vi le impartasesc si voua pe forum
(adica...asa zice danone)
dar sa pastram on-topicul, pentru ca nu ne dorim sa ne stearga k@tzy posturile, nu ?
Dany...continuarea o sa vina diseara...si pe langa masini..e si cu trenuri si k@tzy :p

(adica...asa zice danone)
dar sa pastram on-topicul, pentru ca nu ne dorim sa ne stearga k@tzy posturile, nu ?
Dany...continuarea o sa vina diseara...si pe langa masini..e si cu trenuri si k@tzy :p
-
asta te pune pe picior de egalitate cu Jasmine
ai inebunit? daca la mintea de acum ash avea infatzisarea de pisi a jasminei te-ash pisa si cu restu' forumului in cardasie

dar pline de intelepciune !
cred ca ti-am mai zis ca cineva te minte cand te face sa crezi asta despre tine, mai ia si o chitara si zdrangane-o si poti sa-ti schimbi numele in tase

ontopic:
Masina, poate cel mai bun prieten al omului dupa caine
dupa aia ramane unicul prieten + un roadkill, nu?

doua perechi de adidasi pirat
adica cum, chiori? sau pentru picioare de lemn?
Aceiasi peretzi pe care scrie cu vopsea (acum stearsa) Dacia, Lada, Skoda. Poze cu protectia muncii. Miros de benzina. Asfalt patat de ulei. Mecanici grasi cu salopete murdare. Imi place aceasta lume.
sincer, dupa tur complet de service-uri bucurestene imaginea este cu totul alta, pozele sunt cu femei goale, mecanicii isi schimba des salopetele ... ah, da' tu vorbeai de service din ilinois, scuze

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Sincera sa fiu, nu inteleg de ce atata agitatie legata de jurnalul Titinei, care mi se pare un jurnal normal de adolescent, cum toata lumea a avut. Lasati-o in pace sa-si exprime toate nedumeririle legate de viatza asta, cele anterioare si cele posterioare
Nu are voie sa scrie Moarte, cu majuscula? Nu are voie sa se extazieze in fatza unei melodii proaste, a unui film prost? :fuck:
Poate sa faca orice si trebuie sa faca orice, cat mai are timp, pentru ca realitatea de peste cativa ani o va lovi oricum in moalele capului.
Trebuie totusi sa recunosc ca pe alocuri jurnalul ei seamana cu al lui Tetelu. :rolleyes:
ps: nu ma pot abtine. Hades, "numai postez aici" se scrie corect "nu mai postez..."

Poate sa faca orice si trebuie sa faca orice, cat mai are timp, pentru ca realitatea de peste cativa ani o va lovi oricum in moalele capului.
Trebuie totusi sa recunosc ca pe alocuri jurnalul ei seamana cu al lui Tetelu. :rolleyes:
ps: nu ma pot abtine. Hades, "numai postez aici" se scrie corect "nu mai postez..."
"Iubirea nu-i paiata vremii, chiar/ De intra sub compasul coasei sale." (W. Shakespeare)
-
Trestia - Junior Member
Titina merge mai departe.
Aici soont de acord cu Trestia.Noo inteleg motivool pentroo care ati oomplut 2-3 pagini cu critici la adresa unui jurnal cat se poate de normal in care sunt scrise loocroori cat se poate de normale.Pana acum Titina a acceptat majoritatea criticilor si noo renoonta sa mai scrie,dar m-a dezamagit enorm atitoodinea lui Hades...sincer noo ma asteptam...

Aici soont de acord cu Trestia.Noo inteleg motivool pentroo care ati oomplut 2-3 pagini cu critici la adresa unui jurnal cat se poate de normal in care sunt scrise loocroori cat se poate de normale.Pana acum Titina a acceptat majoritatea criticilor si noo renoonta sa mai scrie,dar m-a dezamagit enorm atitoodinea lui Hades...sincer noo ma asteptam...
- Catzelusha
Titina scrie:auzi,hades,uite k nu cred ca e un motiv sa fiu suparata sau trista ca am mai multe posibilitati decat tine shi nu ca n-ash shti,dar n-am nevoie sa shtiu acest lucru,da?shi consider ca eu am un viitor mult mai asigurat decat al tau shi am avut shi o sa am in viata mea mai multe decat ai tu!Shi nu vb numai de lucruri materiale!
Mi-e sila de tine. Esti un wannabe infect. Tu si cu hainele tale Dolce&Cabana. Nu ai nimic fetito. Crezi ca banii sunt totul? Mai ai multe de invata.
Si sa vezi ce trista o sa ti se para lumea cand o sa dai si tu cu fundu' de pamant.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
ai dreptate e o zi super deprimanta azi in TM si in general e sinistru iarna si primavara devreme...
imi dau seama ca n-ai chef de scris, dar e interesant:) astept alte randuri:)
imi dau seama ca n-ai chef de scris, dar e interesant:) astept alte randuri:)
-
Daimon - Mesaje: 5074
Ma oamenii cred eu ca incearca sa-i explice autoarei(jurnalului) si celor care ii tin partea(daca exista) ca nu are dreptate.Acuma fiecare critica cum gaseste de cuviintza si dupa cum il duca capul dar nu se poate zice ca nu au motiv sa critice.
"Stupidity is a rare priviledge, but some abuse it."
-
The Garret - Junior Member
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale