Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
tin sa precizez ca am cel mai miop jurnal de aici, o iau de departe pe Addianna care are -0.5, eu avand -12 si -14
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
catharsis, trebuie sa te laud pentru ultima ta postare in jurnal. ai fi un regizor de film desavarsit.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
moshule, mi-a iesit prost intrarea de aseara. era prea tarziu si nu am mai avut chef sa o finisez sau sa o dezvolt.
later edit: gabuba, de la nocturna te dai acum la riverflow?
later edit: gabuba, de la nocturna te dai acum la riverflow?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-

annie, tu ne-ai bucura sufletele daca la fiecare completare in jurnal ai canta ceva pt ziua respectiva, ce vrei tu, cred ca ai avea cel mai frumos jurnal, nu ca acum ar fi altfel.
apropos, cand ne mai incanti?

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Da, Gabizzule, asta cu cintatul in jurnal ar fi o idee buna, numai ca abia de-apuc sa scriu si-asa, fara cintece! Va incint imediat cum ma mai eliberez de trebi.
Don't hate me because I'm beautiful!
-
bad bad Annie - Junior Member
ca esti putred de bogata. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Addiana ie fata din poza care intr-adevar are nevoie de sutien.
Addiana dragutza, ce-s aia "ambogieni"? Ai vrut sa zici aborigeni, nu-i asa? Nu-i bai, seamana ei si cu cambodgienii.
Addiana dragutza, ce-s aia "ambogieni"? Ai vrut sa zici aborigeni, nu-i asa? Nu-i bai, seamana ei si cu cambodgienii.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
11:40 ora canadei, a lu' burkina fasu, a cui ora de serveshte [b]micul dejun la 12?
[/B]
Dah! esti spirituala ce sa zic? da' mic dejun e cand mananci matale prima oara intr-o zi, cel putin pt mine asha e. Poate ca o masa sa fie mic dejun si la ora 18:00 daca n-ai mancat nimic pana atunci! ce? tu te iei dupa ce spune lumea prin intervalele orare? eh....

Dah! esti spirituala ce sa zic? da' mic dejun e cand mananci matale prima oara intr-o zi, cel putin pt mine asha e. Poate ca o masa sa fie mic dejun si la ora 18:00 daca n-ai mancat nimic pana atunci! ce? tu te iei dupa ce spune lumea prin intervalele orare? eh....
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
alea sunt terminaluri , io le zic burdufuri
in functzie de tipu de avion se folosesc burdufurile. daca ie avion mic , dintr-ala cu zbaturi (elice) il 18 sau atereu ,te duce cu autocaru la avion sau, in cazul in care cele 8 terminaluri sunt deja ocupate tot cu autocarul

in functzie de tipu de avion se folosesc burdufurile. daca ie avion mic , dintr-ala cu zbaturi (elice) il 18 sau atereu ,te duce cu autocaru la avion sau, in cazul in care cele 8 terminaluri sunt deja ocupate tot cu autocarul
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nu ie vorba ca pleaca tuate , dar daca vin seara la burduf de multe ori raman acolo daca avionu ie planificat sa plece a doo zi. iar dimineata intre 7 si 11 in cursul saptamanii sunt f multe plecari la intervale mici de timp.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
......de ce?
Eu sunt copilul rebel din tine
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
-
DeathBride - Junior Member
valborg, ce naiba e de groaza in jurnalul tau? cum iti bate vecina in teava si nu poti sa asculti muzica, cum tipa prietena ta la tine, ca esti patriot in limitele varului sau ca pe messenger intri cu belloragazzoitaly?
o sa revin cu comentarii.
o sa revin cu comentarii.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
jurnalu' lu' valbog mi se pare varianta masculina a jurnalului lu cirasela. sau crisila
amandoi sunt bisexuali convinsi, amandoi au in titlul jurnalului cuvantul groaza, amandoi scriu aceleasi aberatii...
amandoi sunt bisexuali convinsi, amandoi au in titlul jurnalului cuvantul groaza, amandoi scriu aceleasi aberatii...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
valbog cred ca e fata.cel putin asa am dedus din scrierile sale jurnalistice.
-
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale