R Q L - I I I

Despre evenimente majore in lumea gamingului

Mesajde Groparoo » Vin Mai 14, 2004 10:52 am

kshu scrie:DA :) ... be on topic aici: http://www.proarena.com/p/dir/Portal/Stiri/Quake_3/ . Fii curajos, click adauga stire :) win prizes, live large, make fans ... etc.

damn...a dat stirea hawkeye inaintea mea
LagFrag
Groparoo
Junior Member

Mesajde Spawn » Mar Mai 18, 2004 6:38 pm

mda; deja incepe sa semene a bataie de joc... kshu chiar nu ai de gand sa raspunzi sau nu ai curaj ..cum se face ca ai incalcat un principiu enuntat si promovat chiar de tine?
Spawn

Mesajde BraXis » Mar Mai 18, 2004 6:50 pm

katerinca :/ .. n'o fi omu pe interval, ai si tu putzintica rabdare , o fi cu pretena la un ecler :>

spawn ti'e tarsha de magi ? :-?
... minte'ma in gura ma'tii ca te mint si io !
BraXis
Junior Member

Mesajde Spawn » Mar Mai 18, 2004 7:16 pm

braxis iti recomand sa stai in banca ta si sa nu te mai bagi in seama, cu atat mai mult cu cat nici macar nu ai citit grupele - eu sunt in grupa c, unde trebuia sa fie si magi, care (nu mai) este... cat despre ecler etc., sunt convins ca din moment ce a raspuns unuia aici: http://www.proarena.com/p/dir/Portal/Stiri/Proarena_la_National_TV-3.html refuza sa raspunda intrebarii mele ceea ce spune multe despre atitudinea din ultimul timp a lui kshu
Spawn

Mesajde kshu » Mar Mai 18, 2004 7:46 pm

Spawn.
Daca ai o problema de administrare in calitate de admin nu o discuti pe forum.
Daca faci aluzii josnice la adresa mea pe forum in calitate de admin nu am ce sa discut cu tine.
Daca imi atribui fraze care nu le-am zis sau nu le-ai inteles tu nu am ce sa discut cu tine.

Daca altcineva are vreo nelamurire si obiectie in privinta grupelor sa zica. (Spawn a facut referire la mutarea lui Magi - al 15lea jucator din gr. C si ultimul extras la sorti - in gr. D dupa ce am aflat ca DraQ - din gr.D - nu mai vine sigur).

Spawn ca admin ai demnitatea si rezolva problema(daca exista una) in cercul administrativ. Macar atat.

Braxis, bere cu prietenii, ecler later :).
kshu

Mesajde Spawn » Mar Mai 18, 2004 8:20 pm

kshu scrie:Spawn.
Daca ai o problema de administrare in calitate de admin nu o discuti pe forum.
Daca faci aluzii josnice la adresa mea pe forum in calitate de admin nu am ce sa discut cu tine.

am ridicat problema pe forum DUPA, inainte de asta am incercat sa am o discutie cu tine bazata pe argumente logice pe IRC

kshu scrie:Daca imi atribui fraze care nu le-am zis sau nu le-ai inteles tu nu am ce sa discut cu tine.

inseamna ca ai memoria cam scurta...

kshu scrie:Daca altcineva are vreo nelamurire si obiectie in privinta grupelor sa zica. (Spawn a facut referire la mutarea lui Magi - al 15lea jucator din gr. C si ultimul extras la sorti - in gr. D dupa ce am aflat ca DraQ - din gr.D - nu mai vine sigur).

explica in intregime ca sa priceapa toti: in ziua si la ora cand s-a facut extragerea la sorti, ai sustinut sus si tare ca NU se va face nici o redistribuire a vreunui jucator dintr-o grupa intr-o alta grupa]Spawn ca admin ai demnitatea si rezolva problema(daca exista una) in cercul administrativ. Macar atat..[/QUOTE]

kshu, pana sa pui in discutie demnitatea mea, deschide ochii mai bine si uita-te la tine in curte; am recurs la aceasta metoda "publica" intrucat am epuizat toate metodele de a rezolva problema cu tine in particular; iar problema exista si este vorba de atitudinea ta
Spawn

Mesajde eXtazy » Mar Mai 18, 2004 9:13 pm

duamne :(
zececaractere
eXtazy

Mesajde Opa-Opa » Mie Mai 19, 2004 12:12 am

:sal: >>> [B]AICI <<<[/B] :sal:
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
Opa-Opa
Junior Member

Mesajde rthc.ro|mav » Mie Mai 19, 2004 7:28 am

Daca s-a ajuns la certuri la nivelul asta e naspa treaba.Incercati macar voi sa dati dovada de maturitate in pm.. ;r
..si eram acuzat ca iau prea in serios lucrurile..hmmm (:|
Spawn..gizas...ia-o mai usurel...Braxis nu facea altceva decat sa destinda atmosfera ;b ( si eu zic ca era savarina nu ecler :j
Va rog sa va ganditi si la Zanza care o sa faca apoplexie de la atata ras daca mai continuati discutia asta :t
Call me MAV!
rthc.ro|mav
Junior Member

Mesajde Spawn » Mie Mai 19, 2004 8:03 am

mda... desi kshu spune sa rezolvam problema in particular (m-ar fi putut gasi pe irc oricand) probabil ca e sub demnitatea lui sa faca asta; in continuare una spune si alta face; sunt de acord ca poate parea hilar ptr cei din exterior, mai putin ptr mine - rabdarea mea de a incerca sa port un dialog cu zidurile s-a cam terminat
nu pot decat sa ii mai las totusi o sansa "maturitatii" si "demnitatii" lui kshu , dupa care, imi pare rau ca trebuie s-o spun, ma vad nevoit sa trag linie si sa pun punct.
Spawn

Mesajde [stryder] » Mie Mai 19, 2004 8:13 am

:( ...haideti ma ce draq

opa: nu te poti abtine ma?
[stryder]

Mesajde rthc.ro|mav » Mie Mai 19, 2004 8:27 am

Spawn scrie:ma vad nevoit sa trag linie si sa pun punct

Daca kshu are s-au nu demnitate nu ma intereseaza catusi de putin (nu vreau sa-l iau de barbat).Sper ca citatul de mai sus nu e ceea ce cred eu, adica sa te retragi din activitatea pe care ai desfasurat-o pana acum..ar fi mare pacat.Tin minte de la RQL1 ca te-ai implicat atat organizatoric cat, mai ales, financiar plus premiile de la RQL2 si DM
Daca faci asta esti un lamer obidit si cred ca ar trebui sa te consulti si cu root si shade inainte de a lua decizia asta dar si cu noi, restul turmei.Kshu nu e singurul jucator de q3 de la noi si cred ca ar trebui sa asculti si vocea "poporului"
parerea mea
PS: Sper ca tu si kshu sa rezolvati problema amical, la o bere :B
Call me MAV!
rthc.ro|mav
Junior Member

Mesajde EroarE » Mie Mai 19, 2004 8:47 am

da lasati mai oamenii sa-si rezolve probleme intre ei... nu mai puneti si voi paie pe foc, sunt mari de acuma...s-or descurca ei, mai ales ca problema in sine nu-mi pare asa naspa, sper ca isi dau si ei (spawn si kshu) seama.
@^%@!#@#)&$+_+*_*&#^%$
EroarE

Mesajde eXtazy » Mie Mai 19, 2004 10:12 am

Nu imi dau seama ce anume a facut kshu, pentru ca, asa cum spune Spawn, din exterior e cam ceatza. Dar daca un om matur s-a enervat in asha hal, presupun ca e ceva... Totusi, nu cred ca linie/. e solutia, desi cateodata pare cea mai potrivita. Oricine trage linie si punct la nervi, dupa un sfert de ora cauta radiera sa le stearga.
eXtazy

Mesajde Spawn » Mie Mai 19, 2004 10:53 am

ca sa fac un rezumat, si va las pe voi sa judecati si sa va dati cu parerea:
1- in momentul extragerilor, kshu sustine si afirma ca NU se va muta nimeni dintr-o grupa in alta in caz de abandon, neprezentare etc.
2- exact a 2 zi, magi apare in alta grupa, deoarece draq a abandonat
3- lasand deoparte ca una a zis si la alta s-a ajuns, criteriul : "a fost ultimul extras" mi s-a parut oarecum empiric; i-am propus sa extraga aleator pe cineva din grupa c (mai putin capii de serie) - moment in care am fost acuzat de lasitate (?) : LOL!? de parca nu toti ar fi avut aceeasi sansa, inclusiv el, si hai sa fim seriosi, la cum arata grupa aia, si cu unu bun sau fara, cam tot aia este :) iar eu chiar am pretentii sa ma calific in primii 4, nu-i asa? :D si in felul asta mai eliminam din concurenta :D ; in fine, trecem peste asta, si peste faptul ca ca i-am propus sa extraga dintre toti mai putin eu si capii de serie (a refuzat deasemenea...)
4- de aici incolo, orice dialog din partea lui kshu este inexistent ca si lipsa oricarui argument logic. exceptand poate faptul ca pe langa acuza de lasitate a aparut si lipsa demnitatii (?)
5- root s-a suparat pe mine deoarece am intervenit in favoarea lui Bazuker (Baz si root au avut ceva de impartit :) )
6- shade lipseste
7- oarecum o discutie aproximativa am avut-o si la RQL2 cu kshu, cand el sustinea sa-l bage pe zgb cu un meci jucat in grupa (!) fata de altii de exemplu zanza care avea cel putin 4-5 meciuri jucate dar era imediat sub cei calificati din grupa lui - mi s-a parut de bun-simt si echitabil ca zgb nu are ce cauta printre cei calificati la faza finala cu un meci jucat in grupa (!)

in concluzie, consultare si dialog nu prea am cu cine si avand in vedere ca "demnitatea" mea nu se ridica la standardele lui kshu, nu-mi ramane decat sa fiu si "lamer obidit" :) si sa ma retrag
Spawn

Mesajde eXtazy » Mie Mai 19, 2004 11:03 am

Din partea mea, faza cu magi nu e o problema. Mie mi-e perfect perpendicular in ce grupa sunt. In schimb ce zici tu mi se pare f logic. Cat de greu e sa faci chestia asta kshu? Daca asta se cere ca sa fie bine de ce "NU!"?
Totusi Spawn... tzantzarul a trecut de stagiul de armasar, a ajuns Tyranosaurus Rex *p

Pentru amandoi: unu zice ca pleaca, celalalt nu zice nika... eu inteleg ca "cel mai deshtept cedeaza" dar nici chiar asha ^^
eXtazy

Mesajde Groparoo » Mie Mai 19, 2004 11:10 am

Am doua variante sa ajung la obor..una sa ajung la ora 8:30am si 7:30...as avea timp sa ajung la dm daca sunt in obor la 8:30? daca nu e nici o prob. vin cu trenu de 5:20 si ajung pe la 7 sau cam asa..

...in alta ordine de idei...vreau si eu cateva numere de telefon...doua sunt de ajuns...pt ca habar n-am unde e dm si sa-mi spune-ti ce troleu sa iau din obor (gara) si unde sa cobor ca pe urma va sun eu...

braxis da-mi nr tau de tel...
LagFrag
Groparoo
Junior Member

Mesajde EroarE » Mie Mai 19, 2004 11:23 am

madoo, ceck mail.

cat despre Spawn vs Kshu eu zic ca totusi va ambalati, sunteti stresati si destul de obositi de toata sandramaua asta care e RQL, incercati ca intelectul sa primeze in fata instictelor razboinice ;-)...
@^%@!#@#)&$+_+*_*&#^%$
EroarE

Mesajde BraXis » Mie Mai 19, 2004 11:29 am

din obor iei un taxiu, dai 30jde mii, faci max 10 min, si te lasa in fata la dm, adresa o gasesti pe site http://www.demuerte.ro -> Adresa: Str.Coltei nr.11 , 50m de P-ta Rosetti
BraXis
Junior Member

Mesajde rthc.ro|mav » Mie Mai 19, 2004 11:32 am

Spawn..sper ca o sa te mai gandesti serios la ce ai spus.Mi se pare ca ai fost "atins intr-un punct sensibil", din cate zici tu, de atitudinea lui kshu.Intr-adevar problema "magi" e puerila insa cred ca la tine a contat "gestul".
Problema asta se poate rezolva doar inre voi doi
Si sa stii ca noi te vrem in continuare implicat in quake3-ul romanesc ;-)
Call me MAV!
rthc.ro|mav
Junior Member

Mesajde Spawn » Mie Mai 19, 2004 11:38 am

eXtazy scrie:Din partea mea, faza cu magi nu e o problema. Mie mi-e perfect perpendicular in ce grupa sunt. In schimb ce zici tu mi se pare f logic. Cat de greu e sa faci chestia asta kshu? Daca asta se cere ca sa fie bine de ce "NU!"?

mie unu mi s-a parut aiurea sa beneficieze magi de mutare doar ptr ca este ultimul extras,]Totusi Spawn... tzantzarul a trecut de stagiul de armasar, a ajuns Tyranosaurus Rex *p [/QUOTE]

vezi mai sus; si da, e corect ce zici, cu mentiunea urmatoare: cand ai impresia ca porti o discutie normala si vii cu o propunere iar celalalt te acuza brusc de tot felul de chestii fara legatura cu subiectul discutiei si cu realitatea, devine brusc foarte putin distractiv :) iar rabdarea mea mea in cazul in care incepe sa semene a bataie de joc , este extrem de limitata...
Spawn

Mesajde BraXis » Mie Mai 19, 2004 11:44 am

strydere dai cu f5 ma ? :)
BraXis
Junior Member

Mesajde [stryder] » Mie Mai 19, 2004 11:49 am

sincer nu credeam ca o sa se ajunga la asa ceva...:(
Eu cred ca Spawn e un om cat se poate de corect si obiectiv.Sper sa se aplaneze acest conflict pentru ca nu face bine nimanui,incercati sa rezolvati intr-un fel pentru ca e pacat ca am ajuns pana aici cu liga si sa se duca totul de rapa...allfriends, remember? ;P

OT: varzix,huh? ;s
[stryder]

Mesajde rthc.ro|mav » Mie Mai 19, 2004 11:53 am

Dsp..cine te-a batut ma? :j :j :j

PS: Hai ma ca va roaga si strudelino ce dreak...de unde o sa mai aiba saracu material pt filme ;P
Call me MAV!
rthc.ro|mav
Junior Member

Mesajde eXtazy » Mie Mai 19, 2004 11:54 am

zburd prin photoshop si eu
eXtazy

Mesajde Spawn » Mie Mai 19, 2004 7:14 pm

mda... timpul trece si oricate concesii as face sau oricat timp i-as acorda, este evident ca "demnitatea" de admin a lui kshu este mai presus de orice dialog...

este cazul sa pun punct si sa ma retrag din RQL3 ca si din cadrul proarena...
vreau sa multumesc in primul rand jucatorilor de quake3 care au facut posibila existenta ligii si a proarena.com si am sa-i numesc aici pe cei din Cluj - sluga, dsp si jiggaman; impreuna cu baz, silviu, zanza, mav, ojack, stryder si eroare, spank si p1tbull, deasemenea shade, root si kshu (in zilele lui bune :) ) daca am uitat pe cineva imi cer scuze...

bafta tuturor si s-auzim numai de bine :)

ps: ptr shade cand vine: delete cont, user etc. pls ; 10x
Spawn

Mesajde rthc.ro|mav » Mie Mai 19, 2004 7:20 pm

Nuuuuuuuuuuu ~o ~o ~o ~o ~o
Call me MAV!
rthc.ro|mav
Junior Member

Mesajde [stryder] » Mie Mai 19, 2004 7:28 pm

Ma what the heck is this?...sper sa nu fie o gluma ca se lasa cu viol!!

Spawn come on...
[stryder]

Mesajde FaXiU » Mie Mai 19, 2004 7:32 pm

it's time for u to reSPAWN man..c'mon wtf?
faxqiu uai tzarane....
FaXiU
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Evenimente