plzzz help!!!prince of persia
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
plzzz help!!!prince of persia
Am si eu o intrebare pt cei care au jucat Prince of persia :sands of time si l-au terminat!!!!dupa ce treci de levelul cu usile multe(la 83%)ajungi la o chestie in care tre' sa folosesti nijte oglinzi casa iti iei arma!!!cum le folosesc!!!!stie cineva?
- Soriyn17
- Junior Member
eu am terminat deja jocul
La chestia cu oglinzile trebuie sa te gandesti cum sa le pui mai bine sa-ti deschida acel "force field" unde e sabia. E foarte simplu daca stai putin si te gandesti punand imaginea de sus ca sa ai vedere de ansamblu.
Oricum e super jocul. la 92-93% m-am blocat eu destul de tare. Mult succes
La chestia cu oglinzile trebuie sa te gandesti cum sa le pui mai bine sa-ti deschida acel "force field" unde e sabia. E foarte simplu daca stai putin si te gandesti punand imaginea de sus ca sa ai vedere de ansamblu.
Oricum e super jocul. la 92-93% m-am blocat eu destul de tare. Mult succes
draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
pai ai incercat ce ti-am spus, nu vreau sa-ti dau asa mura-n gura tot ca n-are farmec jocu, pune camera sa vezi de sus, analizeaza apoi cum vine lumina si cum sunt indreptate oglinzile si vezi daca reusesti ,daca nu o sa-ti mai dau cateva indicii
draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1