De asemenea Trooper imi plac. M-a surprins in mod placut simetria dintre vocile celor doi solisti (sau e doar unu care canta pe mai multe voci :con: ), imi place mesajul . ce am ascultat eu era metal curat.
Firma - ma repet, au un album foarte bun cu un mesaj complex. Is baietz buni si mi-as doooriiii muuult un concert cu ei, da' n-am eu norocu' asta. astept cu interes un nou album.
Millenium - instrumentisti de clasa si o solista talentata. nu ma declar fan al compozitiilor lor, dar totusi nu ma deranjeaza.
sa inteleg ca din noul val de rock fac parte formatii extraordinare precum 69, PIO?
sa o luam in ordinea nr. de pe tricouri:
69 - solist varza, instrumentisti varza, piese varza = > de porc.
PIO - asemanarile dintre ei si linkin park ii trasforma intr-o trupa lipsita de personalitate si nu isi vor atrage de partea lor decat pe acei ascultatori infocatzi simplu, ce considera ca 'e desteptz daca ie cu rocku' - deci, am zis!
Verso - am fost la doua concerte cu ei => atmosfera mai mult decat placuta cu toate ca solistul parca doarme cand canta.

muzica romaneasca (fie ea si in undergr.) rock merge intr-o directie ok. sa nu uitam , totusi, ca acum doi ani nu vedeai 3 clipuri rock anual. e un progres. vorba lu tre...incet da sigur (nu ca ar fi creatia sa proprie, da am zis sa-i acord drepturi minime de copyright