Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde Shaki » Mar Mai 27, 2008 11:44 am

rona, nu te supara iarasi ca o spun si nu o lua ca pe o critica destructiva, dar daca ai vorbi mai putin porcos cred ca ai avea multe de castigat :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Ayala » Mar Mai 27, 2008 11:59 am

da, si-ar face un serviciu, mai ales ca de cate ori vb ea despre pizdele ... imputite nu pot sa nu-mi amintesc despre candidoza pe care zicea ca o are.
Ayala

Mesajde piskeshu » Mar Mai 27, 2008 12:58 pm

~p candidoza imi aminteste de candidat
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde jl_rona » Mar Mai 27, 2008 10:11 pm

kant emir scrie:dau o bere daca te calmezi si nu te mai iei de oameni, mai ales de cei care nus de fatza

si daca nu mai amesteci forumurile

sefu, in loco e o singura tipa stilata si aia e esk. bucurestenii se exclud, ca sunt de-ai mei :n:

pai n-am cum sa nu le amestec daca porcu ma baneaza.

ayala intra in categoria pizda imputita. il fura pe piskeshu de bani, iar de mine se ia gratuit.

daca va luati de boala mea, o sa va dea si voua dumnezeu ceva asemanator. e cel mai urat lucru sa te iei de boala unui om, dar asta nu ma mai mira, pentru ca si "civilizatii" din vest au facut la fel.

mi-au spus ca daca am candidoza, sa-mi fac curat prin casa si sa-mi fac un dus. daca ii ascultam si nu dormeam INSTEAD, aveam candida in pizda si in ziua de azi.

hai ca tre sa ma culc ca mi-a mai venit si ciclul, asa ca sa vorbesc porcos, ca sa nu-i plac lu shaki (care nu e o pizda imputita, fara sto).

apropo, am vrut sa deschid un nou thread:

CUI II MAI E SILA DE MENSTRUATIE? (pentru ca i-am spus unui dobitoc de la plaja ca nu creca o sa vin weekendul asta pentru ca o sa fiu pe stop, iar el zice: mi-e sila!

Alt dobitoc! Pai cretinul nu stie ca s-a nascut mancand 9 menstruatii?

Cam asa si cu voi cu candida. Io nu ma supar ca ma faceti pizda imputita, ca n-am de ce sa ma supar pe niste analfabeti total in afara oricarui pericol cand e vorba de o discutie pe teme medicale (asa cum s-a mai dovedit fata noastra ayala cand a fost vorba de luatul sangelui si de lesinatul meu in moarte cerebrala, unde nu si-a dezmintit rangul de pizda imputita si s-a comportat in stilu-i caracteristic).

Daca piskeshu n-ar fi de fapt un fricos sensibil si nu un porc, poate chiar s-ar potrivi astia 2.

the_scavenger scrie:
habar n-aveam ca tipele ne apreciaza (si) dupa picioare: io le am slabe, lungi, nodurose

scavy, TE IUBESC!
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â
jl_rona
Junior Member

Mesajde the_scavenger » Mar Mai 27, 2008 11:57 pm

Aaaa... Multumesc? Si eu te iubeste, rono, da' te culci odata - si nu, fara vise cu picioare, 'nteles-ai? :)
[url=picasaweb.google.com/cgcmsu][size=-2]pozne!
[/size][/url]
[url=picasaweb.google.com/mihaela.maresoiu][size=-2]pozne!![/size][/url]
the_scavenger
Junior Member

Mesajde jl_rona » Mie Mai 28, 2008 12:37 am

piskeshu scrie:~p candidoza imi aminteste de candidat

credeam ca de candida. numa virginele au candidoza, precum vezi.

Ayala scrie:da, si-ar face un serviciu, mai ales ca de cate ori vb ea despre pizdele ... imputite nu pot sa nu-mi amintesc despre candidoza pe care zicea ca o are.

ayalo, o pizda imputita inseamna o femeie al carei hobby e sa muste oamenii de cur.

piskeshu scrie:jeleu, taci in plm

mai zi, mai zi ca simt cum mi se umfla tatele si ma doare pizda. ma exciti rau.
ahhh, ce barbat, ce barbat! Sa-mi lege tatele cu sfoara si mainile la spate si sa ma futa rau!

piskeshu scrie:vezi-ti de viata ta de pe fanclub!

Nu, nu asa.

asta cu "vezi-ti de viata ta" suna rau a reveneagu.
sa n-o mai bagi p-asta ca ma zgarie pe vagin.

the_scavenger scrie:Aaaa... Multumesc? Si eu te iubeste, rono, da' te culci odata - si nu, fara vise cu picioare, 'nteles-ai? :)

vezi pijke? imi gasesc eu alti admiratori, n-ai grija. pana-l sperii si p-asta. deja mi-a pus conditii: fara vise, fara alea.

creca singuru care e in stare sa futa e totusi sefu. macar si numa in pizda da tot a-nvatat ceva pana la varsta asta.

p-ala nu-l vad speriat nici in fatza trenului.

good night! :)
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â
jl_rona
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Mai 28, 2008 8:51 am

lasa tu faza cu ayala ca n-ai inteles nimica.

iti promit acuma ca daca te mai iei de aia de pe loco te banez o luna pe fc.
piskeshu
banned

Mesajde Ayala » Mie Mai 28, 2008 2:37 pm

femeile apareau pe strada ca scoase din cutie, in mini si aranjate la marele fix de chiar te inhibau, atata erau de perfecte, nu ca acum, o adunatura de blugi nespalati care le put in pizda.

precum vezi, ai tu un fix (inca unu!!) pt putoare, si ma ingretosezi. si acum nici macar nu mai fac diferenta intre ceea ce spui si ceea ce esti, ca pana la urma devii ceea ce faci in mod repetat, iar tu persisti in penibil.

eu, o pizda parfumata
Ayala

Mesajde Shaki » Mie Mai 28, 2008 4:42 pm

cu ce parfum? :)))

vera, inca o treaba: nu da bine sa amintesti obsesiv de bolile de care suferi / ai suferit, indiferent de ce natura ar fi ele :)

Shaki

Mesajde kant emir » Mie Mai 28, 2008 4:47 pm

pijke, acuma nush daca iti dai seama, da teai apucat si tu sa amesteci forumurile:

iti promit acuma ca daca te mai iei de aia de pe loco
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Ayala » Mie Mai 28, 2008 5:25 pm

nu da bine sa amintesti obsesiv de bolile de care suferi

ba, dă, ca impresioneaza pe aia la fel ca ea (desi ea crede ca pe toti), sensibili la suferinte inchipuite

eu, parfumata ca o floare
Ayala

Mesajde kant emir » Mie Mai 28, 2008 5:38 pm

da ce rele putetz fi!

relelor
kant emir

Mesajde Ayala » Mie Mai 28, 2008 6:47 pm

eu, o porumbiţa
Ayala

Mesajde Shaki » Mie Mai 28, 2008 8:40 pm

o caprioara sfioasa :))

Shaki

Mesajde piskeshu » Joi Mai 29, 2008 8:33 am

nu le amestec, da' promisiunea e valabila.
piskeshu
banned

Mesajde pacha » Joi Mai 29, 2008 5:27 pm

Io ma gandesc ca jeleu asta e platit sa incerce resuscitarea acestui forum.Da de cate ori ajung pe aci sunt singur sau se mai taraie unu doi langa mine.
Io zic ca mortul de la groapa nu se mai intoarce,iar cei peste 500 de vizitatori e o dulce poveste pentru proprietarii forumului si acelor ce-si pun reclamele aici.Ma cac pe reclamele voastre.
Si asta trece !
pacha

Mesajde jl_rona » Joi Mai 29, 2008 10:14 pm

Ayalo, sa-ti dea Dumnezeu cel Mare din ceruri exact suferintele inchipuite pe care le am eu

exact asa. nici mai mult, nici mai putin.

pot sa stiu si eu de ce astia care se iau de boala mea nu sunt banati, dar in schimb eu sunt banata ca ii fac cretini handicapati?

pentru ca lumea e plina de idioti care nu stiu nici macar ce e aia o adevarata ofensa, d-aia. pentru ca lumea e plina de moderatori care nu stiu decat sa apese pe butoane, dar nu sa gandeasca. d-aia.

repet, tuturor celor care se iau de boala mea, matanii o sa fac in fiecare seara sa le dea Dumnezeu si lor la fel. ce credeti ba ca voi o sa scapati? de moarte si de boala nu scapa nimeni, cretinilor!

ayalo, tu simti nevoia sa jignesti pe altii ca lumea sa creada ca tu esti aia mai breaza. daca il bagi pe unul la fund, iar tu ramai pe mal, valoarea ta nu creste, ci ramane aceeasi, pricepi tu cum stau lucrurile in matematica si in fizica?

acuma zi sincer, ti-e frica ca ti-l iau io pe piskeshu sau care-i treaba?

si daca te mai prind ca mai scrii mizerii pe blogul meu sa stii ca ti le sterg. io te-anunt de pe-acuma ca sa nu zici ca e ban sau mai stiu eu ce.

ai spatiu mai mult decat suficient ca sa ma comentezi aicea sub numele real.

Shaki scrie:
vera, inca o treaba: nu da bine sa amintesti obsesiv de bolile de care suferi / ai suferit, indiferent de ce natura ar fi ele :)

ba e foarte bine. imi face bine sa ma mai descarc si eu. io nu mint. a nu aminti inseamna omisiune, cine ma place asa, bine, cine nu, sa fie el sanatos.

Shaki scrie:cu ce parfum? :)))

io nu ma dau cu parfum ca n-am bani. prefer sa-mi iau o toala decat sa miros a nu stiu ce mizerie care-mi face rau la ficat.

parfumurile, dar ayala nu stie, ca e de la tara, le-au inventat francezii pentru ca nu se spalau si putzeau.

piskeshu scrie:lasa tu faza cu ayala ca n-ai inteles nimica.

iti promit acuma ca daca te mai iei de aia de pe loco te banez o luna pe fc.

nu ma mai intereseaza viata ta. nu te mai vrajesc, iar p-aicea n-ai de ce sa mai calci la nici un Cohen, nu te mai umfla degeaba in gusha ca devii penibil.

baneaza-ma. de altceva mai esti in stare?

Nu. iti raspund tot io.

de cand m-ai banat nici laba nu mi-am mai facut-o pe tine. poti sa te duci si sa te futi cu ea in gard, ca nu esti cum credeam, baiatul slobod la vorba si deschis la cap.

esti doar un filfizon superficial care poti sa vrajesti o femeie ca sa se futa cu tine o data, de doua ori, nu mai mult.

intr-un forum civilizat nimeni nu baneaza pe nimeni.

banandu-ma, n-o sa faci decat sa iti dai cu stangu-n dreptul. pe loco eu am castigat. poate castig si aicea.

io m-am enervat nitel pe ayala cu comentariile ei de pe blogul meu, dar nu le-am sters si nici n-o sa le sterg pe urmatoarele care or sa mai apara. cu cat mai multe, cu atat mai vedeta o sa devin. iti dai seama cat timp isi pierde ea cu mine? pai daca as fi total neinteresanta, nu s-ar obosi. asa, imi creste si mie ratingul, ce pula mea.

stai ca p-asta n-am vazut-o.

You have been banned for the following reason:
esti taranca fato

Date the ban will be lifted: 02 Jun 2008, 09:00

Taran sa-l faci pe tactu, mitocane! Ti-ai taiat singur creanga de sub cur, paduche prost. Sa nu te prind p-aici jigodia dreaq. Apasa pe butonul de ban. Hai, fa-o!
De fapt ar mai fi un buton pe care ai putea sa apesi hotarat, ca sa scapi lumea de un psihopat. URATI sunteti ma, URATI!
jl_rona
Junior Member

Mesajde piskeshu » Vin Mai 30, 2008 8:36 am

jeleu, nu te mai chinui.
piskeshu
banned

Mesajde Ayala » Vin Mai 30, 2008 9:32 am

draga vera, te dezamagesc, io n-am scris nimic pe blogu tau.
vezi, daca la inceput erai simpatica acu esti... ma-ntelegi, ce te costa sa fii eleganta in atitudine si interesanta fara sa fii porcoasa? nimic
blestemi ca o femeie cu 2 clase, sa-ti fie de bine. sunt convinsa ca am stat deja mai mult prin spitale decat ai stat tu si as putea sa "impresionez" cu asta, dar nu am nevoie de compasiunea altora, n-am avut niciodata. oameni ca tine care au o viata dezordonata si se alimenteaza prost sunt destui, ca apoi sa se planga tuturor ca n-au sistem imunitar sau fac cancer. lasa-te de fumat si cafea, dormi 9 ore pe noapte, mananca sanatos si apoi mai discutam. nu-mi spune ca nu se poate pt ca se

despre mine sa stiti sa sunt bine sanatoasa, viata e frumoasa

intentia mea nu era sa te jignesc, intentia mea era sa te aduc la realitate
Ayala

Mesajde Shaki » Vin Mai 30, 2008 12:34 pm

ayala, te rog eu posteaza aici nu te rog pe jurnal :)

va citesc mai incolo am putina treaba

asdf: asha, frumos va shade la amantrei :)

Shaki

Mesajde jl_rona » Vin Mai 30, 2008 6:12 pm

Ayala scrie:draga vera, te dezamagesc, io n-am scris nimic pe blogu tau.
vezi, daca la inceput erai simpatica acu esti... ma-ntelegi, ce te costa sa fii eleganta in atitudine si interesanta fara sa fii porcoasa? nimic
blestemi ca o femeie cu 2 clase, sa-ti fie de bine. sunt convinsa ca am stat deja mai mult prin spitale decat ai stat tu si as putea sa "impresionez" cu asta, dar nu am nevoie de compasiunea altora, n-am avut niciodata. oameni ca tine care au o viata dezordonata si se alimenteaza prost sunt destui, ca apoi sa se planga tuturor ca n-au sistem imunitar sau fac cancer. lasa-te de fumat si cafea, dormi 9 ore pe noapte, mananca sanatos si apoi mai discutam. nu-mi spune ca nu se poate pt ca se

despre mine sa stiti sa sunt bine sanatoasa, viata e frumoasa

intentia mea nu era sa te jignesc, intentia mea era sa te aduc la realitate

viata nu va fi frumoasa la infinit. asta-ti garantez eu si nu e nici un blestem. e simpla realitate.

piskeshu scrie:jeleu, nu te mai chinui.

chinuit e ala care muta posturi.

hai ca am treaba. am facut rost de un video cu reveneagu. a fost la un seminar, el si urmatorii 2 cei mai frumosi masculi din firma. io am ochiu format pentru orice. ce am ales eu, au ales si italienii sa prezinte acolo.

reveneagu e criminal. la mare mare distanta de ceilalti 2. ce frumos vorbeste si-n engleza, cu ce siguranta si lejeritate prezinta chestiile alea, te ia durerea de cap cand il vezi. Doamne, ce diferenta e intre el si handicapatii din jurul lui. Nu de voi era vorba acuma, nu va speriati, ci de cei de la servici. E fara cusur, Dumnezeule Mare!
jl_rona
Junior Member

Mesajde Ayala » Vin Mai 30, 2008 7:43 pm

viata nu va fi frumoasa la infinit. asta-ti garantez eu si nu e nici un blestem. e simpla realitate.

viata e cum ti-o asterni, pana si simplul fapt ca te-ai enervat a fost consecinta atitudinii tale de femeie rasa superioara, cum sa rezist tentatiei sa te cobor cu picioarele pe pamant?

am postat pe jurnal? nu mi-am dat seama
Ayala

Mesajde jl_rona » Vin Mai 30, 2008 8:25 pm

pai io nu sunt o adormita ca tine care doar scrie aicea. io din nimic imi fac preocupari care nu ma lasa sa dorm.

de exemplu acuma mi s-a pus pata pe tipul asta si trebuie sa aflu cum il cheama, cine e???

http://bp1.blogger.com/_1ymr9DLlsXw/SDxi_r3lZnI/AAAAAAAABwk/NVVfP4xdARA/s1600-h/IMG_1471_1.jpg

Daca esti asa draguta si amabila, te rog da-mi o mana de ajutor.

Cei care poarta ochelari mi-ar putea spune si mie ce poate sa scrie acolo in dreapta pe poza? WIN...?

Trebuie sa fie vreo firma ceva.

Multumesc mult.

Daca nu reusesc sa gasesc nimic in seara asta, maine ma duc acolo sa vad daca mai gasesc poza si sa citesc ce scrie pe ea.

Trebuie sa aflu cine e tipul asta. Trebuie sa stiu. Nu pot sa traiesc asa si sa nu stiu macar de cine m-am indragostit. E aiurea.

Vreau mai multe poze cu el, vreau un nou vis si pentru asta tre sa stiu CINE E ala care mi-a luat cu el acum toate mintile.
jl_rona
Junior Member

Mesajde Shaki » Sâm Mai 31, 2008 8:49 am

oh my goth rona... cum poti spune ca 'te-ai indragostit' de o poza din vitrina unui magazin...

Shaki

Mesajde Ayala » Sâm Mai 31, 2008 10:12 am

tu nu intelegi ca ea nu-i adormita? ea face pasiuni din orice, fie ea si o hartie colorata
Ayala

Mesajde Shaki » Sâm Mai 31, 2008 3:18 pm

puii mey eu ezit sa spun ca m-am indragostit de oameni vii care sunt de mult timp in zona si rona se indragosteshte de panouri publicitare :)

emy, cand imi mai zici ca sunt lutza o sa-tz aduc aminte de treaba asta

Shaki

Mesajde jl_rona » Dum Iun 01, 2008 12:38 am

ba, io-l iubesc p-ala si tre sa stiu cine e. nu m-am culcat inca (sa dorm, vreau sa zic :n:), ca n-am somn, da o sa iau niste pastile si poate reusesc sa-l visez, hopefully.

E frumos ca-n vise de legenda.

deocamdata, acu vreo 2 zile, dupa ce l-am injurat pa piskeshu p-aici, l-am visat ca nu vroia sa ma sarute porcu, da nici io nu ma ofticam prea tare. era asa ceva un fel de n-ar mai fi, cam cum e si pe forum. adica piskeshu e mult mai real decat ala NUMAI pentru ideea teoretica ca ma pot intalni cu el vreodata. Tzais asta. Pai piskeshu e la fel de virtual ca si ala din poza, doar ca ala nu dactilografiaza aicea in acelasi forum. e cam la fel.

voi sunteti ca una de la mine de la servici care cand ii ziceam ca sunt indragostita de Putin zicea sa ma duc la doctor, dar pe urma cand i-am zis ca mi s-a pus pata pe reveneagu, fata nu mai zice ca sunt nebuna, ca baiatu e aici cu noi in birou, cu toate ca nu-mi da nici buna ziua.

ea acuma zice ca "m-am insanatosit" psihic numai pentru ca exista potentiala sansa, cica, ca ala sa se cupleze vreodata cu mine.

io m-am indragostit de multi, pana si de michael jackson dupa ce-si facuse operatiile estetice si pe poza caruia am oferit sa dau un salariu.

era tot intr-un magazin, iar taranu ala de vanzator a refuzat sa ia o mie si ceva de lei (era o avere pe vremea lu Odi), cam ce inseamna 1000 si ceva de roni acuma, ca sa imi vanda tabloul.

un nesimtit. aveam vreo 18 ani atuncea. putea sa mi-l vanda sau sa mi-l dea pur si simplu la cat m-am rugat de el, da a fost porc.

oricum, una ca asta nu mi s-a mai intamplat, sa ma-ndragostesc de un tip al carui nume nu-l cunosc si nu stiu de unde sa-l iau. E groaznic de frustrant.

Si nu vad unde e absurditatea si nebunia in a te indragosti de poze? astia nu sunt panouri publicitare, sunt oameni vii care pozeaza. sunt oameni deci, ca nu ma indragostesc de caini sau de cai).

Astia sunt oameni frumosi si buni de innebunit dupa ei. Io creca daca m-as fute cu un cal ati zice ca sunt normala, numai pentru ca imi bag o pula in pizda.

faptul ca nu poti sa-i pui mana pe pula si sa ii simti mirosul de aftershave schimba atat de mult lucrurile? io zic ca nu. Nu e nici o nebunie sa te indragostesti de un chip frumos dintr-o poza si nu-mi ziceti voi mie ca nu v-ati fute cu ala, ca nu te cred, si shaki si ayala, both of you.

De fapt pe erotismul asta mascat (pe laba asta) se bazeaza panourile publicitare cu chipuri umane). TOTI barbatii care au asa-zise admiratoare sunt niste gigoli nenorociti pe care femeile isi fac laba. Si in cazul barbatilor cu divele e acelasi lucru.

Chestia asta cu scos bani din buzunarele oamenilor pe vise erotice e foarte raspandita si a fost de cand lumea. marea majoritate a femeilor (mai ales) care se duc la un concert sau la mai stiu eu ce, se duc pentru ca sunt "indragostite" de tipul respectiv si-si fac laba pe el, foarte putine apreciaza de fapt valoarea artistului.

Io nu stiu ce-i lutza, da suna a taran; lasati-o dreaq ca suna naspa.
jl_rona
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Iun 01, 2008 2:44 am

Nu e nici o nebunie sa te indragostesti de un chip frumos dintr-o poza

breh, daca asta nu devine o obsesie nebuna, ie oche; da daca incepi so iei in serios, ie cam ... patologic

iar lutza poasansemne (dacai zis cu rautate, cu ciuda or dispretz) o tuanta fara minte, o prostanaca, poate chiar si tzaranca repezita

daca ie din categoria "intre noi, ca ne stim si ne permitem" inseamna numa prostutza, imatura, copilaruasa; umfel de sora mai mica si mai necuapta, de care tresa aibi grija, tresonvetz mereu cate ceva, treso mai scotz din cate o belea, sonpingi nainte cand da sa se impiedice, tresa mai faci si cate un mijto (de care, uneori, se prinde si ia) de ia

da in niciun caz nunseamna rea si marlanca si tzaranca
kant emir

Mesajde Shaki » Dum Iun 01, 2008 10:57 am

rona, eu am vrut sa spun ca e aiurea sa zici ca 'te-ai indragostit' de cineva pe care nu-l cunosti si cu care nici nu ai interactionat. poti spune ca iti place, ca il consideri atragator etc :)
ca sa-ti raspund, eu 90% nu m-as culca (jap, iar ai vb porcos :p) cu domnisorul din poza daca doar l-as vedea pe strada sau m-as intalni o data cu el. intre a-mi placea de cineva, de la un simplu trecator la o celebritate, si a ma culca cu el e o distanta destul de lunga...

daca iti place de tipu din poza, e ok, si mie imi place de vorph de la salmael de ex, mai ales de cand l-am vazut pe scena - e tare sexi si carismatic, da nu m-as culca cu el...

a, si mai e un aspect... poza aia e posibil sa fie facuta acum 10 ani si tipu ala sa aiba acu chelie si burta si 5 plozi :D

Shaki

Mesajde jl_rona » Dum Iun 01, 2008 11:14 am

kant emir scrie:breh, daca asta nu devine o obsesie nebuna, ie oche]

NU e patologic. Este doar faptul ca a fost inventat filmul si fotografia.

da in niciun caz nunseamna rea si marlanca si tzaranca

Io doar am spus ca vorba in sine suna taraneste. :n:
jl_rona
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale