2. Recent mi-am facut upgrade la PC, si acum am urmatoarea configuratie: Abit NF7 2.0, Athlon XP T-bred 1800+ (1533), 2x256 ddr 400 Twinmos. Am inteles de la altii care se pricep mai bine ca mine ca daca procesorul functioneaza sincron cu memoria s-ar observa un spor de performanta. Am intrat repede in bios si am crescut fsb la 200mhz, scazand multiplicatorul la 8 astfel incat frecventa sa fie aproximativ aceeasi (200x8). Dar nu am observat nici un plus extraordinar. Trebuia sa mai modific si altceva? cum ar fi cpu ram ratio? Asta am lasat-o pe default (by spd). Nu am umblat la voltaj, nu am oc ramul si nici placa video. Nu sunt interesat de oc la frecventa pentru ca nu am un cooler prea harnic, vreau doar ca procul sa functioneze sincron cu memoria. Nu am facut eu bine, sau sporul de performanta e atat de mic incat nu se observa?? Nu am observat o crestere a temperaturii la proc.
Later edit: stiti cumva de unde pot achizitona un mousepad monocrom din plastic sau cauciuc, care sa se curetze ushor si sa isi faca treaba bine???