Salut, in 2-3 saptamani o sa inceapa un nou sezon la Freekick, pentru cei ce nu stiu ce este Freekick, iata o descriere scurta a jocului, preluata din interfata in limba romană, ce urmează să fie lansata aceasta săptămană. Momentan Romania este cea mai mare tara din joc, cu aproape 800 de echipe, asa nu veti fi singuri daca va hotarati sa va apucati de jucat.
FreeKick este un joc de management online de tip multi-player. Ca manager al unui club nou, trebuie să luaţi toate deciziile vitale legate de antrenament, aşezarea tactică şi strategia pe termen lung. Depinde doar de dvs. dacă veţi avea succes sau nu.
Am depus mult efort pentru a face Freekick cat mai apropiat de realitate, fără a face jocul foarte complex.
Cu cat investiţi mai mult timp in acest joc, cu atat veţi deveni mai experimentat şi veţi avea rezultate mai bune. Comunitatea Freekick este in continuă creştere, iar concurenţa in toate diviziile este pe zi ce trece mai acerbă. Forumul este foarte activ, utilizatorii noştri incercand să desluşească cele mai bune strategii şi dandu-ne idei cum să facem jocul mai bun.
Filozofia noastră este că un joc echilibrat este distractiv. Nu există o anumită tactică caştigătoare in toate situaţiile, iar deciziile dvs. contează.
Gata cu rapoartele de meci aleatoare sau cu golgheteri aleşi la intamplare! Folosiţi-vă intuiţia şi cunoştinţele pentru a deveni regele sau regina Freekick!
Acest joc este gratuit!
In loc să luăm bani de la fiecare utilizator, am decis să lăsăm jocul gratuit pentru toată lumea. Bineinţeles, sperăm la cat mai mulţi manageri care să aprecieze indeajuns jocul pentru a deveni . Acest lucru nu asigură nici un avantaj ci doar oferă mai multă culoare şi distracţie pentru managerii VIP.
După două săptămani de joc veţi avea posibilitatea să testaţi facilităţile VIP, pentru că noi vă vom oferi o supscripţie gratuită timp de două săptămani. Suntem siguri că foarte mulţi manageri vor opta pentru a deveni VIP, iar noi vom avea astfel suficiente resurse pentru a face Freekick mai bun pentru toată lumea.
Adresa site-ului este: http://www.freekick.org
Freekick - manager de fotbal - sezonul 6
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
de mers la mine merge...n-ar trebui sa aiba probleme cu conectivitatea, ca tocmai au pus niste servere noi
jocul este GEN hattrick, dar axat pe antrenament pentru performanta, nu antrenament pentru bani. partea tactica e mai dezvoltata -ai ordine individuale pentru jucatori, mai multe pozitii decat la hattrick
scopul jocului este sa faci perfomanta, doar asa castigi bani din sponsorizari, daytrading-ul are slabe sanse, fiindca jocul e destul de redus ca useri si nu sunt asa de multi jucatori sa li se piarda urma
Jucatorii depind de mai mult de 1-2 abilitati, cum era la hattrick. Nu mai exista mitul, ai mijloc detii jocul, sunt mai multe variabile
eh ar fi multe de spus, dar cred ca ma apuca dimineata

jocul este GEN hattrick, dar axat pe antrenament pentru performanta, nu antrenament pentru bani. partea tactica e mai dezvoltata -ai ordine individuale pentru jucatori, mai multe pozitii decat la hattrick
scopul jocului este sa faci perfomanta, doar asa castigi bani din sponsorizari, daytrading-ul are slabe sanse, fiindca jocul e destul de redus ca useri si nu sunt asa de multi jucatori sa li se piarda urma

Jucatorii depind de mai mult de 1-2 abilitati, cum era la hattrick. Nu mai exista mitul, ai mijloc detii jocul, sunt mai multe variabile

eh ar fi multe de spus, dar cred ca ma apuca dimineata

- dyjohnny
- Junior Member
3 mesaje
• Pagina 1 din 1