Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
older scrie:tocmai am terminat de citit jurnalul lui gabuba... loved it! =Dfara alte comentarii
:w
uit, tind sa cred ca e chestiune de perceptie, cel putin in ceea ce priveste ultima intrare.
shaki, se intampla ceva frumos...macar in scris, oricat de alergica ar fi senzatia de fapt.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
-
cutuma© - Mesaje: 3047
D€CR€T scrie:Gabriel, daca nu te-ai strica cu atatea fantasmagorii ai avea un jurnal placut cititului.
Unii ma lauda tocmai pentru alea. Eu scriu prostiile ce-mi vin in cap. Nu sunt un scriitor comercial care sa caute aprecierea si pupaturi in funditz. Sunt mai underground asa. Tu daca ai avut rabdare sa ma citesti...iti multumesc.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Foarte interesant jurnalul OM, mai putzin pasajele cu mancarea. Chiar trebuie sa noteze tot ce mananca in diverse okazii sau a fost o faza trecatoare? Sau mergem pe principiul madlenei lui Proust? ;-)
IMI plac jurnalele lui gabuba shi katzy. De ce nu mai scrie sephinoroth?
IMI plac jurnalele lui gabuba shi katzy. De ce nu mai scrie sephinoroth?
"Iubirea nu-i paiata vremii, chiar/ De intra sub compasul coasei sale." (W. Shakespeare)
-
Trestia - Junior Member
-
weed13 - Mesaje: 1868
Trestia...care e treaba cu Proust ? Explica-mi si mie...ca nu sunt asa invatat.
Scriu despre mancare...pentru ca imi place.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Trestia...care e treaba cu Proust ? Explica-mi si mie...ca nu sunt asa invatat.
Ok, o sa-mi perd din popularitate :rolleyes: penca o sa tzin o (scurta) lektzie: "In catarea tempului perdut", by Marcel Proust, incepe cu o sekventza devenita celebra, aceea in care personajul principal, Swann, savureaza o madlena (prajiturica, briosha) si brusc ii vine in minte un alt gust din copilarie, care aduce cu el o gramada de amintiri. De aicisha tehnica fluxului amintirilor sau al "memoire involontaire", artificiu folosit de o multzime de scriitori pentru a baga in scena evenimente shi personaje.
Adicatelea, pentru tine consemnarea mankarilor mankate
ie pentru aducere aminte: cand citesti ce-ai mankat ie ca shi kum ai fi dinou acolo... retraiesti senzatziile....
Gotit! :hehe:
Ok, o sa-mi perd din popularitate :rolleyes: penca o sa tzin o (scurta) lektzie: "In catarea tempului perdut", by Marcel Proust, incepe cu o sekventza devenita celebra, aceea in care personajul principal, Swann, savureaza o madlena (prajiturica, briosha) si brusc ii vine in minte un alt gust din copilarie, care aduce cu el o gramada de amintiri. De aicisha tehnica fluxului amintirilor sau al "memoire involontaire", artificiu folosit de o multzime de scriitori pentru a baga in scena evenimente shi personaje.
Adicatelea, pentru tine consemnarea mankarilor mankate

Gotit! :hehe:
"Iubirea nu-i paiata vremii, chiar/ De intra sub compasul coasei sale." (W. Shakespeare)
-
Trestia - Junior Member
Trestia, aberezi. Nu Swann savureaza madlena, ci chiar l'auteur, sau "son alter ego". Si episodul cu madlena nu e chiar la inceput, daca nu ma-nsel carta incepe cu niste "amintiri din copilarie". Swann e nenea ala indragostitu', remember? Ala dupa care era in limba o tanti, iar lui nu-i pasa, dupa care s-au schimbat rolurile.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
older scrie:miam, miamuna dintre cele mai gustoase mese nocturne avute vreodata...
canibalule!!!!!!!!!!!!!!!
trestio, stii vorba aia cu ala care daca nu e si fudul parca nu e asa destul? doamne daca ash fi barbatu matale ti-ash asezona nejte scatoalce care sa te plonjeze intr-o hilaritate mai blanda.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Reiau. Par vitesse, am scris Swann in loc de Marcel. Personajul principal este Marcel, dar primul roman din serie se numeste "Swann". Acesta incepe cu amintirile de la Combray, care sunt ale lui Marcel: el mananca madlena, el bea ceaiul, el isi aminteste. Parole d'honneur!
Draga Stefan, nu stiu de unde ai aflat tu ca intr-o opera de fictiune gandurile si sentimentele ii apartin autorului si nu personajului, chiar daca naratiunea se face la persoana I. Probabil ca "Amintirile din copilarie" le-a scris Nica a lui Stefan a Petrei, nu?
Draga Danone, dar iute la manie shi degraba varsatoare de sange eshti tu, mah!
Draga Stefan, nu stiu de unde ai aflat tu ca intr-o opera de fictiune gandurile si sentimentele ii apartin autorului si nu personajului, chiar daca naratiunea se face la persoana I. Probabil ca "Amintirile din copilarie" le-a scris Nica a lui Stefan a Petrei, nu?

Draga Danone, dar iute la manie shi degraba varsatoare de sange eshti tu, mah!

-
Trestia - Junior Member
ha ha ha ha
sorry nocturno... data viiotare promit sa gasesc un sinonim
danone... super buna carnea nocturnei, marinata, plina de condimente, cam ca retetele tale
sorry nocturno... data viiotare promit sa gasesc un sinonim

danone... super buna carnea nocturnei, marinata, plina de condimente, cam ca retetele tale

Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
Trestia scrie:Draga Danone, dar iute la manie shi degraba varsatoare de sange eshti tu, mah!
nah, ma distrez si io, daca ma supara militzia ma vars pe cine apuc la indemana

older, ma surprinde cata lume le citeste, credeam ca rubricile mele sunt pentru doi-trei interesatzi si atat.
bre jurnalu pijkeshului e CACATOR

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Cu buzele voastre si cu blugii prespalati, o sa salvati cu siguranta lumea... asta la prima, dupa ce am sa cobor...
Las' ma c-o salveaza astia cu tricouri cu Vokodlok sau cum plm se cheama. Si cu sanje si matze si litere ciudate imbarligate. Astia is speranta!
Las' ma c-o salveaza astia cu tricouri cu Vokodlok sau cum plm se cheama. Si cu sanje si matze si litere ciudate imbarligate. Astia is speranta!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
deci da
1. pijkeshule, se iegzista o lege, care daca nu-i a lu marfi atunci sigur individu ar trebui s-o adopte, ca-i din aceeasi famelie, care zice ca: indiferent ce ai fi mancat, intotdeauna borasti si porumb
2. misto ultima fila a lu' blu pisic, mai ales concluzia
3. sodule, frumoasa ultima scriere, cu toate strangerea de cord pe care o provoaca ;a sad but (so) true...

1. pijkeshule, se iegzista o lege, care daca nu-i a lu marfi atunci sigur individu ar trebui s-o adopte, ca-i din aceeasi famelie, care zice ca: indiferent ce ai fi mancat, intotdeauna borasti si porumb

2. misto ultima fila a lu' blu pisic, mai ales concluzia

3. sodule, frumoasa ultima scriere, cu toate strangerea de cord pe care o provoaca ;a sad but (so) true...
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
Danone, mie imi plac unii din blugii aia. In plus tricourile alea cu Motofkolk or smth. nu ma incanta in mod deosebit, mai ale dupa o anumita varsta. Cat despre salvatu lumii, intre vokodloci exista acelasi procent de prosti ca si-n rest.
Faw, am mancat porumb aro din conserva.
Faw, am mancat porumb aro din conserva.
-
piskeshu - banned
keshule, comentariile tale sunt unpic intarziate de unde ash putea puate sa concluzionez k ejti putzin ramas in urma
... in plus, n-am mentionat nicaieri pe jurnal de tricouri cu vo-nu-shtiu-cum-k, iar cu ce ma inbrac, nu cred k ie locu aici sa aberezi tu pe tema. si nu are de ce sa te intereseze.

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Daca, din faptu ca am intarziat cu comentariile, tu deduci ca io-s intarziat, inseamna ca tu esti aia... adica intarziata. Sa nu crezi ca alerg la jurnalu tau indata ce postezi.
Tricou' cu Vodoklok il stie tuata lumea de pe cm, si nu numai.
Tricou' cu Vodoklok il stie tuata lumea de pe cm, si nu numai.
-
piskeshu - banned
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale