Filme Horror
48 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Filme Horror
Ce parere aveti care ar fi cel mai scary movie pe care l-ati vazut vreodata?
"Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering."
-
s1nn3r - Junior Member
Alea`s filme de kkt cu cadavre vii, morti, draci etc...o faza care sa te sperie klumea tre` sa fie precedata de mult suspans..si la asta seria Alien e de referinta (poate putin fortat la ultimul Alien :Resurection)..parerea mea
PS : Va recomand Exorcist The Begining (2004)..merita vazut ;S

PS : Va recomand Exorcist The Begining (2004)..merita vazut ;S
Call me MAV!
-
rthc.ro|mav - Junior Member
aici nu ma bag:
atat timp cat e vorba de un film, e de la sine inteles ca dupa primul sfert de ora adorm asa ca n-am de unde sa stiu care din "inceputurile de film" pe care le-am vazut era de groaza
atat timp cat e vorba de un film, e de la sine inteles ca dupa primul sfert de ora adorm asa ca n-am de unde sa stiu care din "inceputurile de film" pe care le-am vazut era de groaza
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
-
Opa-Opa - Junior Member
Si Mav....da, seria Alien este tare...dar nu prea l-as baga in categoria horror...mai mult ii un sci-fi adventure...cu unele elemente care te fac sa tresari de pe scaun. 

"Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering."
-
s1nn3r - Junior Member
stiu ca primul alien a fost un shoc la lansare...efectele speciale sunt super, chiar si pt. 2004, IMHO.
ps: era sa uit, noroc cu linku` lu` opa...The Shining. jack nicholson in unul dintre cele mai tari roluri pe care le-a facut. Super film!!!
Heeeeere's Johnyyyy!
ps: era sa uit, noroc cu linku` lu` opa...The Shining. jack nicholson in unul dintre cele mai tari roluri pe care le-a facut. Super film!!!
Heeeeere's Johnyyyy!

-
[stryder] - Mesaje: 643
BlairWitch Project e unul din filmele de referinta in domeniu, altele cat de cat scary pur si simplu nu pot sa zic ca exista> in ziua de azi filmele horror se bazeaza pe sunete foarte puternice care de multe ori sunt din cauza volumului exagerat de ridicat al cinema-ului (vezi multiplex) si flash-uri aiurea in film!
We are nothing but the sum of our parts!
-
God - Junior Member
Cre ca Jeepers Creepers 1, Darkness, Event Horison si a mai fost unu cu un scriitor (dupa Stephen King)
-
The vTx - Junior Member
vTx---totally offtopic....da la tine la loc scrie "calc"...
este la calculator ? sau la calcator
) (Este o intrebare retorica)

-
s1nn3r - Junior Member
13 Ghost's a fost chiar funny, mi-a placut:D
hmmm, scary... cred ca a fost resident evil, au fost niste faze la care m-am speriat un pic. m-am dus la cinematograf sa-l vad si cica actiune si suspans, pe dreaq actiune si suspans te duci cu un copil mai mic la cinematograf la filmu ala, se kk pe el:p
hmmm, scary... cred ca a fost resident evil, au fost niste faze la care m-am speriat un pic. m-am dus la cinematograf sa-l vad si cica actiune si suspans, pe dreaq actiune si suspans te duci cu un copil mai mic la cinematograf la filmu ala, se kk pe el:p
If u wana dance?
Dance by my beat
Dance by my beat
-
Hawkeye - Junior Member
Niste filme horror reusite, pe care le-am vazut recent: Dead End, Wrong Turn, Saw
[ KNOWLEDGE IS POWER... ]
-
UNBREAKABLE - Junior Member
Nu prea m-am uitat la filme horror ca sunt slab de inima :p. La ce m-am uitat de obicei am facut caterinca sa nu se prinda lumea ca mi-e de fapt frica muhaha.
Azi am vazut exorcist: the beginning ca nu mai erau bilete la "A shark's tale"
. Ai naibii au pus Shark Tale o singura data pe zi de la 19:30 si acu fiind weekend au tabarat toti pustii inainte! Damn kids!
In fine revenind la film, mi-a placut dar sa speram ca e doar un film. E doar un film nu? Adica nu e adevarata povestea ... de ce e intuneric in camera acu? Alooo ... ziceti ma ca nu e adevarata ca scartzaie o usa pe hol. Mami!!!
Azi am vazut exorcist: the beginning ca nu mai erau bilete la "A shark's tale"

In fine revenind la film, mi-a placut dar sa speram ca e doar un film. E doar un film nu? Adica nu e adevarata povestea ... de ce e intuneric in camera acu? Alooo ... ziceti ma ca nu e adevarata ca scartzaie o usa pe hol. Mami!!!
-
kshu - Mesaje: 631
48 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2