Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
noah, am citit si eu ultimu post din jurnalu titinei si mi-au sarit in ochi niste anagramaticalitati de gramatica englejeasca...
unora le e chiar asa greu sa sa se exprime in limba materna incat se agata cu disperare de niste franturi de expresii prinse din zbor?
unora le e chiar asa greu sa sa se exprime in limba materna incat se agata cu disperare de niste franturi de expresii prinse din zbor?
i wish i could help, but i don't want to
-
wednesday - Mesaje: 864
unora le e chiar asa greu sa sa se exprime in limba materna incat se agata cu disperare de niste franturi de expresii prinse din zbor
da. 10 cataracte
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
sfarshitu ie lasat la latitudinea cititorului
adeca Luiza putea fe bine sa ajunga in germania sa se duca la un concert diary of dreams sau treaba iei cesa faca, sau ca avionu sa fie anulat din caoza vremii, sau sa pice, avionu adeca
later edit: frumos, tzestuasa, dar gandeshte'te ca poa sa fie shi mai dureros cand itz dai seama ca nu mai potzi simtzi tuate astea pentru mama.

adeca Luiza putea fe bine sa ajunga in germania sa se duca la un concert diary of dreams sau treaba iei cesa faca, sau ca avionu sa fie anulat din caoza vremii, sau sa pice, avionu adeca
later edit: frumos, tzestuasa, dar gandeshte'te ca poa sa fie shi mai dureros cand itz dai seama ca nu mai potzi simtzi tuate astea pentru mama.
- kahlan
- Junior Member
-
Daimon - Mesaje: 5074
multumesc K@tzy, Weet
ai mare dreptate, Pisic
tocmai de accea ma bucur de fiecare zi cu mama, chiar daca uneori e peste masura de pisaloaga si prapastioasa. Ma bucur ca mi se da ocazia sa o iubesc, ma bucur ca mi se da ocazia sa ma enerveze :p ma bucur ca e a mea 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
eu... ma scuzati... sarbatori = aglomeratie mare/lipsa de timp... o sa vina, o sa vina!
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
narcosis, ma intristat ultima ta intrare in jurnal, da nu prea am inteles cate ceva:
"Sunt blestemat sa nu am lacrimi,sa nu simt,sa nu traiesc,sa nu mor. Sunt blestemat sa exist ,sa fiu batjocorit si temut"
Ieshti frankestein? sau cyborg? ie nasol sa nu poti murii. sa nu poti simtii cum lama taie pielea fina a incheieturii, cum sangele cald se prelinge si cade in stropi roshi pe macrameul lu mama...
"Ma inveselesc in bule de nisip"
YEAHHHH...SLAYER...YEAAAAHHHH!
"Arunc cu cioburi"
Ma simt iubit...de tine...de toti barbatii din lume...
"Sunt blestemat sa nu am lacrimi,sa nu simt,sa nu traiesc,sa nu mor. Sunt blestemat sa exist ,sa fiu batjocorit si temut"
Ieshti frankestein? sau cyborg? ie nasol sa nu poti murii. sa nu poti simtii cum lama taie pielea fina a incheieturii, cum sangele cald se prelinge si cade in stropi roshi pe macrameul lu mama...
"Ma inveselesc in bule de nisip"
YEAHHHH...SLAYER...YEAAAAHHHH!

"Arunc cu cioburi"
Ma simt iubit...de tine...de toti barbatii din lume...
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
ce dracu, nu mai inteleg nimic! narcosis, pai daca tu erai timpu, zucky cine ie? un vis, sau halucinatie?
Ce plm, sunteti stricati la creer? Ce dracu scrieti acolo, de numai intelege omu nimic!
Uite la preotu rebel! Fumeaza, bea. misto jurnal. preote, I´m a whore, pimp me!
Ce plm, sunteti stricati la creer? Ce dracu scrieti acolo, de numai intelege omu nimic!
Uite la preotu rebel! Fumeaza, bea. misto jurnal. preote, I´m a whore, pimp me!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
thx... sunt chiar mandru cand ma uit in oglinda s ivad un alcoolic si un fumator care n-are sanse chiar mari de a prinde 40 de ani...extrem de mandru!
Arthemis, nush dak ultimu tau post a avut vreun substrat,subinteles, subsol sau sub-ceva, dar eu l-am inteles...poate sunt eu paranoic si am detectat o urma de sarcasm extrem, dar a fost binevenita, fie ca ai aruncat-o cu intentie sau nu...sper sa se prinda si altii, si sa ia masuri...
click on it, God damn it!...

Arthemis, nush dak ultimu tau post a avut vreun substrat,subinteles, subsol sau sub-ceva, dar eu l-am inteles...poate sunt eu paranoic si am detectat o urma de sarcasm extrem, dar a fost binevenita, fie ca ai aruncat-o cu intentie sau nu...sper sa se prinda si altii, si sa ia masuri...
click on it, God damn it!...
-
rebelmonk - Junior Member
deci puiu lu mama tzesti...fii tare, te rog, da? stii ca...ala...cum il cheama...porc nu, ca porcii sunt destepti shi manierati...ah...in fine...ala, el...da? e un...un....nici nu merita.
shi...te rog eu, lasa-l in plata Domnului.
in alta ordine de idei...imi place incheierea lu postu tau, shi shi io ii urez numa bine'
pup dulce pe teo.
eu.
shi...te rog eu, lasa-l in plata Domnului.
in alta ordine de idei...imi place incheierea lu postu tau, shi shi io ii urez numa bine'
pup dulce pe teo.
eu.
- une helene
mulţani şi ţie, SODilicutzelu, şi familiei şi celor dragi şi nu uita ca te iubesc.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Jasmine scrie: iar unde sunt eu oamenii nu plang niciodata. ar fi inutil pentru ca gravitatia lucreaza si ea in sens invers si lacrimile le-ar intra in nas
Io ori am probleme grave, ori au altii, no cat de invers poate sa lucreze gravitatia aia, ca sa-ti intre lacrimile in nas?
ca io am incercat sa calculez posibilitatile (dap, ma plictisesc) si in afara de variantele in care as avea niste ochi in barba, sau un nas in frunte, nu am reusit sa descopar alta cale.... bine se mai poate sa plangi mult, mult de tot si cand ajung lacrimile in dreptul nasului sa tragi repede, dar ie mai greu, asa ca raman la primele doua, acum mai trebuie sa aflu unde au ochii oamenii in lumea jasminei... dar nu ma grabesc
I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
la multi ani SODy...
recunosc, imi era dor de posturile tale. sper sa intalnesti un pestisor care sa-ti indeplineasca dorinta. trimite-l si pe la mine daca e...

recunosc, imi era dor de posturile tale. sper sa intalnesti un pestisor care sa-ti indeplineasca dorinta. trimite-l si pe la mine daca e...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Bill Gates, Arthemis
Rajaf,esti fericit daca ti-ai gasit motivatia si poti rula cu motoru la maxim.

Rajaf,esti fericit daca ti-ai gasit motivatia si poti rula cu motoru la maxim.
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale