Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
eu te sfatuiesc sa urmezi cat mai cu temei sfatul domnului necko, stie 'mnealui ce spune.
despre titina si teribilismul ei, intr-o editie viitoare, deocamdata propun sa asteptam sa mai creasca. disputand atitudinile scrise (aici sinonim cu defularile) ale unui copil lipsit de viata sociala, nu facem decat sa-i intetim orgoliul si sa o confuzam mai tare decat e oricum. amin.
despre titina si teribilismul ei, intr-o editie viitoare, deocamdata propun sa asteptam sa mai creasca. disputand atitudinile scrise (aici sinonim cu defularile) ale unui copil lipsit de viata sociala, nu facem decat sa-i intetim orgoliul si sa o confuzam mai tare decat e oricum. amin.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
older...excelent jurnal ! mi-a placut foarte mult ce ai scris pana acum.
asta pentru ca Fagarashul nu este chiar atat de aproape de sosea sau linia ferata. de pe drumul Brasov - Sibiu pare mai prietenos pentru ca vazut asa mai de la departare. In schimb gandeste-te ca pe valea Prahovei ..Bucegiul ...creste practic de langa sosea.
De fapt vreau sa spun ca stiu zona satului tau. Superbe locuri :love:
poate imi faci si mie la vara combinatia sa stau in gazda la cineva acolo. pls ~)
older scrie:Cine a fost vreodata cu masina sau cu trenul de la Bucuresti in drum spre Sibiu a remarcat, sau nu, ca Fagarasul, cel putin la prima vedere, este un munte mai prietenos ca Bucegii
asta pentru ca Fagarashul nu este chiar atat de aproape de sosea sau linia ferata. de pe drumul Brasov - Sibiu pare mai prietenos pentru ca vazut asa mai de la departare. In schimb gandeste-te ca pe valea Prahovei ..Bucegiul ...creste practic de langa sosea.
De fapt vreau sa spun ca stiu zona satului tau. Superbe locuri :love:
older scrie:E foarte adevarat ca mi-am exasperat prietenii cu locul asta, dar cei pe care am reusit sa-I duc acolo mi-au dat dreptate intru totul.
poate imi faci si mie la vara combinatia sa stau in gazda la cineva acolo. pls ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
...pun pariu ca voua vi s-a facut dor grav de Aurolacul si Dornea iar pt. ca ei lipsesc, refulatzi pe biata Titina. Pai daca pana si Wild Rose a ajuns sa-i spuna Titinei:
Mi-e sila de tine. Esti un wannabe infect. Tu si cu hainele tale Dolce&Cabana. Nu ai nimic fetito. Crezi ca banii sunt totul? Mai ai multe de invata.
Si sa vezi ce trista o sa ti se para lumea cand o sa dai si tu cu fundu' de pamant.
atunci e clar ca e grav.
Aoleeeeu! da-mi Doamne mie banii lu' Wild Rose/Titina si sa-mi bag p**a daca ma apuc sa tin lectii de morala pe forum sau sa ma intereseze ce D&C poarta alde Titina :p
Wild Rose....in loc sa faci pe inteleapta omnipotenta mai bine i-ai da o mana de ajutor Titinei pe ici colo, ashe' ca de la milion de euro la milion de dolari
Crezi ca banii sunt totul? Normal!
Si ca sa concluzionam intr-un final apoteotic:
CATIVA USERI SUNT PASIBILI DE AVERT-URI PE ACI :p
Mi-e sila de tine. Esti un wannabe infect. Tu si cu hainele tale Dolce&Cabana. Nu ai nimic fetito. Crezi ca banii sunt totul? Mai ai multe de invata.
Si sa vezi ce trista o sa ti se para lumea cand o sa dai si tu cu fundu' de pamant.
atunci e clar ca e grav.
Aoleeeeu! da-mi Doamne mie banii lu' Wild Rose/Titina si sa-mi bag p**a daca ma apuc sa tin lectii de morala pe forum sau sa ma intereseze ce D&C poarta alde Titina :p
Wild Rose....in loc sa faci pe inteleapta omnipotenta mai bine i-ai da o mana de ajutor Titinei pe ici colo, ashe' ca de la milion de euro la milion de dolari

Crezi ca banii sunt totul? Normal!

Si ca sa concluzionam intr-un final apoteotic:
CATIVA USERI SUNT PASIBILI DE AVERT-URI PE ACI :p
-
Love2Fly - Junior Member
Aici Radio Santz, care este. emitem in direct- live, amaterasu va vorbeste:
"Era intentionat, pentru ca intr-un post anterior titina scrisese in loc de Gabbana - Cabana, iar cand a fost atentionata s-a scuzat ca a mancat un... N. "
"Era intentionat, pentru ca intr-un post anterior titina scrisese in loc de Gabbana - Cabana, iar cand a fost atentionata s-a scuzat ca a mancat un... N. "

Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
nbm : http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=340695&postcount=7323
Love2Fly: Nici nu ma obosesc. Intelegi ce vrei prin mesajul meu.
Amaterasu... Foarte misto
Love2Fly: Nici nu ma obosesc. Intelegi ce vrei prin mesajul meu.
Amaterasu... Foarte misto

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Mi-e greu sa sa astern ce simt acum dupa ce am mai citit cateva jurnale, poate am sa deschid si eu un jurnal, dar mai astept si acum pentru ca am voie sa fiu impertinent si impartial pot sa spun ca unii dintre cei care posteaza la jurnale ori nu stiu a spune ce simt ori se chinuie asa de tare in clipa frenetica ce insoteste spiritul creator ca...nu am cuvinte sa spun mai departe, ati inteles ce am vrut sa spun?:D
- mikutzul
- Junior Member
Ma intreb ce a vrut sa spuna Amaterasu in ultima intrare din jurnal?!
Edit,
Am citit si jurnalul lui nbm, interesanta abordare, as fi curios sa aflu daca crede intr-o forta superioara care ar putea sa-i ofere raspunsuri la multe dintre intrebari.Mi-a placut ca este foarte uman, multi apreciaza ceea ce un om poate sa ofere din natura sa pamanteasca si asta-l face sa fie uman dar cum ramane cu partea spirituala?...pentru cei ce cred ca exista aceasta parte?
Edit,
Am citit si jurnalul lui nbm, interesanta abordare, as fi curios sa aflu daca crede intr-o forta superioara care ar putea sa-i ofere raspunsuri la multe dintre intrebari.Mi-a placut ca este foarte uman, multi apreciaza ceea ce un om poate sa ofere din natura sa pamanteasca si asta-l face sa fie uman dar cum ramane cu partea spirituala?...pentru cei ce cred ca exista aceasta parte?
- mikutzul
- Junior Member
Oooo ce onoare, nbm, ai scris iar
Imi place, ma relaxeaza, and makes me wonder... Cred ca as dezactiva butonul in cauza, daca l-as avea... pe cat de indemanatica sunt, as fi fost "oprita" de mult...
gabubule, din ultimele doua pagini, parca lipseste ceva...( un pic de sare?)

gabubule, din ultimele doua pagini, parca lipseste ceva...( un pic de sare?)
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
daaa, nejte porci nenorocitzi care nu merita nici macar sa respire aieru din aceeashi incapere cu saracele voi fetele. nujtu cum sa-tz zic, da' s-a-ntins lacrimile pana dincolo de calea victoriei. fuarte trist. cum otz rezista cand ie inventar la salonu de infrumusetzare, nujt...
-
nocturna - Mesaje: 8725
mikutzul scrie:as fi curios sa aflu daca crede intr-o forta superioara care ar putea sa-i ofere raspunsuri la multe dintre intrebari.
cred intr-o forta superioara, dar mai degraba intr-una de tipul liberului arbitru, care nu-ti ofera nici un raspuns si te lasa pe tine sa te dai cu capu de peretzi ;-)
la restul intrebarii, nu cred are sens sa-ti raspund

altminteri mersi de aprecieri mikutzule. si tzie weet-weet

probabil ca multzi ar dezactiva butonul, tocmai pt ca viata ar putea sa nu mai fie la fel de fermecatoare in asteptarea unei decizii atit de greu de luat. dar as vrea sa existe si sa-l dezactivez

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
Moshule in satul ala trebuie doar sa ajungi... nu am auzit vreodata sa ajunga cineva acolo si sa nu fie gazduit
Tu vino si mai departe lasa lucrurile sa se intample de la sine... daca nu te descurci intreaba de bucurestenii "de sub coasta" 

Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
Pai tre' sa stiu sigur. Ca pe urma ma trezesc ca ajung acolo si n-am unde innopta. Il apuca pe Hades crizele...ca ala tre' sa stie de dinainte...unde doarme si ce mananca
Dar lasa...ca vorbim pe private mai cand o da vara..si vedem noi

Dar lasa...ca vorbim pe private mai cand o da vara..si vedem noi

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
gabuba scrie:si abia acum spui, dupa 25 de intrari? :p nu stiu, nu ma intreba.
Ce 25 de intrari? Ma refeream la ultimele doua pagini de jurnal, intrari, cum vrei tu.. Asa poate stii *p
Older, macar a fost bun porumbul?

Cin' te-a suparat, Shaki? ca il bat! Frumos scris, desi scurt...
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
miam, miam
una dintre cele mai gustoase mese nocturne avute vreodata...
tocmai am terminat de citit jurnalul lui gabuba... loved it! =D
fara alte comentarii
nu am mai revenit cu impresii despre jurnalul titinei pt ca nu prea am nimic de spus... e jurnalul de pe net unei adolescente oarecare (sper ca in jurnalul ei de hartie - in caz ca are asa ceva - chiar scrie ceva ce poate reprezenta ceva pt ea... mai ales pt ea)

tocmai am terminat de citit jurnalul lui gabuba... loved it! =D

nu am mai revenit cu impresii despre jurnalul titinei pt ca nu prea am nimic de spus... e jurnalul de pe net unei adolescente oarecare (sper ca in jurnalul ei de hartie - in caz ca are asa ceva - chiar scrie ceva ce poate reprezenta ceva pt ea... mai ales pt ea)
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale