RajaF scrie:Pai vezi... ti-am zis ca nu intelegi nimic din el... de altfel nu dai semne ca intelegi prea multe nici din celalalte pe care le citesti...
noroc ca le intelegi tu pe toate... ce ne faceam fara tine?

RajaF scrie:Pai fara mine probabil ca nu iti dadea nimeni atentia pe care asa de mult se pare ca o doresti... dar daca in continuare nu o sa scoti nimic inteligent din tartacuta atunci ma voi vedea nevoit sa te las sa aberezi singur(a)...]
orice as spune paleste in comparatie cu sclipirile tale
sau poate iti faci tu un jurnal care sa ne deschida ochii nostri cei ignoranti...
nu vreau sa scriu un jurnal pentru ca nu am ceva special de comunicat si nici nu am talent la scris... (eu cel putin recunosc)
piskeshu scrie:Gabuba, grea viata mai ai si tu in ultimu timp. Creca pe la 35 te pensionezi.
nu vreau sa scriu un jurnal pentru ca nu am ceva special de comunicat si nici nu am talent la scris... (eu cel putin recunosc)
FleurDuLys scrie:Okay, am si eu o intrebare, poate ca e off-topic, poate ca nu Asa deci sa o si pun:de ce in cronicile intunecate ale mortii de o anume non-culoare s-a amestecat si un post al minunatei?
babacu meu care mereu imi cita niste latini decedati.Astia obisnuiau a zice:fugit ireparabile tempus.
...
Da,astia aveau dreptate nu voi si in nici un caz Ibraileanu.
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator