eSport pingu :B
52 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
ZzZzZbbbrrrrrrrrrr
am incercat si eu sa bat unu' din recordurile astea de p'aici ...fara rezultat , cel mai bun scor 1434.61 la pingu' 4 ; adevarul e ca am jucat pentru prima oara in seara asta, vreo 20 de min , mai incerc alta data... devine enervant :cry:
am incercat si eu sa bat unu' din recordurile astea de p'aici ...fara rezultat , cel mai bun scor 1434.61 la pingu' 4 ; adevarul e ca am jucat pentru prima oara in seara asta, vreo 20 de min , mai incerc alta data... devine enervant :cry:
...fara text inteligent
-
yoy - Junior Member
P I N G U [4] = 1582.46 ;m din pacate nu mai am poza ca am formatat compu...dar ma kinui sa il bat si pasta ;h
iar tu opa-opa de unde ai facut rost de pingu 5 cand apare deabia pe 17 iunie?
citat de pe situl oficial :"Ready again! On their world tour 2004 Yeti and the penguin have now arrived in Africa. Exciting adventures, of course, are preprogramed
So - officially on june, 17th you can start to torment the mouse bottons."
iar tu opa-opa de unde ai facut rost de pingu 5 cand apare deabia pe 17 iunie?
citat de pe situl oficial :"Ready again! On their world tour 2004 Yeti and the penguin have now arrived in Africa. Exciting adventures, of course, are preprogramed

So - officially on june, 17th you can start to torment the mouse bottons."
-
BaZUKeR - Junior Member
mai mult de 1434.61 la pingu' 4 , n-am reusit sa scot ... probabil sunt inapt;
oricum am gasit pe net screenshoturi cu recorduri la pingi ... deci se poate foarte usor pune ss-ul altuia mai indemanatic aici pe forum ;D
nu bat nici un apropo
oricum am gasit pe net screenshoturi cu recorduri la pingi ... deci se poate foarte usor pune ss-ul altuia mai indemanatic aici pe forum ;D
nu bat nici un apropo

...fara text inteligent
-
yoy - Junior Member

btw lungimea parcursa de pescarush cu pingu'n gusha ... depinde de numarul de clickuri ?

...fara text inteligent
-
yoy - Junior Member
mdea, eu am scapat de pingu 4 acu 2 sapt. Ideea e sa dai flapsuri cat mai aproape de nivelul solului, si in momente strategige dai 2 sau max. 3 pt. inaltime, planand mai mult adunand niscai energie pt sarmanul pelican sau ce naiba e.. gl&hf
faxqiu uai tzarane....
-
FaXiU - Junior Member
Scor de scor la pingu 4 - 1650.64 hahaha pe asta cine il mai bate!!!
http://www.proarena.com/p/dir/Portal/Galerie/Screenshots/Pingu_/Pingu_4_scor_1650.64_by_Ojack.html
http://www.proarena.com/p/dir/Portal/Galerie/Screenshots/Pingu_/Pingu_4_scor_1650.64_by_Ojack.html
-
Ojack - Junior Member
Eu nu am facut mai mult de 1507 la jocul acesta , dar va propun o alternativa
Pe q3dm17 , un bot oarecare pe nightmare , free 4 all , fraglimit 25. Eu am terminat o partida in minim 2 min 13 sec.
Incercati

Pe q3dm17 , un bot oarecare pe nightmare , free 4 all , fraglimit 25. Eu am terminat o partida in minim 2 min 13 sec.
Incercati

Sofer de tir
- GlugA
- Junior Member
GlugA scrie:Si chiar m-am gandit la propozitia aia ca o sa fie citita inteligent de unii
^ o dovada ca (unii) quakeri(i) gandesc :A
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
-
Opa-Opa - Junior Member
52 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2