o_tzestoasa scrie:Sandra, tot timpul cand iti citesc jurnalul, ma regasesc in el. Desi unele lucruri sunt atat de adevarate incat dor, ramane un jurnal frumos

Dor pentru ca sunt adevarate...si reciproca inca nu am testat-o...dar...asta e viata mea...cand sus cand jos...si...scrisul e o supapa...care ma ajuta ca...pot trai in continuare...cu zambetul pe buze...uneori...
Alteori sa pot plange...incet sau tare...cu lacrimi sau fara pentru ca nu mai curg...
Dar traiesc...traiesc...si asta e important.
Nu stiu ce ma asteapta...e un timp pentru toate: timp de asteptare, timp pentru lacrimi, timp de iubit, timp pentru rugaciune, timp pentru multumiri...
Acum...nu pot decat sa ma incred in Cel de Sus...in mine, si in dragostea mea...si sa sper ca voi putea accepta ceea ce mi se ofera.
Imi voi accepta drumul...si il voi parcurge...stiu ca va fi cu spini...nu are cum sa fie altfel...
Dar...dragostea imi va fi calauza...iubitul meu imi va fi far...in noapte.
Iti promit, dragoste...ca acum...desi ti-am dat drumul sa zbori...te voi astepta aici pe malul marii noastre...cu un felinar in mana...ca sa stii unde e drumul tau spre casa...spre mine...
Iar daca drumul tau nu va fi catre mine...promit sa te pot privi in ochi...chiar daca printre lacrimi...si sa-ti pot spune: candva voi fi bine!
Am sa astept...am sa te astept...iubitule...sa te intorci inapoi...si sper ca raspunsul pe care il vei aduce cu tine...sa fie...definitiv.
Mi-ai promis ca ma vei invata sa fiu fluture...mi-ai promis ca ma vei invata sa zbor...si ca voi zbura alaturi de tine...
Invata-ma sa fiu un fluture albastru...albastru de lac de munte...
Invata-ma sa fiu un zbor...sa plutesc...si invata-ma sa ma intorc inapoi acasa...la tine.
Lasa-ma sa visez uneori...lasa-ma sa te iubesc din tot sufletul meu, cu tot cugetul meu, cu toata fiinta mea, cu tot sangele meu...
Lasa-ma sa fiu pentru tine tot, lasa-ma sa te urmez, si sa te ascult...sa te ajut, lasa-ma sa iti fiu sprijin, tovarasa de drum...lasa-ma sa fiu ... dragostea ta.
Lasa-ma sa te iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine...
Si...dragostea mea...fii totul pentru mine...fi tot ce mi-a lipsit...fii calauza mea, fii sprijinul meu...iubeste-ma...si da-mi apa...sa pot fii floarea ta...
Ajuta-ma sa te fac sa devii mandru de opera ta de gradinar...voi fi...o lacramioara...reda-mi tu zambetul...si parfumul...
Ajuta-ma...sa pot deveni...o parte din familia ta. Ai tai...ma vor accepta...daca le voi dovedi...ca s-au grabit in a ma judeca. Daca le voi dovedi...ca...eu sunt cea care...te merita.
Te iubesc. Si voi reveni.
P.S. Iti multumesc, tzestoaso. Esti simpatica.