Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
se pregateste poate ptr admitere la ISE sau la ASE
)

da ma tata am auzit si de virgula, punct si litera mare..da dau click mai greu pe ele pe intuneric.
-
om_fericit - Junior Member
jurnalul lui adonys devine din ce in ce mai suptil shi plin de profunzimi ascunse... inimiuara mi-e in pericol, aiule, eshti aici sa ma prinzi in bartze dacacad? 

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
multe giornale, nij nu mai am timp/dispozitie sa citesc tot. dar sunt cateva la care am abonament;)
bre pisuc ce te lauzi cu poze cu coronitza din clasele I-IV, atunci toata lumea lua premiu I
.
faine ultimele intrari. la asta cu shcuoala m-a apucat si pe mine nostalgia:)
bre pisuc ce te lauzi cu poze cu coronitza din clasele I-IV, atunci toata lumea lua premiu I

faine ultimele intrari. la asta cu shcuoala m-a apucat si pe mine nostalgia:)
-
Daimon - Mesaje: 5074
Incercand sa aflu ce comentarii a starnit fila lu' X de jurnal din data de xx.xx.xxxx a trebuit sa rascolesc tot subiectul de "comentarii impertinente...." in cautarea "reactiilor".
Din acest motiv lansez propunerea (in primul rand comoderatoarei acestui forum) ca incepand de la o anumita data, comentariile la adresa unei file de jurnal sa se faca in interiorul jurnalului respectiv (dupa fila cu pricina).
Sigur, exigentza mozilor va creste atunci cand se vor posta offtopice sau dialoguri caterincoase in interiorul jurnalului unui user.
In acest fel un jurnal va arata ca si o cauza(fila de jurnal)->efect(comentariile la fila cu pricina).
Astept si alte opinii....
Din acest motiv lansez propunerea (in primul rand comoderatoarei acestui forum) ca incepand de la o anumita data, comentariile la adresa unei file de jurnal sa se faca in interiorul jurnalului respectiv (dupa fila cu pricina).
Sigur, exigentza mozilor va creste atunci cand se vor posta offtopice sau dialoguri caterincoase in interiorul jurnalului unui user.
In acest fel un jurnal va arata ca si o cauza(fila de jurnal)->efect(comentariile la fila cu pricina).
Astept si alte opinii....
-
Love2Fly - Junior Member
nu-s de acord love, unele jurnale o sa devina de tuata kterink vietzii, shi in plus mie una personal nu mi-ar placea comentarii pe jurnalu meu. spune-i orgoliu 

aliatzi, right? 

-
subscriu.. decat asa, cu'altii mazgalind prin jurnalele noastre, mai bine lipsa!
PS: eventual, daca va roade atat de tare sa separati comentariile, puteti sa faceti un sub-forum in care fiecare jurnal sa aibe threadul sau de comentarii
PS: eventual, daca va roade atat de tare sa separati comentariile, puteti sa faceti un sub-forum in care fiecare jurnal sa aibe threadul sau de comentarii

odi et amo
- adonys
- Junior Member
ento jurnale la jurale, comentarii la comentarii. nu amestecam ca sigur va ieshi bulibasheala
parerea mea...

parerea mea...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
aisa ne dam mari k shtim shi programare acu 
katzy, eram chiar la topic, dezbateam in plen propunerile constructive ale lu love. nu tzi-ai dat tu seama, crek itzi trebe shi tzie nishte apa pe ochishori

katzy, eram chiar la topic, dezbateam in plen propunerile constructive ale lu love. nu tzi-ai dat tu seama, crek itzi trebe shi tzie nishte apa pe ochishori

aliatzi, right? 

-
Love2Fly scrie:Din acest motiv lansez propunerea (in primul rand comoderatoarei acestui forum) ca incepand de la o anumita data, comentariile la adresa unei file de jurnal sa se faca in interiorul jurnalului respectiv (dupa fila cu pricina). Astept si alte opinii....
Nu sunt de acord pentru ca ar iesi o mare varza (vezi jurnalele de pe hanul ancutei care sunt fix o varza tocmai din acest motiv).
si nu mi se pare chiar foarte greu sa gasesti un comentariu anume daca incerci sa corelezi data respectivei filei de jurnal cu data corespunzatoare din comentarii. e chiar simplu.
deci NU.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
- une helene
shaki, o luasi razna iubito? sa nu-mi spui ca si tu ai devenit bi ca fiica-mea titina 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
lasa eye k jurnalu lu sandra era cam mult prea sentimental da mie imi plac genu asta de poze cu mult negru 
btw, k am uitat, salut reaparitzia oliviei shi ii urez sa aiba parte shi de bine

btw, k am uitat, salut reaparitzia oliviei shi ii urez sa aiba parte shi de bine

aliatzi, right? 

-
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale