We require shelter ...
62 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
era vorba sa vina s1nner sa stea la mine dar vad ca nu dau de el.Daca omu se razgandeste da-mi si tu pe private nr tau de telefon si te sun eu daca ramane liber locu, k?
Call me MAV!
-
rthc.ro|mav - Junior Member
uhh...NU vazusem
..deci e ocupat locu..sorry vTx
S1nner..da-mi tata un nr de telefon klumea ca ala cu 0742 nu mere..te tot sun la el da..pm

S1nner..da-mi tata un nr de telefon klumea ca ala cu 0742 nu mere..te tot sun la el da..pm
Call me MAV!
-
http://www.geocities.com/aaawildernesssurvival/shelter.html
si nu veti mai avea probleme cu shelter-ul
si nu veti mai avea probleme cu shelter-ul

i know what i want,
i'll say what i want
and no one can take it away!!!
i'll say what i want
and no one can take it away!!!
-
dorinn - Junior Member
pastram traditia...pastram threadu asta...banuiesc k mai dvrm sau mai tarziu cineva aducea in discutie problema asta
Eu am doua locuri libere in camera aproape in fiecare weekend...sunt sigur k o sa fie libere si in weekendu cu pricina..
cine e interesat..free of charge...stau in regie camin p18..don't b shy =]
Eu am doua locuri libere in camera aproape in fiecare weekend...sunt sigur k o sa fie libere si in weekendu cu pricina..
cine e interesat..free of charge...stau in regie camin p18..don't b shy =]
LagFrag
-
Groparoo - Junior Member
groopare.... "faci ce vrei , dar stii ce faci?" ;;)
ce marfa ca vin asa multi la conc ...cred ca vor veni mai multi acum din provincie decat au fost la rql3 , pacat ca e sala cam mica...ingusta si nu prea ai unde sa stai la taclale in timpul concursului ... iar daca mai prinzi si un ger ... sa nu poti sta afara...

ce marfa ca vin asa multi la conc ...cred ca vor veni mai multi acum din provincie decat au fost la rql3 , pacat ca e sala cam mica...ingusta si nu prea ai unde sa stai la taclale in timpul concursului ... iar daca mai prinzi si un ger ... sa nu poti sta afara...
...fara text inteligent
-
yoy - Junior Member
ehe... unde-s vremurile cand strigam prin gara dupa madooooo...
la mine-n casa ar incapea cel putin 5-6 persoane dar am un motan isteric...
la mine-n casa ar incapea cel putin 5-6 persoane dar am un motan isteric...
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
-
Opa-Opa - Junior Member
Ar mai fi o faza
Eu si cu Zerg_r suntem din Cluj si is cam 50% sanse sa venim... In caz ca am veni, din cate am obs pe acest thread, locurile de "campare" sunt cam reduse la nr.; asa ca dati-mi si mie ceva ponturi pe unde sa ne proptim
. Si inca ceva..
Chiar asa stramta e sala aia.. ca io n-am de gand sa imi astept randu la calc pe trotuar la -10 grade
. In rest e ok 

- Beboza
- Junior Member
nu cred ca se poate astepta in sala.... e formata din 2 camere...im prima camera ar fi ceva spatiu ...nu foarte mult , cat pentru admini sa se invarta pe acolo , iar in a 2-a camera...sunt cate 2 randuri de vreo 5 calculatoare...jucatorii vor sta spate-n spate...neramanand loc pentru spec
....dar poti sa te duci intr-un local undeva...daca ora sosirii tale nu coincide cu programul de joc...tot al tau 

...fara text inteligent
-
yoy - Junior Member
hmmmm .....ar fi vreo 2-3 pizzerii ....dar crasme, bodegi d'astea.... nu prea sunt . Poate stie Spawn ca si el cunoaste zona. Dar daca vreti sa se lase cu bauta groasa...cred ca mai bine cumparati si beti in sala dupa program ....ca oricum sala ramane a noastra peste noapte ...altfel o sa se formeze grupuletze... provincialii .. adminii de proarena
...zeii ,nubii , etc =)) si-or sa plece fiecare pe unde crede ca-i mai bine

...fara text inteligent
-
yoy - Junior Member
Hai ca unu il bag la mine.....ziceti care vreti..si sa vb si cu Zanza poate e si el dispus sa cedeze un colt din patutul lui calduros :hehe:
Call me MAV!
-
nu...daca e rezolvam noi intr-un fel, cum sa lasam lumea sa doarma sau sa piarda noaptea in sala? e f obositor!!...sa vedem cati vin din provincie, e posibil sa iau si eu 2 la mine, o sa anunt oricum, posibil azi... trebuie sa-mi vina o canapea noua si in functie de asta o sa pot primi 2 inshi la mine ca sa doarma pe cea veche.
-
[stryder] - Mesaje: 643
s-ar putea sa putea sa pot sa fac si eu rost de un pat sau chiar doua in belvedere (la 5 min in spatele regiei)...dar nu stiu inca sigur......de obicei colegii de camera pleaca in weekend dar nu stiu clar daca si in weekendul respectiv, desi sunt sanse mari.
-
kos - Junior Member
Adica:
UPDATE: Am inchiriat sala si sambata noaptea! Cine vine din provincie si nu gaseste cazare poate sta in sala pe timpul noptii. Eventual sa va aduceti saci de dormit. Deci puteti veni linistiti, aveti unde sta.
Nu e prea confortabil dar e o alternativa moca.
UPDATE: Am inchiriat sala si sambata noaptea! Cine vine din provincie si nu gaseste cazare poate sta in sala pe timpul noptii. Eventual sa va aduceti saci de dormit. Deci puteti veni linistiti, aveti unde sta.
Nu e prea confortabil dar e o alternativa moca.
-
kshu - Mesaje: 631
62 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3