Tap on my window
Knock on my door...
O diferentiere, o nuantare facuta atat de frumos de cei de la Maroon 5...adica..."nu stiu daca itie mai usor sa vii la fereastra mea..sau la usa mea...poate nu indraznesti...poate iti e teama...poate ...nu stiu...dar, indiferent ce metoda vei folosi pentru a ma chema, eu voi veni...iti voi raspunde. si asta pentru ca te astept, sunt aici pentru tine...oricand"
Eu nu stiu ce astept...nu stiu nici pe cine...dar stiu ce astept...printre altele...astept dragostea cea adevarata.
Te rog...atunci cand ma vei gasi...sa ai rabdare cu mine.
Stiu ca am multe defecte...ca fac multe greseli...ca sunt imperfecta, enervanta, ca joc teatru...ca plang...ca am facut lucruri de care nu sunt mandra...ca nu provin dintr-o familie model, ca nu am nimic de oferit decat pe mine si iubirea mea, stiu ca sunt salbatica, ca imi fac prieteni foarte greu, ca uneori imi e greu sa spun ce gandesc, ca ma retrag in mine si ca ma speriu (?) foarte usor, stiu ca mi-e greu sa am incredere in oameni, stiu ca sunt naiva, stiu ca sunt debusolata, stiu ca nu sunt incredibil de frumoasa, stiu ca am multe defecte, stiu ca uneori sunt rea, stiu ca uneori sunt acida-caustica-rece, stiu ca despic firul in patru...
Dar...stiu sa iubesc, stiu sa daruiesc, stiu sa ofer caldura...stiu sa am rabdare, stiu sa fiu copil, sa fiu iubita, sa fiu sora,, sa fiu prietena...Stiu sa spun povesti, sa ofer flori, sa scriu poezii...(poate aiuristice

)...stiu sa aflu ce gandesti, stiu sa te sun cand ai nevoie de mine, stiu sa iert, stiu sa uit, stiu sa alin durerea, stiu sa aflu ce te doare, stiu sa te fac sa devii centrul universului, stiu sa aflu ce iti place, stiu sa te las in pace cand ai nevoie de asta, pot sa invat tot ce tine de tine, pot sa iti daruiesc intelegere, speranta, incredere...
Stiu sa creez o lume numai a noastra, in care sa fim impreuna...o lume in care nu trebuie sa iti faci griji...pentru ca eu sunt cu tine, tu cu mine, si noi cu Domnul...
Si nu cer mult...nu cer decat o dragoste pe care sa o pot duce in fata Domnului, o dragoste de la El, si prin care sa pot merge catre El...
Daca ma gasesti, sau daca te gasesc eu prima...ai rabdare cu mine...te rog.
Ti-am scris...dar nu stiu cine esti...si am incetat sa te caut...caci se pare ca nu te pot vedea inca...
Glasul ploii iti soptese-acum un cantec trist...
Tu nu stii ca te-ascult acum...
Tu nu stii ca exist...
&
Si, as dori sa pot intra
Sa alung din preajma ta
Tot ce-i trist si tot ce-i rauSi, as dori sa fiu acum
O romanta cu parfum
Sa pot sta in parul tau [color=maroon][font=Arial]Dar, am sa ma intorc candva
Sa alung din preajma ta
Tot ce-i trist si tot ce-i rau.Si as dori sa pot sa-tÏ spun
O poveste de pe drum
Cand visam la geamul tau... Semnal M.[/font][/color]