Cine va castiga QCON q31v1?
95 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Asta e ziua SlugA , ai dat azi posturi cat pentru un an. Am intrat si eu ca noobu in q3 acu 10 minute , era un tdm , bineinteles ca erau 4 si mau dat afara ca se facusera echipele. Ce sa-i faci , se joaca pro in Romania , nu e loc si pt noobi pe servere.
-
Arkon - Junior Member
Prietene , nu eram cu nicku arkon , eram cu alt nick si m-au dat afara fiindca credeau ca-s Huci si mai ales m-au dat afara ca erau 4 si eu eram al 5-lea. Sa inteleg ca nu e voie sa ii deranjezi pe barosani cand joaca , nu ? O sa-mi revizuiesc comportamentu , adica nu o sa mai intru in q3 ca si asa nu pierd nimic si nici restu nu pierde nimic.
-
Arkon - Junior Member
Arkon scrie:Prietene , nu eram cu nicku arkon , eram cu alt nick si m-au dat afara fiindca credeau ca-s Huci si mai ales m-au dat afara ca erau 4 si eu eram al 5-lea. Sa inteleg ca nu e voie sa ii deranjezi pe barosani cand joaca , nu ? O sa-mi revizuiesc comportamentu , adica nu o sa mai intru in q3 ca si asa nu pierd nimic si nici restu nu pierde nimic.
Deci asa ... il da si altcineva in afara de mine pe huci

I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
Heh, iau si eu pauza o zi si acu ma puneti sa citesc 2 pagini?
Inainte sa zica vreounu "rau" ceva sa precizez ca glumesc. Ma bucur ca trebuie sa citesc 2 pagini, si mai am niste ferestre deschise cu alte threaduri, n-am ajuns inca la ele
.
Ce nu ma bucur e ca va atacati mai mult decat e ... frumos
. Observ ca mai peste tot nu exista discutie daca nu e un motiv de controversa. Adika nu cred ca ar putea exista 10 posturi la rand in care sa zica toti "Da, si eu sunt de acord"
. Dar fara injurii se poate? Ce ziceti?
Luminoux omule, da mult mai scrii si, pentru ca am citit tot, pot macar sa zic ca te exprimi coerent si pari inteligent (<- compliment? :p).
Iar, problema de baza pe care o ignorati se pare ... e Root!
Care uite cum vine cu manevre evazive insinuand ca nu ii mai da banuri lui Huci. Nu te da mai nasu afara din casa? :p

Ce nu ma bucur e ca va atacati mai mult decat e ... frumos

Luminoux omule, da mult mai scrii si, pentru ca am citit tot, pot macar sa zic ca te exprimi coerent si pari inteligent (<- compliment? :p).
Iar, problema de baza pe care o ignorati se pare ... e Root!

-
kshu - Mesaje: 631
kshu scrie:Luminoux omule, da mult mai scrii si, pentru ca am citit tot, pot macar sa zic ca te exprimi coerent si pari inteligent (<- compliment? :p).
ah.. stiam io ca e o preluare.. aceeasi replica am primit-o mai acum vreo juma de ora pe serv. Plagiatorii exista si se afla printre noi

"Aim low. Aim so low that no one will care even if you succeed." (Marge Simpson)
"You tried your best and you failed miserably. The lesson is: never try." (Homer Simpson)
"You tried your best and you failed miserably. The lesson is: never try." (Homer Simpson)
-
luminoux - Junior Member
kshu: am alibi ... la momentul respectiv eram la firma .. unde nu am q3 (nici hlsw) .... deci io nu am fo ...
... da mai bine sa revenim la sluga(campion q3) vs arkon(campion ut) ...
....
... da mai bine sa revenim la sluga(campion q3) vs arkon(campion ut) ...

-
Arkon scrie:Eu nu comentez la faza asta , eu stau cu light pe adversar dar damage depinde de net , uneori bag maxim alteori nu iau nimic. Dar daca ai ping mic si chiar se misca dupa valoarea de acolo , nu cred ca shaft bun e cheat.
Daca ai enemymodel tankjr tzine tzinta pe aripioare (TM) ... din directia in care face strafe ... si ii dai sa zaca :p
-
RooT scrie: ... da mai bine sa revenim la sluga(campion q3) vs arkon(campion ut) .......
Arkon e campion UT? ;y Arkon , nu o lua in nume de rau , dar nu m-am putut abtine

Sau e campionul Ut al celor care frecventeaza acest forum? Eu zic ca Rhw il bate LEJER

Sofer de tir
- GlugA
- Junior Member
Deci in ultimele meci l-am cam facut praf pe Rhw , oricum nu despre asta e vorba , teg a zis ca sunt in primii 5 , deci cum ar veni un top ppasarel , ucs , rhw , god si eu. Dar nu stiu de unde a iesit expresia ca eu as fi campion la ut , cum nu stiu de unde e expresia sluga campion la q3. Poate campion rql , da ; rhw e un jucator bun , dar ii lipseste antrenament. Oricum sluga mersi pt. sustinere.
Nota : Rhw e ocupat cu gf :kiss: deci nu cred ca ii arde lui de prostioare de jocuri.
Root , aveam impresie buna despre tine si inca am da nu inteleg de ce mama dracu ai zis chestia asta , mai esti si admin , thread se cheama cine va castiga qcon2004 1on1 iar tu alimentezi cearta dintre mine si sluga. Pt un admin nu da bine , doar daca nu stai cu popcorn si savurezi.
Nota : Rhw e ocupat cu gf :kiss: deci nu cred ca ii arde lui de prostioare de jocuri.
Root , aveam impresie buna despre tine si inca am da nu inteleg de ce mama dracu ai zis chestia asta , mai esti si admin , thread se cheama cine va castiga qcon2004 1on1 iar tu alimentezi cearta dintre mine si sluga. Pt un admin nu da bine , doar daca nu stai cu popcorn si savurezi.
-
Arkon - Junior Member
Mai mult ca sigur unu dintre admini o sa incheie discutia asta prematur , ca eu acuma incep sa debitez aberatii. Sa vedem cum te descurci.
Cya 4 now. Ma duk la meci. Hai Romania (ii f posibil sa nu fi de aceiasi parere pentru ca si folbalistii romani is terminati
).
Cya 4 now. Ma duk la meci. Hai Romania (ii f posibil sa nu fi de aceiasi parere pentru ca si folbalistii romani is terminati

Sofer de tir
- GlugA
- Junior Member
Plm eu nu mai zic SlugA , te respect ca jucator , stiu ca imi esti superior in q3 ; poate crezi ca-s cretin la ut , nu ma intereseaza ; nu imi place ca faci comparatii nelalocul lor de genu c58 vs nustiucine seamana cu noi , nu e diferenta . Parerea mea este ca nici un jucator din ro nu poate sa castige 3/5 sau 2/3 meciuri cu c58 - morfez , jibo , nobap , unkind , cooler sau polos. Poate sau mai schimbat clanurile nu stiu , dar astia sunt emblemele lor si nu cred ca numele pot fi terfelite de cineva care nici nu a jucat la un conc in afara. M-am saturat sa ma cert din motive tampite , totusi nu inteleg dc nu participa un roman la un concurs in afara. Tre sa gasiti un sponsor , e imposibil , cineva tot tre sa fie de acord. Dar ma rog , eu vreau sa ne impacam ca de injurat putem sa ne injuram si o suta de ani , nu realizam nimic.
-
Arkon - Junior Member
sluga vrea sa para a fi ilariant, ma bucur pt tine ca mergi pe calea ce'a dreapta ;> sincer sa fiu glumele tale chiar n'au haz oricum e un inceput gg tine'o tot asa ... gadjo dilo rullz .... "misto" prindea acu citiva ani pe la noi , la moda e caterinca fara scop, proasta si facuta bine
... minte'ma in gura ma'tii ca te mint si io !
-
BraXis - Junior Member
95 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4