Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
asta link mi-atz dat voi mah? unde keshu trimite emiru, de unde el a fost renegat si unde singurele treburi 'telijente sunt: hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha?
chiar ca va plictisitz. continuatzi, io am jurat pe roshu ca nu mai calc pe aici si uite ca mi-am calcat juramantul de pionier, credeam ca ati gasit lutze de incredere cu vocabular mai bogat decat cel onomatopeic (de punte punte nu mai zic, am ramas fara grai in fatza exprimarii).
seara, saptamana, viatza buna in continuare si scuze de offtopic shak
chiar ca va plictisitz. continuatzi, io am jurat pe roshu ca nu mai calc pe aici si uite ca mi-am calcat juramantul de pionier, credeam ca ati gasit lutze de incredere cu vocabular mai bogat decat cel onomatopeic (de punte punte nu mai zic, am ramas fara grai in fatza exprimarii).
seara, saptamana, viatza buna in continuare si scuze de offtopic shak
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Eu nu-s posesoare de jurnal si nici n-o sa fiu vreodata din cauza lenii, insa am frunzarit cate ceva pe aici si vreau sa se consemneze ca imi plac jurnalele lui nodingat si darkshines.
Darkshines imi place pentru ca e onesta, pentru ca are inclinatii filosofice si pentru ca are un stil de a scrie ce capteaza. Si jurnalul lui narcosis de fapt nu e rau, nu e rau deloc.
nodingat imi place pentru ca... pentru ca pur si simplu imi place. N-am citit foarte mult, asa ca sa ma scuze ceilalti oameni cu talent, inca nu am ajuns la jurnalul vestitei Necko deci probabil o sa revin. Cu multa stima si respect, fleurA 

- FleurDuLys
- Junior Member
Shaki scrie: emire, tu daca nu te linishteshti te trimit sa te certzi cu keshu pe locomagia
stai linistita, ca se cearta si acolo...doar ca pe loco are nickul pe care Invincible il are pe fc

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
uite si tu, Doamne, ce fac oamenii astia. in loc sa se iubeasca, se balacaresc. e simpatic jurnalul lui sophie, ca pare sincer. norocu-mi ca vremea nu-mi pierd cu toate intepaturile la ficat. ceea ce va doresc si dvs. 

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Este ultima oara cand deschid junalul Katikai !
Si asta trece !
- pacha
katika, nu prea merge pretziozitatzi de genul "irisii mei, lobul tau" langa un "te iubesc" daca ai fi indragostita alfel ai scrie.
ps: de principiu nu critic pe nimeni, fiecare cu ale lui, si destul ca se expune omul in jurnal, da mi-a facut pofta pacha. El e de vina.
ps: de principiu nu critic pe nimeni, fiecare cu ale lui, si destul ca se expune omul in jurnal, da mi-a facut pofta pacha. El e de vina.

-
useru_X - Junior Member
Daca vroiam gluma, scriam la bancuri, nu? Logic.
Sophie, da de ce ti-a venit sa vomiti cand l-ai vazut pe batranul cersetor? Ce, era bucata de paine mucegaita? Sau avea sange pe ea? Te rog frumos sa-mi raspunzi la intrebare.
Sophie, da de ce ti-a venit sa vomiti cand l-ai vazut pe batranul cersetor? Ce, era bucata de paine mucegaita? Sau avea sange pe ea? Te rog frumos sa-mi raspunzi la intrebare.
- Praslea Tudor
- Junior Member
frumos iarasi, sofi. parca imi vine cheful sa mai consemnez si eu niste maruntzishuri din viatza mea, da prea nu se intampla nimica, si prea insensibil am devenit.
imi dai voie sa raspund eu lui praslea? de trista mai, nu era mucegaita pita!
imi dai voie sa raspund eu lui praslea? de trista mai, nu era mucegaita pita!

-
useru_X - Junior Member
FleurDuLys scrie:Eu nu-s posesoare de jurnal si nici n-o sa fiu vreodata din cauza lenii, insa am frunzarit cate ceva pe aici si vreau sa se consemneze ca imi plac jurnalele lui nodingat si darkshines.Darkshines imi place pentru ca e onesta, pentru ca are inclinatii filosofice si pentru ca are un stil de a scrie ce capteaza.
Awww...thanks

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Np
Fara intentia de a jigni pe nimeni...(pentru ca nah, eu n-am jurnal si e usor sa vorbesc de pe bara) ma intrebam de ce unii tin sa consemneze in jurnaluri tot felul de intamplari banale de genul 'azi am mancat chiftele'. E normal sa scriem ce ne vine si sa fim sinceri in scrierile de genul asta insa consemnatul intamplarilor de genul azi (m-)am 'mancat-plimbat-mers la serviciu' cred ca ar fi bune ptr un jurnal inchis cu sapte lacate si bagat sub pat. Poate unora li se par interesante aceste lucruri, eu doar imi exprimam o parere ca cititor de jurnale. Cum ca jurnalele online, deci scrise pentru a le vedea si ochiul altora (si implicit si al meu) ar trebui sa fie ceva mai mult de-atat. Nu toata lumea are talent, asta e normal dar daca tot s-au hotarat sa-si faca jurnalul public, ar putea totusi incerca macar sa fie un pic mai profunzi. Daca nu vor profunzime sa fie funny. Sau ironici. Sau sa depene amintiri. Sau sa bata campii, dar in mod gratios(!) Refuz sa cred ca mintea umana n-are mai multe de spus in afara de povestit scurt si la obiect niste actiuni intreprinse in cutare zi.
Daca am suparat pe cineva sau daca am fost off-topic imi cer scuze de pe acum, doar dadeam si eu cu opinia (in zid).

Fara intentia de a jigni pe nimeni...(pentru ca nah, eu n-am jurnal si e usor sa vorbesc de pe bara) ma intrebam de ce unii tin sa consemneze in jurnaluri tot felul de intamplari banale de genul 'azi am mancat chiftele'. E normal sa scriem ce ne vine si sa fim sinceri in scrierile de genul asta insa consemnatul intamplarilor de genul azi (m-)am 'mancat-plimbat-mers la serviciu' cred ca ar fi bune ptr un jurnal inchis cu sapte lacate si bagat sub pat. Poate unora li se par interesante aceste lucruri, eu doar imi exprimam o parere ca cititor de jurnale. Cum ca jurnalele online, deci scrise pentru a le vedea si ochiul altora (si implicit si al meu) ar trebui sa fie ceva mai mult de-atat. Nu toata lumea are talent, asta e normal dar daca tot s-au hotarat sa-si faca jurnalul public, ar putea totusi incerca macar sa fie un pic mai profunzi. Daca nu vor profunzime sa fie funny. Sau ironici. Sau sa depene amintiri. Sau sa bata campii, dar in mod gratios(!) Refuz sa cred ca mintea umana n-are mai multe de spus in afara de povestit scurt si la obiect niste actiuni intreprinse in cutare zi.
Daca am suparat pe cineva sau daca am fost off-topic imi cer scuze de pe acum, doar dadeam si eu cu opinia (in zid).

- FleurDuLys
- Junior Member
interesant subiect.
mie imi plac maruntzishurile astea. din asta e formata viatza mea cel putin. Nu am sarit cu parashuta azi, nici cu prapanta, nici alpinism nu am facut sau altceva extrem. Si conteaza nu atat faptul ca ai mancat o chiftea, ci felul in care prezintzi si interpretezi acest fapt marunt. Prin fiecare fraza itzi exprimi personalitatea. Si apreciez un jurnal cat mai sincer si nestudiat...ca e mai aproape de realitate. Mai revin cu precizari dc va fi cazul.
mie imi plac maruntzishurile astea. din asta e formata viatza mea cel putin. Nu am sarit cu parashuta azi, nici cu prapanta, nici alpinism nu am facut sau altceva extrem. Si conteaza nu atat faptul ca ai mancat o chiftea, ci felul in care prezintzi si interpretezi acest fapt marunt. Prin fiecare fraza itzi exprimi personalitatea. Si apreciez un jurnal cat mai sincer si nestudiat...ca e mai aproape de realitate. Mai revin cu precizari dc va fi cazul.
-
useru_X - Junior Member
din asta e formata viata fiecaruia, de acord. Insa ai pus punctul pe i, conteaza foarte mult cum prezinti 'mancatu' chiftelei'. Nimeni nu se lauda cu aventuri pe Kilimandjaro, insa cred ca orice maruntis executat intr-o zi poate avea o incarcatura emotionala, mult mai adanca decat invelisul actiunii. Un om vazut pe strada poate declansa un sir intreg de amintiri, o floare mirosita poate revela sensuri noi ale vietii etc. Poate exagerez, insa omul real cred eu ca e dincolo de banalul cotidian. 

- FleurDuLys
- Junior Member
Nimeni nu se lauda cu aventuri pe Kilimandjaro
ia mai citeste p'acolo!
mie imi plac maruntzishurile astea. din asta e formata viatza mea cel putin.
mah, toti avem maruntisuri in viata noastra
Prin fiecare fraza itzi exprimi personalitatea.
hehehehehehe, da! care este
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Ultimul post a lu' SOD m-a lasat cu un nodingat (sa ma ierte subsemnatu') da' eu nu inteleg ceva... (poate o sa citesc inca o data ca sa pricep, insa...) de ce pleaca domnu' care-i hard to swallow dintre noi? sniff, abia cand venisem si eu pe forum, a inceput sa se destrame gasca 

- FleurDuLys
- Junior Member
Cafeaua din aceasta diminieatza e trista, amara si putin sarata si rece... Asta pentru ca - imi dau seama cat de patetic si inutil pare sa mai spun - de cateva zile imi pregatesc si tot aman finalul unei file de jurnal care pentru mine a insemnat foarte mult. Si iata ca altcineva mi-a luat-o inainte.
SOD, am sa am pentru prima oara curajul sa spun ceva, cu riscul de a cadea in ridicol si patetic - ridicolul si patetismul, "lucrurile" de care mi-e teama cel mai mult, "lucrurile" din cauza carora, de multe ori, mi-am infranat transcrierea gandurilor mele, aici, pe fanclub. si nu numai...
La modul general m-am abtinut de la comentarii. Pentru ca am preferat sa iau omul ca atare, sa nu-l judec, sa nu-l apreciez, sa-l las pur si simplu sa fie cum simte el. Si acum imi pare rau. Am sa spun tuturor ca inchiderea jurnalului lui SOD inseamna pentru mine finalul celui mai frumos si trist si real roman de aici, de pe fc. Pentru ca dintre toate, jurnalul lui SOD a fost de la inceput, pentru mine, pe primul loc. De la primul, pana la ultimul post. N-am zis asta pana acum din teama de a nu cadea in ridicol. Acum nu-mi pasa, insa
Desi la o adica n-am postat pe fc, in trei ani de zile, decat poate prea putin comparativ cu altii, va consider, pe unii, prietenii mei cei mai buni. Dar poate ca stiti. Acum am simtit insa nevoia sa va si spun. Si chiar daca sentimentul nu e, poate, reciproc:)
SOD,

SOD, am sa am pentru prima oara curajul sa spun ceva, cu riscul de a cadea in ridicol si patetic - ridicolul si patetismul, "lucrurile" de care mi-e teama cel mai mult, "lucrurile" din cauza carora, de multe ori, mi-am infranat transcrierea gandurilor mele, aici, pe fanclub. si nu numai...
La modul general m-am abtinut de la comentarii. Pentru ca am preferat sa iau omul ca atare, sa nu-l judec, sa nu-l apreciez, sa-l las pur si simplu sa fie cum simte el. Si acum imi pare rau. Am sa spun tuturor ca inchiderea jurnalului lui SOD inseamna pentru mine finalul celui mai frumos si trist si real roman de aici, de pe fc. Pentru ca dintre toate, jurnalul lui SOD a fost de la inceput, pentru mine, pe primul loc. De la primul, pana la ultimul post. N-am zis asta pana acum din teama de a nu cadea in ridicol. Acum nu-mi pasa, insa

Desi la o adica n-am postat pe fc, in trei ani de zile, decat poate prea putin comparativ cu altii, va consider, pe unii, prietenii mei cei mai buni. Dar poate ca stiti. Acum am simtit insa nevoia sa va si spun. Si chiar daca sentimentul nu e, poate, reciproc:)
SOD,

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
d-aia il iubesc eu pe SODilicutzelu. nu, nu pentru ca a plecat, ci pentru ca este printre putinii care stiu sa delimiteze gluma de lucrul serios.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Cafeaua din aceasta diminieatza e trista, amara si putin sarata si rece... Asta pentru ca - imi dau seama cat de patetic si inutil pare sa mai spun - de cateva zile imi pregatesc si tot aman finalul unei file de jurnal care pentru mine a insemnat foarte mult. Si iata ca altcineva mi-a luat-o inainte.
SOD,
editez: am pus aceast post si pe jurnalul meu pentru ca prea l-am scris din suflet

SOD,

editez: am pus aceast post si pe jurnalul meu pentru ca prea l-am scris din suflet

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
-
river - Junior Member
Sod, credeam ca-l deschizi pe altundeva, daca nu e asa, e foarte trista treaba... Oricum frumos jurnal! Sa-ti dea Dzo sanatate si fericire ca ne-ai bucurat cu cititu lui!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned

e decizia ta, jurnalul tau, care e ceva personal... mie una imi pare rau k treci printr-o perioada dificila shi sper sa-tzi fie mai bine

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Ete fleosc, solidaritate.. ar fi trebuit sa sar la gatul emirului in cazul asta ( si nu de drag ce-mi e) zilele trecute, nu?
Serios, "Fara titlu" mi-a placut..
Si ca si ceilalti.. imi pare rau ca pleaca SOD.. o sa-mi lipseasca..

Serios, "Fara titlu" mi-a placut..
Si ca si ceilalti.. imi pare rau ca pleaca SOD.. o sa-mi lipseasca..
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale