Tomb Raider The Angel of darkness

Aici putem abera despre orice tine de eSport si nu numai

Tomb Raider The Angel of darkness

Mesajde FREAKBABY » Dum Oct 20, 2002 11:05 pm

Na, m-am gandit si eu sa va intreb cine asteapta in disperare noul Tomb Raider the angel of darkness? :p
cica apare in 15-18 noiembrie 2002 .
FREAKBABY
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 20, 2002 11:10 pm

Pai cine sa il astepte ? Asa-numitul user SOD ! Ia legatura cu el . Cred ca itzi va dona un rinichi daca ii trimitzi jocul prin posta ! :p

Dar despre ce este vorba in acest joc ? Ce se intampla in el ? Se bate Laura Croft cu Ingerul Intunericului ?
(are suport pt. 2Players...ca sa te joci cu barbatu'tu ? )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde FREAKBABY » Lun Oct 21, 2002 1:22 am

Dar despre ce este vorba in acest joc ? Ce se intampla in el ? Se bate Laura Croft cu Ingerul Intunericului ?
(are suport pt. 2Players...ca sa te joci cu barbatu'tu ? )

din cate stiu eu :
Cineva ii omoara mentorul ei si dupa aia ea vrea sa se razbune, si dupa aia toata lumea zice ca ea si-a omorat mentorul si o cauta pe ea sa o omoare!Nu stiu de ce se chiama ingerul intunericului, dar cred ca din cauza ca ea se tot ascunde :p
Nici odata nu a avut lara suport pentru 2 jucatori , asa ca nici acum nu cred ca are!
Sunt numai curioasa sa vad ce grafica are, ca nu degeaba a fost primul joc calumea de aventure pana acum.Si mai ales in zilele de aazi unde grafica la majoritatea jocurilor e mortala!
Mai jos gasiti linkul pentru niste poze din noul Tomb-Raider, si O scurta introducere cu video (dar nu stiu cum merge asta la analog):"
In galerie si dupa aia Movies, si iti alegi care e compatibila cu Win ce ai!

http://www.eidos.de/gss/legacy/traod/home.html
FREAKBABY
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Noi 15, 2002 6:56 pm

daca faci rost de el si nu mi-l trimiti te voi blestema toata viata mea de acum incolo!mii de acatiste iti voi da!ma voi duce la toate vrajitoarele!
dar daca mi-l trimiti,ma oblig sa-ti sa-ti spal vasele si hainele 2 luni de zile.scutur si covoarele,fac piata,am grija de copil,fac orice.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde FREAKBABY » Joi Dec 19, 2002 11:09 pm

jocul s-a anulat pana in 15 februarie..atunci vine pe piata,ca mai aveau de lucrat la el
FREAKBABY
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Ian 15, 2003 4:32 pm

pe siteul eidos.com se anunta ca AOD se poate cumpara on-line.asta inseamna ca s-a lansat.corect?
stie cineva de el?dau greutatea lui in bere pentru jocul asta!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Înapoi la Generalitatzi