de tre » Joi Iun 24, 2004 12:58 am
tester cauta la 'media' dupa ce treci de intro.
cubule vez ca n-am zis 'cei mai osebiti'.
asea, in al doulea rand bassplayer doresc sa precizez ca eu am espus ezac ceea ce s-a-ntamplat cu timpanu meu auditiv, sh-anume ca in afara de astia restu mi s-a parut muzica de fundal, parca un pic deranjanta la dodieji.
in al 3lea rand, eo nu stiam cine ieste zebre sau cata esperienta are, mi s-a explicat la fata locului, chiar si asa mie nu mi-au trezit oaresce interes, ca formatie. n-am stiut nici cine ieste pistol cu capse, avand chiar o oarecare prejudecata legata de calitatea a ceea ce va urma, dar... ghinionu naibii, mi-au placut. n-am zis ca ar fi cantat cineva prost, ar fi falsat sau mai stiu eu ce. fapt devers: timpuri noi si nitro imi plac si-acum.
in al 4lea rand cubule eu zic ca am ascultat destula muzica la viata me pentru a avea un minim de discernamant intre ce e bun si ce e prost si maximum de discernamant intre ce imi place si ce nu.
in al 5lea rand incearca sa nu generalizezi pana n-ai toati datili problemei, o sa-tz esplic alta data ce-am vrut sa zic daca nu te prinzi...
" it's the end of the world as we know it ''