Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
menstruiezi, pacha?
rona, creca ejt erotomana, serios
ai stresat omu si lai inbolnavit, de nu mai stie cum sa te evite si sa te descurajeze si acuma crapa matzun tine ca pe alta* o baga in seama
dee domnu sa teajute
* stim, stim: ce dracu o fi gasit la ia? ceare ia si nam io? ia ie mica urata, sluta, tuanta, pe cand io...
ori ca ie iel tzaran prost si inpotent si nu stie cei bun
asta ie, bingo!
rona, creca ejt erotomana, serios
ai stresat omu si lai inbolnavit, de nu mai stie cum sa te evite si sa te descurajeze si acuma crapa matzun tine ca pe alta* o baga in seama
Maine ma duc la doctor sa-mi vad de sanatate.
dee domnu sa teajute
* stim, stim: ce dracu o fi gasit la ia? ceare ia si nam io? ia ie mica urata, sluta, tuanta, pe cand io...
ori ca ie iel tzaran prost si inpotent si nu stie cei bun
asta ie, bingo!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
iaca postu minunatu, ca puate il sterge:
jl_rona scrie:Astazi am avut o zi de tot cacatul.
Cineva de la serviciu imi spusese mai acu cateva saptamani ca l-a vazut pe R.V. Neagu cu "o tipa".
Am pus-o (atunci) sa mi-o descrie si mi-a zis ca "e cam naspa", ca "nu are nimic special".
"Blonda? Bruneta?" intreb eu. "Parul lung scurt?"
Ea: "Nici blonda nici bruneta. Parul nici lung nici scurt. Mica de inaltime. Nu e cine stie ce. El
mergea in fatza ca nesimtitul. Poate d-aia sta cu aia, ca sa poa sa faca ce vrea.
Eu: Pai poate n-o fi fost prietena lui, de mergea in fatza.
Si asa, timp de mai multe saptamani am trait cu speranta si iluzia ca baiatul e singur si ca cine stie ce dracu abereaza asta.
Insa astazi, Cristi (un fel de Pishky care masoara toata ziua femeile din cap pana in picioare si face clasamente cu cele mai bune din firma, si care, pe deasupra, mi-a declarat deschis si mie si colegilor ca el "ma place", zice:
El: Bai, vino-ncoa sa-ti zic ceva.
Eu: Ce e ma?
El: Am vorbit cu Raducu.
Eu: Serios? Acuma vorbeste?! (el e mut de obicei)
El: Pai era cu prietena lui prin oras si-am dat nas in nas cu el.
Eu: Asa si?
"E una mica asa ca o maimutica. Am ramas deceptionat. Nu e.., nu e... " zice el strambandu-si colturile gurii in jos.
Eu: E naspa?
El: Cam naspa, ce sa zic.
Mentionez ca cele doua surse de informatie nu au nimic in comun.
Deci de-asta mi-e dl. R. V. Neagu.
Ma pizduie pe mine si-mi vorbeste ca la usa cortului, dupa care nu-mi mai vorbeste deloc, ascunzandu-se efectiv, fizic, de mine, de cateori ma vede.
Pana si azi a facut o faza de m-a bufnit tot rasul: eram la o tigara in spatele cladirii. El coboara scarile si da sa iasa pe usa in fatza careia eram eu, dar cand ma vede ii ingheata zambetul pe buze, se intoarce cu 180 de grade si iese pe cealalta usa. Asta dupa 4 luni ale mele de abstinenta totala in care nu i-am mai trimis nici un vers, nu i-am mai scris sau zis nici o vorba.
In atari conditii, faza de mai sus e comportare clasica ori de papagal, ori de bolnav mintal.
Dar sa revenim: Deci R. V. Neagu imi da reject total, zicandu-mi CHIAR DE ZIUA MEA ca "nu se simte atras de mine", pentru ca dupa aia sa il vada lumea cu o maimuta nepieptanata dupa el. O fi mai tanara presupun, pula mea, dar daca-i urata ca noaptea, mai bine una mai batrana si cu ceva substanta, ziceam eu. Dar nu poti sa te caci in gusturile omului. Daca el asta vrea, asta sa aiba. Sa faca copii urati cu maimuta si sa se duca in pizda masii cu samanta lui cu tot. Sa se cace in ele de gene si sa le dea la caini.
Parerea mea: ori are probleme de erectie si sta cu maimuta pentru ca crede ca alta nu l-ar accepta asa, ori e taran si n-are nici o pretentie (pizda sa fie), ori e extrem de gelos, ori prost.
Atata m-am rugat de el facand parada modei in fiecare zi de parca ma duceam la George Michael, nu la servici, ca mi se urca acuma sangele la cap cand ma gandesc ce penibil a fost totul timp de un an de zile.
Nu stiu, dar simt ca mi s-a-ntors stomacul cand mi s-a confirmat in sfarsit vestea despre maimuta.
Adica ce pula mea, eu stau noptile si-i scriu versuri, iar el, un fel de Catalin care traieste in "cercul lui stramt", se caca pe toata munca mea, ma pizduie cu orice ocazie si incearca din toate rasputerile sa ma faca sa ma simt penibil, sa cred ca eu sunt nebuna, nu ca el e un impotent de cacat.
Asta e bataie de joc.
Iar daca Dumnezeu asa considera, ca e bine sa fiu singura si sa mi se dea numai picioare in cur pentru ca nu vreau sa-i stric gena pe care mi-a dat-o si sa ma fut cu orice slut, atuncea sa-l fut in morti si p-asta cu cacatul lui care se cheama iubire.
Nu mai am chef sa raspund la nici un mesaj azi si nici curaj sa le citesc, ca imi vine sa raspund si pierd timp si nu mai dorm si astea, asa ca mai bine nu.
Maine ma duc la doctor sa-mi vad de sanatate. Sa-i fut in morti pe toti.
V-am pupat.
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
piskeshu scrie:Jeleu, incredibil, chiar mi-a placut, mai ales de cand am aflat ca exista sanse sa te fut candva.
Pai acuma zici? Daca nu futeai alte pizde tot weekendu, poate reuseai sa ma salvezi de la banare. Acuma mi-a trecut.
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â
- jl_rona
- Junior Member
piskeshu scrie:nu, pacha, batrane, ca io nu ma imbrac ca un tzop. in rest, fata e pe gustu meu.
Tzoapa e mata ma. Tu nu te-mbraci ca un tzop, tu nu te-mbraci deloc.
Rozul e si ea o culoare ca toate celelalte. Daca n-ai fi asa ingust la minte ti-ai da seama de asta, da te-am vazut de la-nceput ca esti constipat cu barbisonu ala de pseudosavant.
Am costumatii intregi numa roz, cu pantaloni, bluza, geaca si pana si pantofi si geanta. Da nu oricine are tupeul sa poarte culoarea asta.
Port toate culorile, de la rozul ala si portocaliu pana la vernil si bleu, in fiecare zi cate-o culoare.
Crezi ca e usor sa faci asta si sa asortezi totul? Am aicea in casa un intreg atelier de toale si accesorii.
Americanu era foarte mandru de treaba asta si de faptul ca-mi croiesc singura toale si ala iti dadea clase tie, clase mari!
Nu faci diferenta dintre tzop si unu care tine cu tot dinadinsul sa atraga atentia, nu faci diferenta dintre manea si muzica, nu faci nici un fel de diferenta, doar te faci ca o faci.
Sa nu-mi dai tu mie lectii de moda ca habar n-ai nici de moda, nici de politica, nici de muzica si nici de nimic.
Nu stii decat sa-njuri bine. La atata se reduce menirea ta pe lumea asta. Crezi ca mi-a trebuit mult sa-mi dau seama? Nu duci pe nimeni la nesfarsit cu mistoul si atat, ca ceva substanta nu prea vad.
Am cautat pe google sa vad cu ce s-a ocupat baiatu in ultimii 5 ani si singura lui activitate a fost caterinca.
Pune si tu paginile astea 2 una langa alta si vezi si tu cata diferenta e.
http://www.google.ro/search?hl=en&q=veronica+bicer
http://www.google.ro/search?hl=en&q=piskeshu&meta=
Lenea aia si sloganul ca "I believe in the art of doing nothing" n-o sa te duca nicaieri.
Mai bine ai pune curu la treaba inainte sa-i comentezi pe altii.
Nici nu stiu ce caut aicea cu ratatii astia cocalari care nici nu stiu s-arate Suedia pe harta, sa mor io.
Numa Neagu e de vina.
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â
- jl_rona
- Junior Member
te exciti ca oaia-n pula. n-am probleme cu culoarea roz, doar cu hainutza aia de tzoapa. nici bluza aia in dungi "asortata" la iegarii aia maro cu cizme inalte nu te scoate din categoria tzop tzop.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Pune si tu paginile astea 2 una langa alta si vezi si tu cata diferenta e.
http/www.google.ro/search?hl=en&q=veronica+bicer
http/www.google.ro/search?hl=en&q=piskeshu&meta=
Results 1 - 10 of about 1,150 for veronica bicer. (0.22 seconds)
Results 1 - 10 of about 13,300 for piskeshu. (0.08 seconds)
interesant...
- cr3tz
cr3tz scrie:Results 1 - 10 of about 1,150 for veronica bicer. (0.22 seconds)
Results 1 - 10 of about 13,300 for piskeshu. (0.08 seconds)
interesant...
cantitate vs calitate. hai ca-mi fumez tigara si-am plecat.
- jl_rona
- Junior Member
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=jl_rona&btnG=C%C4%83utare+Google&meta=
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=piskeshu&btnG=C%C4%83utare&meta=
de asta ce parere aveti? asa e mai corect.
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=piskeshu&btnG=C%C4%83utare&meta=
de asta ce parere aveti? asa e mai corect.
- cr3tz
keshule cand mai vrei sa ma injuri aiurea sa te documentezi inainte. ai citit asta: http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=518042&postcount=4660 ?
era sa zic ca astept ceva, dar la naiba, nu mai are nimeni asteptari de la tine.
era sa zic ca astept ceva, dar la naiba, nu mai are nimeni asteptari de la tine.
- cr3tz
da, cristi, tu faci parte din mucosii care deverseaza pe forum chestiile discutate pe mess.
atunci io-s encefalu pamantului, ayala.
atunci io-s encefalu pamantului, ayala.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-
piskeshu - banned
s-a dovedit inca o data ca cei care injura ca la usa cortului sunt in fapt nu numai mai buni decat cei care vorbesc "frumos", dar si mai inteligenti.
pai ce pula mea inseamna sa fii un om normal din punct de vedere al IQ-ului?
inseamna sa ai toate simturile puse la locul lor, plus creierul, si sa fii in stare sa intelegi sensul unui mesaj, trecand de forma lui.
acuma imi dau eu seama ce-i cu moderatia pe net si cu alte astea. lumea in general are un grad de handicap imens.
cat despre asistente, nu le-a cerut nimeni sa se-nvarta in jurul meu, ci doar sa nu-mi ia atata sange. ce, au gasit la un om de 50 de kile donator?
da prostu am fost io ca m-am dus acolo si ca am stat sa mi se ia atata sange. NU am spontaneitate si asta e rau.
dupa ce mi s-a luat si a doua eprubeta de sange trebuia sa fug. a fost invatatura de minte.
pai ce pula mea inseamna sa fii un om normal din punct de vedere al IQ-ului?
inseamna sa ai toate simturile puse la locul lor, plus creierul, si sa fii in stare sa intelegi sensul unui mesaj, trecand de forma lui.
acuma imi dau eu seama ce-i cu moderatia pe net si cu alte astea. lumea in general are un grad de handicap imens.
cat despre asistente, nu le-a cerut nimeni sa se-nvarta in jurul meu, ci doar sa nu-mi ia atata sange. ce, au gasit la un om de 50 de kile donator?
da prostu am fost io ca m-am dus acolo si ca am stat sa mi se ia atata sange. NU am spontaneitate si asta e rau.
dupa ce mi s-a luat si a doua eprubeta de sange trebuia sa fug. a fost invatatura de minte.
- jl_rona
- Junior Member
pacha scrie:Keshu-"in rest, fata e pe gustu meu."
Care fata mah,jeleu e baiat sadea.
sunt un baiat paros, cu floci si blana roz.
- jl_rona
- Junior Member
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale