Pariati pe campionul RQL #3

Despre evenimente majore in lumea gamingului

Cine va castiga RQL #3?

Chestionarul s-a închis pe data de Vin Mai 21, 2004 12:45 am

zanza
2
6%
Bazuker
3
8%
p1tbull
3
8%
Storm
0
Niciun vot
Spank
3
8%
eXtazy(dsp)
0
Niciun vot
Sluga
8
22%
Renkie
4
11%
Silviu
2
6%
Ojack
1
3%
Io
0
Niciun vot
Shade
0
Niciun vot
Root (sa fim seriosi)
0
Niciun vot
God
0
Niciun vot
Kshu (la cererea publicului added by root)
2
6%
Stryder
0
Niciun vot
Spawn
0
Niciun vot
Eroare
0
Niciun vot
Wv
4
11%
alt campion!
4
11%

Voturi totale : 36

Mesajde dorinn » Mar Mai 11, 2004 3:25 pm

eh ia sa-ti dau eu un reply sa te oblig sa te porti urat cu mine:
ceea ce am scris eu nu e atac deloc dupa parerea mea, ma rog, nu conteaza
cum pm ai castigat tu 80% din meciurile cu mine cand toate se terminau cu: "stai ca venim noi la bucuresti, sa vezi ce-ti dau pe lan cand avem ping egal, castigi doar datorita netului...blabla" copyright tu evident...sau poate e la fel de tras de par ca victoria ta 100 la 0 daca o mai tii minte :D
eu-s om bun asa ca: ai castigat 99% din partidele cu mine...ce mai esti zeu, ma intreb cum de nu faci fatza la rql, cum de e sluga primul si tu al doilea :( stupoare n-am ce zice...
oricum partea "frumoasa" la tine tzine de pasiunea ta de a fi primul...desi nu la quake ca nu poti, pool sau snooker nu-mi mai aduc aminte...in fine tin sa te felicit pentru exclamatia ta: "i-am batut, ma duc sa fac o l..." evident nu e exacta, dar principalul se intelege
i know what i want,
i'll say what i want
and no one can take it away!!!
dorinn
Junior Member

Mesajde eXtazy » Mar Mai 11, 2004 3:29 pm

ok
Sluga e primul pentru ca el a castigat 100% din meciurile cu tine.
Eu nu sunt nici macar al doilea pentru ca probabil nu am destul talent.
Nu imi aduc aminte sincer nici macar doua meciuri cu tine in care ai castigat. (unul mi-l aduc aminte). Dar daca tu zici ca asa am zis dupa fiecare meci... trebuie sa iti dau dreptate.
De pe la 17 ani nu am mai avut nevoie sa dau la laba, dar probabil ca te iei dupa propria experienta in afirmatiile tale, sincer imi pare rau de tine.
Eu personal vin la bucuresti ca sa revad niste oameni cu care m-am simtit bine, nu ca sa castig ceva, desi mx510 imi place destul de mult.
Te rog, daca poti, evita sa mi te adresezi direct, pe forum sau fata in fata, de acum incolo. Face bine la sanatate. Que sera, sera. Vom trai si vom vedea, nu?
eXtazy

Mesajde dorinn » Mar Mai 11, 2004 3:55 pm

de veridicitatea afirmatiei tale o sa ne lamurim noi la rql, nu prin cine stie ce procedeu de lupte, ci vom intreba anumite persoane ;v
oricum observ un progres din partea ta de cand am inceput discutia: in privinta sanatatii mele accentul cade pe tine si nu ca la quake: sluga o sa va bata, sluga e cel mai tare, sluga...,...sluga

dsp dsp dsp ;v ;v ;v
i know what i want,
i'll say what i want
dorinn
Junior Member

Mesajde eXtazy » Mar Mai 11, 2004 3:56 pm

pls yahoo messenger daca vrei sa continuam, ca stricam bunatate de thread... flawlessul sunt eu
eXtazy

Mesajde [stryder] » Mar Mai 11, 2004 4:18 pm

off-topic
Totusi sper sa nu ma bata stryder din nou :p

asta depinde daca picam impreuna, si de ce zi are fiecare...poate doar in finala ~p ;m ;m ...oricum ai avantajul ca joci cu sluga zilnic si asta se vede in meciurile tale.

on-topic now : favoritul meu la rql 3 e EroarE pe care, cu ocazia asta tin sa-l f*% putin pt ca are padul ala si da cu railul ca un nesimtit [-X ;m ;m ;m ;m

toate ca toate dar cu zanza cel bogat in materie cenusie care loveste psihic nu fizic (ce sursa de inspiratie si parazitii astia) si vtx aka "dau cu pumnu ba" cum ramane,se mai bat sau nu?!...
[stryder]

Mesajde eXtazy » Mar Mai 11, 2004 4:21 pm

parca era blue nu vtx...
eXtazy

Mesajde the_real_Silviu » Mar Mai 11, 2004 4:25 pm

Sluga e favorit pt ca are o atitudine de profesionist desi nu e unu, dupa parerea mea e singuru care se concentreaza cu adevarat cand joaca si gandeste pe o perioada de 15 minute, profesionist NU e pt ca nu se antreneaza 5 ore pe zi, si nu evolueaza ramane la acelasi nivel pe care la atins odata si pe care noi ceilalti nu am ajuns sa-l egalam .... baz e si el in grafic dar parerea mea nu ca favorit, ci ca un bun adversar al lui sluga... in rest sper sa fac si eu cateva jocuri reusite
the_real_Silviu
Junior Member

Mesajde [stryder] » Mar Mai 11, 2004 4:27 pm

in rest sper sa fac si eu cateva jocuri reusite
asta pana o sa te enervezi ca un prost si o sa-ti pierzi concentrarea
[stryder]

Mesajde the_real_Silviu » Mar Mai 11, 2004 4:31 pm

si in legatura cu skilu lu dps, parerea mea e ca dsp vs zanza , in lan zanza va capata un TOTAL ownage.... ramai la problemele de matematica cu mere si pere si lasate de posturi aberante, fi si tu mai serios ma zanza si nu mai provoca pe toata lumea, pt ca de la unu asemenea tie, cu mai putine maniere o sa ti-o iei zdravan... dar de fapt ce ma intereseaza pe mine de curu tau Oricum erau niste sfaturi prietenesti, avand in vedere ca si pe mine m-ai enervat f tare si daca eu care sunt mai impulsiv din fire am avut capacitatea de a te ierta sunt sigur ca mare parte dintre cei pe care ii vei deranja o vor face la fel GG to them =D , BG to u :bleah:
the_real_Silviu
Junior Member

Mesajde dorinn » Mar Mai 11, 2004 4:46 pm

postul lui Silviu m-a intristat foarte tare asa ca nu pot sa zic decat urmatoarele:
- am decis sa ma retrag de pe acesta parte a forumui (partea proarena a fanclubui)
- orice obiectii aveti in legatura cu mine doresc sa-mi fie transmise pe adresa dzanza@yahoo.com sau userul dzanza pe ym
- imi rezerv dreptul de a ignora persoanele cu care m-am certat pana pe data de 23, ora 20 sau momentul eliminarii mele din rql3 - care apare mai rpd
- eventualele injurii/batai/pedepse sunt binevenite dupa respectiva eliminare, pana atunci voi fi mutulica2 sau roadrunnner :D
- scuze tuturor celor care s-au simtit lezati prin afirmatiile pe care le-am facut
papapa hf
si silviu -> m-ai invins gg
i know what i want,
i'll say what i want
dorinn
Junior Member

Mesajde RooT » Mar Mai 11, 2004 4:55 pm

cu riscul sa se supere din nou zanza pe mine .. fapt care imi displace total .. fiind un bun prieten de-al meu ... tre sa zic ... cam lame din partea ta zanza

cat despre durii din parcare ... stati acasa ... nu e loc de voi ...
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde s1nn3r » Mar Mai 11, 2004 5:25 pm

nu va mai intepati atat mai baieti ca asta e doar un concurs nu va fi o lupta k1... :(...why can't you guys just get along and play the f...... game....????? :?
"Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering."
s1nn3r
Junior Member

Mesajde rthc.ro|mav » Mar Mai 11, 2004 6:06 pm

'[stryder scrie:']toate ca toate dar cu zanza cel bogat in materie cenusie care loveste psihic nu fizic (ce sursa de inspiratie si parazitii astia) si vtx aka "dau cu pumnu ba" cum ramane,se mai bat sau nu?!...

Da chiar nu poti sa te abtii deloc...ce PM?????????
Ma chinui ca bou sa calmez spiritele si vii cu afirmatii din astea de 3 lei..daca vrei sa-l injuri pe Zanza vezi ca a dat ID-ul pe messenger
Call me MAV!
rthc.ro|mav
Junior Member

Mesajde s1nn3r » Mar Mai 11, 2004 6:16 pm

Calm down guys calm down....just remember Woooooooooooooosaaaaa...
"Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering."
s1nn3r
Junior Member

Mesajde [stryder] » Mar Mai 11, 2004 6:32 pm

maverick dar nu am injurat pe nimeni,esta chioros?

in alta ordine de idei, daca ai vrea sa calmezi spirite ar trebui sa incepi cu zanza nu sa te iei de mine,ok?
[stryder]

Mesajde Opa-Opa » Mar Mai 11, 2004 7:08 pm

...si-ar trebui sa va considerati norocosi ca opa n-a comentat nimic :U
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
Opa-Opa
Junior Member

Mesajde rthc.ro|mav » Mar Mai 11, 2004 8:05 pm

Strydere tata....hai sa nu incepem sa ne balacarim aici ca, vorba lui mav3rick ala, avem o varsta..si mai ales datorita faptului ca ne intelegem bine
Ce ai tu cu Zanza e problema ta proprie si personala..de Zanza, din pacate pt tine, nu pot sa ma leg altfel decat ciocnind o bere cu el.
Ideea e ca, macar de dragul meu, nu mai incerca sa pui gaz pe foc cu afirmatii de genul celor de mai sus.Daca vrei bataie ia-l tu in primire pe vTx si iti promit ca iti fac cu prosopul la fiecare 3 minute :cool:
hai noroace
Call me MAV!
rthc.ro|mav
Junior Member

Mesajde EroarE » Mar Mai 11, 2004 11:03 pm

mav... alo, gagiu...a spus zanza se enerveaza ca prostu...ce e asa naspa in toata afirmatia/presupunerea asta?... de altfel si strudelul se enerveaza ca un prost... me 2 cateodata...so?

sa nu-mi spui ca la facut prost ca vin si sabotez planorul :hehe:
@^%@!#@#)&$+_+*_*&#^%$
EroarE

Mesajde tester » Mar Mai 11, 2004 11:24 pm

kshu, vezi c-am pus bani grei pe tine. Se da unu la 15 pe tine, deci facem pe din doua.:)
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde kshu » Mie Mai 12, 2004 12:01 am

Eh, sa vad ce iau din ce am pus pe Renkie (da are si el o sansa - se incadreaza in categoria "tace da le face" si Sluga nu e chiar singurul care se poate concentra 15min, unii au exagerat aici datorita ... fricii? care o au in urma faptului ca a casitgat 2 editii consecutive de RQL - nu uitati intre RQL 1 si 2 a fost concursul DM unde s-a clasat pe 4 parca).

Root ... betting ... betting ... betting. Am fost destul de aluziv? :)
kshu

Mesajde [stryder] » Mie Mai 12, 2004 12:24 am

eroare iar te-ai chiaunit?...citeste mai bine inainte sa postezi ma :)...
[stryder]

Mesajde God » Mie Mai 12, 2004 12:35 am

deci am jucat aseara cu renkie si e beton omu` joaca excelent!
We are nothing but the sum of our parts!
God
Junior Member

Mesajde eXtazy » Mie Mai 12, 2004 8:42 am

kshu scrie:Eh, sa vad ce iau din ce am pus pe Renkie (da are si el o sansa - se incadreaza in categoria "tace da le face" si Sluga nu e chiar singurul care se poate concentra 15min, unii au exagerat aici datorita ... fricii? care o au in urma faptului ca a casitgat 2 editii consecutive de RQL - nu uitati intre RQL 1 si 2 a fost concursul DM unde s-a clasat pe 4 parca).

Root ... betting ... betting ... betting. Am fost destul de aluziv? :)

Kshu sunt 2 poze cu sluga jucand, prim plan, fatza, una la DeMuerte si una la RQL2. Uite-te ca diferenta imensa e intre ele. In cea de la DM zici ca nu a mai dormit de 3 zile. :)
http://www.proarena.com/p/item.php?item=63329&page=1&fullsize=1 de muerte LAN
http://www.proarena.com/p/item.php?item=63160&page=1&fullsize=1 RQL 2
eXtazy

Mesajde kshu » Mie Mai 12, 2004 10:07 am

Reciteste de cateva ori ce zici acolo si realizeaza cat de patetice sunt scuzele. Crezi ca altii nu gasesc scuze?
kshu

Mesajde rthc.ro|mav » Mie Mai 12, 2004 10:32 am

Intr-adevar dsp...e cam jenant sa bagi scuze din astea si mai ales in fata lui kshu.E adevarat ca e f obositor drumul din Cluj pana aici dar gandestete cate are kshu pe cap..tre sa se ocupe de tot ce inseamna organizare acolo..adica vreo 30 da calc care sa mearga bine + inca atatia insi care iti vin pe cap cu tot felul de intrebari si la care tre sa si raspunzi ca, de, esti organizator si printre toate aceste sa mai gasesti si timp sa-ti joci meciurile...nu mi se pare chiar un masaj de relaxare
PS kshule sa nu tragi vreo concluzie gresita de aici...incercam sa fiu realist.Daca o sa-mi dai ocazia iti sar iar la beregata :o
Call me MAV!
rthc.ro|mav
Junior Member

Mesajde eXtazy » Mie Mai 12, 2004 11:09 am

ushor ma ca nu era nici o scuza. Doar doua poze pe baza carora sa se rada. Chill out gizas! A pierdut ptr ca a jucat slab sau au jucat ceilalti bine, whatever, nu are importantza.
Kshu: pls ia dictzionarul explicativ si zi-mi ce inseamna patetic in romaneshte. [ro] patetic nu este egal cu [en] pathetic :P
eXtazy

Mesajde BaZUKeR » Mie Mai 12, 2004 12:09 pm

kshu este un romantic incurabil, deaia fol asemenea cuvinte ( silviu aici)
:cow: :cow: :cow: mi-am luat o turma de vaci , am nevoie de un mulgator patetic profesionist!!! msg me ! (tot silviu aici)
BaZUKeR
Junior Member

Mesajde kshu » Mie Mai 12, 2004 2:36 pm

Da dSp ai dreptate, inseamna cu totul altceva. Important e ca ai inteles la ce ma refeream, ma bucur ca nu esti prost.

Silviu, schimba-i avataru' lu' baz daca tot esti pe acolo :) .. mi-e frica de el cand il vad de fiecare data.

[edit] Pus pe site meciuri de q3 misto cu rusi bengosi: http://www.proarena.com/p/dir/Portal/Demo/Quake_3/Cup_of_Russia_2004/
kshu

Mesajde scaRge » Sâm Mai 15, 2004 8:32 am

Loooooooooooooooooooooooooooooooool!Spank,tu stii cine e doggystyle?
Hai ma sa fim seriosi,la cum se campeaza si la cum joaca astia n-am nici o sansa (:| Oricum,mersi pt votu de incredere :cool:
scaRge
Junior Member

Mesajde scaRge » Sâm Mai 15, 2004 8:41 am

Ba da extazy.Sanse sunt-oricare jucator care isi pastreza sangele rece 15 minute il poate bate pe sluga.Problema e-exista astfel de jucatori?Se poate sa rezisti nervos cand iti gasesti adversaru cu railu plasat pe orbita?Sau cand stii ca are hp si armour de 2 ori mai mult ca tine si el fuge lasand o dara de rachete in urma? CAm greu ;e tre sa fii bine echilibrat pt asa ceva.
Oricum.sperantele mele se indreapta spre baz(pe care l-am votat).Nu ca Sluga nu joaca bine,dar stilu lu nu se preteaza la pretentiile mele fata de q3.
scaRge
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Evenimente