AntiGazeta Sporturilor

Aici putem abera despre orice tine de eSport si nu numai

AntiGazeta Sporturilor

Mesajde Opa-Opa » Joi Sep 08, 2005 6:58 pm

Daca nu sunteti familiarizati cu ce se intampla pe site-ul/forumul GSP dati-mi voie sa va informez:

-Nu vreau sa creez scandal (desi sper din toata inima sa iasa) ci vreau sa popularizez o miscare initiata de cititori impotriva falsilor gazetari de sport-

Rezumat:
Azi dupa-masa (probabil in urma atacurilor de la OTV de aseara facute de Gigi Becali la adresa lui Dan Voiculescu) a aparut pe site-ul GSP un clip care il arata pe Gigi taind un porc impreuna cu sinistratii pe care-i ajuta si avand ca fundal sonor niste vorbe ale aceluiasi Gigi despre filosofie.

Pe langa faptul ca nu spune nimic, filmul e pus ca nuca-n perete pe un site "de sport". Cu trei semne de exclamare in titlu (Gigi Becali intre filosofie şi tăierea porcului!!!) si un indemn cu mesaj subinteles (Comentează pe forum!) asa zisii ziaristi spera sa ii dea o lovitura lui Gigi publicand a doua zi injuraturile de pe forum ale cititorilor.

Numai ca nu le-a mers: oamenii s-au aliat impotriva unei asemenea jalnice tentative de scandal si incitare a publicului si i-au facut de ras pe cei de la GSP pe propriul forum.

Clip-ul (real media)
Thread-ul de comentarii
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
Opa-Opa
Junior Member

Mesajde Daimon » Joi Sep 08, 2005 7:51 pm

gsp e un ziar de kkt, by default vorba aia, sau apriori sau cum vrei tu. deci case closed. sper sa se desfiinteze si "carpeta". si poate se infinteaza un ziar de sport si la noi...

ogkotijrg: ce cauta treadu asta la games??????????????????
Daimon

Mesajde dorinn » Joi Sep 08, 2005 8:30 pm

i know what i want,
i'll say what i want
and no one can take it away!!!
dorinn
Junior Member

Mesajde Opa-Opa » Joi Sep 08, 2005 8:37 pm

Zanza, link-ul ala tot pe GSP a fost popularizat. QED

On topic: Foarte interesant e ca in 3 pagini de comentarii, nici unul nu a fost facut asa cum si-ar fi dorit initiatorii impotriva lui Becali ci toate impotriva ziarului. Sper ca acele comentarii sa aiba ecou in media.

RE la ogkotijrg: am postat in categoria Generalitati a forumului Proarena ("infratit cu" sau "inclus in" FC, cum vrei)
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
Opa-Opa
Junior Member

Mesajde rthc.ro|mav » Vin Sep 09, 2005 7:29 am

Sa inteleg ca esti fan Jiji mai Opa? A-)
Omu saracu e cioban...asta e...minte putina, marlanie multa...insa gestul care l-a facut cu sinistratii n-are nici o legatura nici cu sportul nici cu Voiculescu nici cu calitatea lui de "Nasu` lu` Steaua" ci pur si simplu are de unde si a incercat si el sa ajute.Ca a facut-o pt publicitate, ca a facut-o ca sa mai spele rusiniea..asta nu mai conteaza.Important e ca a dat ceva oamenilor aia
Cat despre gazeta sporturilor si pu.a`n`pi..a ala de Ioanitoaia..sa ma p.s pe ei..un ziar de kkt si nimic mai mult
Call me MAV!
rthc.ro|mav
Junior Member

Mesajde Opa-Opa » Vin Sep 09, 2005 8:11 am

ai inteles gresit, ziarul era in discutie si actiunile lui, nu Gigi
Opa-Opa
Junior Member

Mesajde dorinn » Vin Sep 09, 2005 9:27 am

aici pentru a schimba nickul in oaie-oaie
i know what i want,
i'll say what i want
dorinn
Junior Member

Mesajde Opa-Opa » Vin Sep 09, 2005 11:07 am

Zanza imi pare rau ca trebuie sa fiu eu cel care-ti spune asta dar esti praf.

Alta data ai putea incerca sa scrii dupa ce bei cafeaua.
Opa-Opa
Junior Member

Mesajde dorinn » Vin Sep 09, 2005 11:22 am

i know what i want,
i'll say what i want
dorinn
Junior Member

Mesajde rthc.ro|mav » Vin Sep 09, 2005 7:13 pm

Terminati-va pls ca nu e frumos...va plictisiti?...vedeti ca mai sunt destui prin zona cu care va puteti incerca puterile :calm:
Call me MAV!
rthc.ro|mav
Junior Member

Înapoi la Generalitatzi