let's dance by the beat of the best

... vorba aia .. "io ? ... io n-am campat ... eram in trecere pe-akolo" 
)
nu vi se pare? Eu fac un poll in care va intreb pe ce ar trebui sa punem accent in continut sau ce ar trebui sa adaugam (tot continut) si discutia se indeparteaza de subiect si ajungem la buguri si design-ul site-ului.
, pentru ca este un dar, de ce nu ziceti nimik si in rest? Toata sectiunea asta a forumului este dedicata dorintelor si sugestiilor pentru site. Use it!
a trebuit sa fac un thread despre continutul site-ului ca sa trezesc interesu pentru aspect si buguri
. Dar repet e ok, go on
e bine ca va ziceti off-ul. Considerati o paranteza ce am zis eu, nu va speriati :p nu vreau sa va tulbur gandurile :p. Chiar vb serios !Rootzschke scrie:io ashtept cati mai multi jucatori noi de quake ... noi si slabi ... sa-i umilesc pe server si pe urma sa ma scuz ca i-am campat intamplator... vorba aia .. "io ? ... io n-am campat ... eram in trecere pe-akolo"
Vrei in procente cu 3 zecimale dupa virgula? ... ca da cu ,666.'[stryder scrie:']in ce masura vor fi luate in considerare cererile celor care posteaza aici?
)
Asa ca nu prea am eu treaba cu ea.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator