Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
piskeshu scrie:darky, tu de ce scrii in engleza?
pentru ca unele idei imi vin in engleza si nu au acelasi farmec in romana.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Initial scris de cubu
ento, nu ti se pare ca exagerezi cu aceleasi comentarii stupide?

Iote aici:
nu stiu daca sa ma sinucid de aici sau dupa ce ajung inapoi in craiova. hai ca te las, pa
+ rapiditatea cu care sunt enumerate frazele da o ciudata senzatie de vertij, aproape ca o melodie de la Hocico

p.s: Olivia14, daca citesti aici da-mi te rog un PM

-
Love2Fly - Junior Member
tenatative feed-back
Copacul sistemului venos nu necesita decopertare. E perfect evidentiat prin injectia de cerneala colorata.
-
sol - Junior Member
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
piskeshu..muie la propriu sau la figurat ? ai luat sau ai dat ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
piskeshu scrie:Bai, Gabuba, misto poezie ai scris!
pacat ca n-am scris-o eu si misto ca-s versurile unui cantec cantat de najpetii aia de la vama veche, da' versurile astea nu am putut sa nu le remarca, oricat de nasoi is ei.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
scuze cretzule ca postai din greseala pe giurnal la matale, spusesem asta:
~p cam tarziu cretzule, trebuia sa intrebi si tu forumistii mai "in varsta" pe aici ca te sfatuiau de bine
asha daca te-ai bagat ca musca in pardonu' cabalinei, firesc ca te alegi cu un mare partz
da ce, tza dat bani pe locomotoare?

asha daca te-ai bagat ca musca in pardonu' cabalinei, firesc ca te alegi cu un mare partz

da ce, tza dat bani pe locomotoare?

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nu face nimic.
pai am postat exact acceasi chestie si pe locomania ,postul a disparut,si eu nu mai am acces la forum,la banari nu zice nimic,uite minune.
pana acum am doi bani de 14 zile la activ acolo
edit uite vere k zice,si uite ce zice:
i-am mai prelungit banul lui crt cu inca 7. am sesizat ca s-a intors cu chef de scandal...si de dezgropat morti.
crt..daca citesti acest mesaj...iti sugerezi sa nu te mai intorci pe acest forum. ramai pe forumul lui Mustang si scrie-ti acolo ineptiile. multumesc !
imi spuneti si mie unde e cheful de scandal cand eu zic k a fost greseala mea la inceput?
pai am postat exact acceasi chestie si pe locomania ,postul a disparut,si eu nu mai am acces la forum,la banari nu zice nimic,uite minune.
pana acum am doi bani de 14 zile la activ acolo

edit uite vere k zice,si uite ce zice:
i-am mai prelungit banul lui crt cu inca 7. am sesizat ca s-a intors cu chef de scandal...si de dezgropat morti.
crt..daca citesti acest mesaj...iti sugerezi sa nu te mai intorci pe acest forum. ramai pe forumul lui Mustang si scrie-ti acolo ineptiile. multumesc !
imi spuneti si mie unde e cheful de scandal cand eu zic k a fost greseala mea la inceput?
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
Cretz, nu stiu ce ai tu de impartit cu Moshu, da' mi se pare jenant sa vii pe f.c. dupa ce te-a banat acolo si sa te plangi! Cat ti-a fost bine acolo n-ai prea dat pe-aci! Cu atat mai jenant mi se pare sa scrii pe jurnal chestii din astea!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
pe jurnal scriu ce ma doare,k e sau nu jenant este parerea mea,si nu ma plang.unde vezi u k ma plang?
asa este,cat a fost bine acolo,am scris acolo.dar mai intai am avut user aici.
am postat exact acceasi chestie pe ambele forum-uri pt k amadoi suntem membrii,nu am vrut sa postez unde nu este si el.si eram sigur k o sa imi stearga postul pe forumul celalat.
asa este,cat a fost bine acolo,am scris acolo.dar mai intai am avut user aici.
am postat exact acceasi chestie pe ambele forum-uri pt k amadoi suntem membrii,nu am vrut sa postez unde nu este si el.si eram sigur k o sa imi stearga postul pe forumul celalat.
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale