incepe sa bea, sa se drogheze, ba chiar sa se opereze pe creier
adeca cum incepe iel sa se opereze pe creier? mai termina vreodata operatzia pe creier? sau pe tot parcursu' cartzii se tot opereaza iel?
incepe sa bea, sa se drogheze, ba chiar sa se opereze pe creier
gasesc delicios penultimul sau post...cel cu tamponul si cu fata la WC.
darkshines scrie: acolo in fata mea, in pubul plin de fum si corpuri, aburi de alcool si basi
neatza scrie:baiete, iesht patetic!
[...]care va sa zica, shi eo ma includ in categoria alora care canta (ma rog... nu tralalala... da asta nu conteaza)
nu numai proshtii pot fi fericitzi. dar daca tu alegi sa fii un prost ca sa fii fericit, inseamna ca vei fi cel mai prost dintre totzi proshtii. un luzar! un nimic, far dorintza dea razbate, fara nimic... UN ZERO al carui singur atuu este conshtiintza propriului dezastru.
bassplayer scrie:Darki, ai grija ce spui, ca poate vede consuarta si ma ia la intrebari, cum ca ce cautam ieu intr-o crajma din Tulcea...
Love2Fly scrie:N-ai inteles! Ma refeream la manelisti
Delphyna scrie: Voi aveti habar ce inseamna sa bei pana nu mai poti?
Delphyna scrie:Data viitoare care e acum... sambata... 10 minute pana la 12... minute ploioase... cu vant... dar m-am hotarat!Doar e sfarsit de saptamana... forumul ... si ma duc sa-mi caut niste cd-uri la care visez de ceva vreme...
Sunt cam obosita saptamana asta... cred ... de ce nu am chef de nimic.
Gata...
... asa ca diseara poate poat...
Mr Teo scrie:Jurnal pentru ziua de ieri.
Pot sa ma laud si eu ca Sod sau chiar mai bine.
tu ai o fixatie cu SOD
Da` scade enorm expresivitatea si adancimea ideilor
Mr Teo scrie: Sunt unul din singurii voluntari care face treaba pe acolo, nu freaca menta si nu e dobitoc.
Mr Teo scrie:Trei: Cu legitimatia noua am access la: Xerox, toate magaziile de echipamente si perisabile, la laborator, la er, la sala de operatii, la sala de sedinte.
Pot sa ma laud si eu ca Sod sau chiar mai bine.
eu nu vreau sa devin impingator de carute ci radiology tehnologist.
Pt cei din Romania asta inseamna tehnician de raze x.
Sunt unul din singurii voluntari care face treaba pe acolo, nu freaca menta si nu e dobitoc.
Astia de la Walmart vad cu nu ma vor.
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator