k sa se inteleaga mai bine intamplarea, tre sa zic k eu am 3 prietene mai bune...sa le numim: yolanda, lucik si adela

.
acum cateva zile am dat de un tip pe net care, culmea, cik e in acelasi cartier q mine. eu nu-l stiu, dar el a zis k ma stie din vedere (m-a vazut in poze) si a zis k sunt una din fetele care ii plac...in fine, si el arata bine. m-a intrebat dak am o prietena blonda, care merge la sala; am zis da; a spus k ea il stie. a 2a zi am intrebat-o pe prietena mea blonda (yolanda) dak il stie si a zis k da. mai pe seara vorbesc cu adela si imi zice ce i-a zis yolanda knd a trecut p la ea: "am intrebat-o ce-a vb cu el si nu mi-a zis nik. mi-a zis k s uita la film. si i-am zis d la inceput k e dragutz si ea a ras.nu-i corect..eu am zis k e dragutz"....

... nu-mi venea sa cred (cik zicea asta in gluma, razand, dar orice gluma are adevarul ei). in primul rand el mi-a zis k ii place d mine, nu m-am dat eu la el si in al 2lea rand nu sunt atenta la toti tipii de la sala pe care mi-i arata ("uite asta e de la sala...hi-hi", "asta merge la sala...ha-ha"). nu credeam k gandeste asa... de fapt nici una din noi nu stie ce gandeste pt k ea nu ne zice nik. eu nu cred k am nik q tipul ala; nu-l cunosc si nici nu stiu dak as vrea sa-l cunosc (ea se mai intalneste q el p la sala), dar as sta q el numai k sa ii arat ei k nu numai ea este in centrul atentiei si nu toti baietii trebuie sa o placa numai p ea.