Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
DeathBride, mie imi place jurnalul tau, da´ am si eu o intrebare: ce insemana nick-ul tau? Ca te-ai maritat cu moartea? La 15 ani?
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
este un nick mai abstract.........cateodata ma simt straina de lumea asta .........pentru cei care simtzeam ura sau iubire nu mai simt nimic.......nu mai ma simt atrasa de loc de nimic de pe pamant si am o stare ciudata ..........ca si cum as fi moarta........si am adaugat bride pentru ca mi s-a parut poetic .....tocmai pentru ca nu am starea aia intotdeauna
Eu sunt copilul rebel din tine
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
-
DeathBride - Junior Member
io creca tuate alea ecsistau de fuarte mult tinp acolo, in substratu esentzial shi totushi atat de mort, doar ca abia acuma la cinshpe ani a ajuns sa le conshtientizeze, respectiv sa le patrunda abstractul abscons.
alex, ce mai faci? nu mai scrii nimica?
alex, ce mai faci? nu mai scrii nimica?
-
nocturna - Mesaje: 8725
Mi sa facut frica...bine ca sta in bukale. :yD
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
DeathBride... iarta-ma da aia nu e o carte pentru care sa plangi.
Trebuie sa ii prezint scuze lui dark_soul... Se pare ca am ales un moment foarte nepotrivit ca sa-i spun de nishte chestii care m-au deranjat la ea, si care nu erau esentiale. Dark, ce am spus eu sunt nishte mici amanunte, si in nici un caz nu m-ai dezamagit cu nimik, dimpotriva. Esti cea mai buna prietena a mea de pe forum
Trebuie sa ii prezint scuze lui dark_soul... Se pare ca am ales un moment foarte nepotrivit ca sa-i spun de nishte chestii care m-au deranjat la ea, si care nu erau esentiale. Dark, ce am spus eu sunt nishte mici amanunte, si in nici un caz nu m-ai dezamagit cu nimik, dimpotriva. Esti cea mai buna prietena a mea de pe forum

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
intr-o lume nesigura shi nedreapta, plina de fantome, moshi, oribili, zombii, oribili, moshi, lashi, fricoshi, meteoritzi murdari, lashi, oribili, virushi formatzi in eprubeta de cercetatori nebuni, etc exista nicolas alec cu al sau giurnal care ne face sa ne radem cu gura pana la urechi.
later:
&
gabitzule, lasa prostiile!
deci:
ceai? nu esht normal la cap? raspunsul meu e nu.

later:
Azi ma simt indragostit. Mai indragostit ca ieri, mai indragostit ca alaltaieri. Mai indragostit ca niciodata.
&
gabuba scrie: nocturno, chiar te iubesc din ce in ce mai mult
gabitzule, lasa prostiile!
deci:
sa fim acolo, sa fim aici, sa fim pretutindeni. Sa fim impreuna.
ceai? nu esht normal la cap? raspunsul meu e nu.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Alex, eu cred ca tie ti-e frica de viitoarea soacra, mama tzatzoasei. Soacra zombioata. Sa fii atent cand vine spre tine sa nu se impiedice de socru zombiot, sa-i dai mancare buna ca sa nu ajunga sa-si manance mana, piciorul sau alt organ.... si cel mai important: sa n-o lasi sa conduca!!! masina sau casnicia!! 

I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
dARKSHINESS scrie:Nu vreau prieteni, vreau ascultatori.
Misto, misto, dc n-ai mai scrie posturile alea kilometrice in engleza, creca ti-as citi mai des jurnalu.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned

uitasem ca mai exista astea
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=284534&postcount=49
De aici incepe aventura noastra.
pentru cine nu a citit "aventura" sa rezumam palpitanta "aventura"

- se merge cu o masina pe dn1
- se vad alte masini in fata masinii
- se viziteaza o hala din ploieshti

- se puarta o convorbire telefonica
- la posada un user is aminteste ca cineva a purtat o batalie aici, dar nu-si aminteste cand si contra cui

- telefonul suna, la scoaterea lui din pozonar propetaru se gadila si ... culmea aventurii, rade

- se aprind lumanari la manastirea unde era o nunta (aci adrenalina maxima)
- se mananca o paine
- se beau sucuri
....................
trebuiau nejte puncte, suspansul ma gatuie de emotzie
- se ajunge in gara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- se pleaca ....
uf, ca ma trecura naduselile de palpitantele aventuri la care am asistat ...
e adevarat ca si continoarea iti da fiori reci pe coloana:
...si mai merita consemnat ca am fost pe la Oana p'acasa si m-a intrebat taica'su : "Moshule...de unde vii ? "
eu, personal, daca ash trai asa de aventuros, ash muri de inima intr-o zi, macsim doo
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
tie ti-e ciuda ca eu am fost la munte...iar tu stai 8 ore/zi la biro pe caldura asta. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
pai deschide-ti jurnal si zi-ne ce ai facut pe acolo. unde ai fost ? la Herculane ? :yD
ps : urmeaza partea a doua a calatoriei mele, dar un pic mai tarziu. cred ca esti foarte curioasa sa stii ce muzica aveau la Poiana Secuilor si ce am servit la masa de dupa-amiaza. :yD
ps : urmeaza partea a doua a calatoriei mele, dar un pic mai tarziu. cred ca esti foarte curioasa sa stii ce muzica aveau la Poiana Secuilor si ce am servit la masa de dupa-amiaza. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
1. nu, nu la herculane, mai sunt locatzii in tzara cu vipere, da un search pe google
2. nu, nu-s curioasa, de aia le citesc cu intarziere
3. nu is curioasa fiindca:
3.1. nu ma amuza intotdeauna nejte chestii, numai pe racoare, ca acum
3.2. stiu cam ce mananci de obicei nimic spectaculos, iar la secui taman ce mancai aseara.
4. nu fac jurnale, am epopei
alte idei?
2. nu, nu-s curioasa, de aia le citesc cu intarziere
3. nu is curioasa fiindca:
3.1. nu ma amuza intotdeauna nejte chestii, numai pe racoare, ca acum
3.2. stiu cam ce mananci de obicei nimic spectaculos, iar la secui taman ce mancai aseara.
4. nu fac jurnale, am epopei
alte idei?
- gaga
daca mai posteaza asta o data, chiar ca e masochist
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nu cred ca ai mancat tu aseara la secuii la care am mancat eu.
jurnalul meu nu e conceput ca sa te amuze pe tine pe racoare. e ceva foarte serios.
jurnalul meu nu e conceput ca sa te amuze pe tine pe racoare. e ceva foarte serios.

-
pentru mine luxul e acolo unde ma simt eu bine, nu ma iau dupa stelutzele de la intrarea in crajma.
hai ca eu ma opresc aici ca imi da Love2Fly avertisment. ma gasesti pe YM daca mai ai ceva sa-mi spui. *p
hai ca eu ma opresc aici ca imi da Love2Fly avertisment. ma gasesti pe YM daca mai ai ceva sa-mi spui. *p
-
io n-am nica sa-ti spun si pe ym ai ignore de doi ani.
sburatoru are tot dreptu sa dea averturi ca e pe parcela lui, daca crede ca e cazul nu-l opreste (acum) nimeni.
si luxul este acolo unde e scump.
unde te simti bine cu prietenii poate fi oriunde.
sburatoru are tot dreptu sa dea averturi ca e pe parcela lui, daca crede ca e cazul nu-l opreste (acum) nimeni.
si luxul este acolo unde e scump.
unde te simti bine cu prietenii poate fi oriunde.
- gaga
Domne' pana la urma fiecare are dreptul sa scrie orice in jurnalul lui. Chiar si ca in ziua respectiva s-a aventurat privind tavanul. Modul prin care aventura se defineste e destul de relativ asha ca ceea ce pt danone e apa de ploaie pt Moshu e o adevarata aventura si...probabil invers. Sunt totusi curios cam ce intelege danone prin aventura...ca mai nou am inteles ca e o aventura sa iesi prin Bucuresti la ora 14 sau sa consumi 15 beri fara sa :bleah:
Mie imi place jurnalul Moshului....E linistitor :bye:
Mie imi place jurnalul Moshului....E linistitor :bye:
-
Love2Fly - Junior Member
Love2Fly scrie:Mie imi place jurnalul Moshului....E linistitor
entomofile, nu mai zi bre de doo ori ca parca vaz ca introduc ajtia terapia cu jurnalu moshului la clinicile cu baieti nervosi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
mai poate fi si legatura amoroasa intamplatoare, cf. Dictionarului General al Limbii Romane ..Vasile Breban, 1987.
E posibil ca danone sa se fi referit la acest inteles.
E posibil ca danone sa se fi referit la acest inteles.
-
Oribilul Mosh scrie:E posibil ca danone sa se fi referit la acest inteles.
corect. adica s-a dat clasic telefonu' pe vibratzii si ....
sau total intamplator ai abuzat fizic de o hala, de o o masina, de niste paine si de niste suc?
sau doar de hades?

- gaga
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale