Playstation and Co. castiga tot mai mult teren???

Aici putem abera despre orice tine de eSport si nu numai

Playstation and Co. castiga tot mai mult teren???

Mesajde Aragorn » Sâm Apr 13, 2002 4:56 am

Din cate am vazut eu si din cate am citit din ce in ce mai multe jocuri apar pe playstation si nu mai apar pe PC cum era odata (ex:multe de la EA Sports, GTA 3,etc.).
E adevarat ca nu vor mai fi create anumite jocuri pt PC?
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Re: Playstation and Co. castiga tot mai mult teren???

Mesajde Game Over » Sâm Apr 13, 2002 11:43 am

Initial trimis de B-O-B-O
Din cate am vazut eu si din cate am citit din ce in ce mai multe jocuri apar pe playstation si nu mai apar pe PC cum era odata (ex:multe de la EA Sports, GTA 3,etc.).
E adevarat ca nu vor mai fi create anumite jocuri pt PC?

Shi eu credeam ca e invers ;D! Jocurile care sunt pt. console necesita un timp de proiectare mai mic decat cele destinate pc-urilor! Shi cred ca este o strategie de marketing de a scoate un joc pt. console dupa care sa fie lansat shi pt. pc (impactul jocului pt. Pc va fi mai mare shi datorita multyiplayerului -> dezavantajul consolelor)!
Din ultimele articole pe care le-am citit eu, am tras concluzia ca datorita slabelor vanzari a consolelor, fabricantzii au redus pretul considerabil ashteptandu-se un nou val de cereri pt. console !
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde Shade » Dum Apr 14, 2002 1:32 am

cata vreme nu scot Tekken 4 pe pc tot degeaba

PS. nu prea cred ca o sa scoata emulator de PC pe consola
Shade

Tekken 4

Mesajde Game Over » Lun Apr 15, 2002 2:08 pm

Initial trimis de Shade
cata vreme nu scot Tekken 4 pe pc tot degeaba

PS. nu prea cred ca o sa scoata emulator de PC pe consola

"Tekken 4
Daca sunteti fani ai jocurilor beat'em up si aveti acasa un PS2 atunci bucurati-va... Namco se pregateste sa arunce pe piata a patra versiune a popularului lor joc Tekken. Alaturi de personajele vechi (Yoshimitsu, Paul sau Kazuya) vor apare si fete noi: Craig Marduk, Christie Monteiro sau Steve Fox."

Iata un articol pe care l-am gasit azi (pe level parca), poate te intereseaza ;D !

P.S.: Ai PS2 :D ?
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Înapoi la Generalitatzi