Cereri de schimbarea nick-ului
145 mesaje
• Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ieo vreao sa afleu doaca nuo shtiy roemaneshthe oamule cao moea deureut coapu deupa tche tzieam tchitit poaeostul....ashea k o cheoestie de rspkt fatzah de unii useri babalaci k shi mine kr nu intzeleg ashea ushor limbajul acesta....
10x in advans,
faxiu..
10x in advans,
faxiu..
faxqiu uai tzarane....
-
FaXiU - Junior Member
in traducere libera userul ninjOu vrea ninjou adica "O"(mare) transformat in "o"(mic) ca asa cum marturiseste atunci cand s-a inregistrat a fost un bou stergand chestia aia de activare.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:.. ca asa cum marturiseste atunci cand s-a inregistrat a fost un bou stergand chestia aia de activare.
Pai ... exista 2 feluri de register: unul pe Fanclub si unul pe Proarena (www ... .com alea). Ala pe Fanclub e okapa ca vine mailu intitulat Fanclub si zice da click pe mine sa te registerezi! dar partea cu Proarena e mai naspa ... ca vine mailu tot de la Fanclub si zice la fel ... evident SPAM, del msg, mark sender as SPAMER ... etc etc. Asta ar fi problema nu intelectul oamenilor (si aici ma refer la oameni obisnuiti nu acei superoameni numiti admini, nu zanza?).
-
kshu - Mesaje: 631
-faptul ca personajul a mentionat ca apartine speciei purtatoare de jug e extraordinar.
-faxiu, nu inteleg de unde atata spirit critic? ffs, ai mai vazut pana acum animale vorbitoare? si daca da, vorbeau "academiceste"? bucura-te ca s-a intamplat pe forumul proarena al carui membru esti. Pun pariu ca daca ar fi vorbit pentru prima data in engleza si pe vre-un forum din afara acum avea chiar propriul sau show tv: "Talk To The Ox".
-eyewitness sper sa nu fiu nevoit sa te chem vreodata ca martor, nu de alta dar pentru cineva cu un ochi atat de mare in avatar ar trebui sa fie evidenta diferenta dintre O (o mare de tipar) si 0 (zero). (parca te vad la proces: "aa...i-a dat in cap cu o sticla... ba nu, cu un ciocan... ba nu, cu sticla...") ... Si nu, nu vrea ce crezi tu.
sa ne-auzim sanatosi (si daca gaseste careva pe forum vre-un purice vorbitor si meloman sa-mi spuna ca vreau sa-l bag intr-un bob de mazare si sa-l fac player mp3)
-faxiu, nu inteleg de unde atata spirit critic? ffs, ai mai vazut pana acum animale vorbitoare? si daca da, vorbeau "academiceste"? bucura-te ca s-a intamplat pe forumul proarena al carui membru esti. Pun pariu ca daca ar fi vorbit pentru prima data in engleza si pe vre-un forum din afara acum avea chiar propriul sau show tv: "Talk To The Ox".
-eyewitness sper sa nu fiu nevoit sa te chem vreodata ca martor, nu de alta dar pentru cineva cu un ochi atat de mare in avatar ar trebui sa fie evidenta diferenta dintre O (o mare de tipar) si 0 (zero). (parca te vad la proces: "aa...i-a dat in cap cu o sticla... ba nu, cu un ciocan... ba nu, cu sticla...") ... Si nu, nu vrea ce crezi tu.
sa ne-auzim sanatosi (si daca gaseste careva pe forum vre-un purice vorbitor si meloman sa-mi spuna ca vreau sa-l bag intr-un bob de mazare si sa-l fac player mp3)
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
-
Opa-Opa - Junior Member
groparu scrie:pls luati-mi si mie banu' dupa 4T'madoo sau dati-mi si mie o explicatie de ce mi-am luat ban??
go pe funclub forum la banuri si vezi sa nu fi deranjat pe cineva acolo defapt. Ai rabdare ca in general e temporar (3 luni...

faxqiu uai tzarane....
-
FaXiU - Junior Member
e bine ca ti-au trebuit doua posturi ca sa spui 2 prostii, deh e greu sa le aduni intr-unul singur. Cat despre intelectualitate...hf&gl. Aratura e numai pe creierul tau (si acolo cre ca numai o incretitura), opa a zis ca vrei cu o si nu cu O si nici cu 0.
Si acu on-topic: ar fi cool ca in loc de "faxiu ala din afara vrz" sa fie "...uai tarane!"
Si acu on-topic: ar fi cool ca in loc de "faxiu ala din afara vrz" sa fie "...uai tarane!"
faxqiu uai tzarane....
-
FaXiU - Junior Member
ninj0u scrie:opa-opa esti pe arí£turí£..
da prietene, sunt pe aratura in spatele tau, cu biciul in mana... stai linistit ca mai tragem brazda asta si te las sa te odihnesti putin la umbra.
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
-
Opa-Opa - Junior Member
Alo ... domnii useri, mai usor spre deloc se poate? Limitati-va la cereri pe threadul asta.
Pt. custom titles facem thread separat daca e asa mare interesul, it's up to root? Oricum de la o vreme ar merge introdusa regula o schimbare de nume/title la x luni/ani/decenii.
Pt. custom titles facem thread separat daca e asa mare interesul, it's up to root? Oricum de la o vreme ar merge introdusa regula o schimbare de nume/title la x luni/ani/decenii.
-
kshu - Mesaje: 631
145 mesaje
• Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5