SEDATIV - Band info

Totul despre muzica rock

Mesajde sebystone » Joi Apr 14, 2005 2:03 pm

danone, vrei sa spui ca(virgula) cristi este frate cu rockeru somer?

cubule ai dreptate, ne certam ca chiorii
sebystone
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Apr 14, 2005 2:10 pm

NU aia vreau sa spun si nu conteaza. Te rog daca vrei sa mai scrii doua mesaje consecutive sa folosesti butonul de "Edit". Merci
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde sebystone » Joi Apr 14, 2005 2:11 pm

eeee........theOffender cam asa trebuia sa se puna problema,intr-un mod mai elevat,referitor la "doina" inainte sa intre vocea este un contratimp cu un slep pe bas, la "striptease" basul trebe dat mai in spate si vocea mai in fata si la "imn" am vrut ca vocea sa fie mai putin normala, ceva la panarama, mai incorecta, dar sa sti ca piesele nu sunt intr-o forma finala, o sa mai lucram la ele, referitor la baietii din trupa sa stiti ca nu sunt fitosi asa cum se aude, sunt chiar baieti de nota 10, cubule pe tine te asteptam maine la CAMPINA, cu bratele deschise sa sti nu la modul ala rau
sebystone
Junior Member

Mesajde sebystone » Joi Apr 14, 2005 2:14 pm

mai danone nu prea ma pricep, sper sa nu fi zis la modul ironic, ma descurc mai bine la "tobe" ;-)
sebystone
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Apr 14, 2005 2:26 pm

dana, sunt de acord ca cea mai buna metoda de a promova o trupa e aia care zici tu, de asta am si recunoscut ca am gresit atunci. Dar in cazul ala nu a fost vorba de nici o explicitare a actiunilor, ci (mai zic o data) diplomatie, sau, mai pe romaneste, da-i dreptate betivului, ca tot n-o scoti la capat cu el. Actiunea asta poate fi considerata ca fatarnicie, intr-adevar, dar eu consider ca e o dovada de bun simt fata de public, binevoitor sau badaran cum e el, si, crede-ma, de atunci s-a incercat sa se tina cont de unele pareri, chiar daca erau rautacioase. Dar hai sa nu intram in alte polemici, ca deja threadul asta e varza.

later: La multi ani, sebystone.
indescifrabil
cubu

Mesajde sebystone » Joi Apr 14, 2005 2:27 pm

am uitat ceva.
va dau la toti cate o bere virtuala astazi ca este ziua mea de nastere ;-)
sebystone
Junior Member

Buna ziua

Mesajde Bucinela » Joi Apr 14, 2005 2:33 pm

Mai mai ce mai discutii aprinse, mai trupa e la inceput si e bine ca deja se discuta despre ce canta ei, oricum discutiile sunt constructive si asta cred eu ca este bine, pentru ca eu unul personal cand cineva ma critica asta ma ambitioneaza si incerc sa imi fac si mai bine treaba, daca cineva incepe sa ma laude poate incep sa ma culc pe o ureche si sa nu mai dau totul din mine pentru a iesi bine.I-am auzit pe cei de la Sedativ la vreo 2 concerte si suna destul de bine avand in vedere ca au abia un an.Dar oricum mai au de muncit ca sa ajunga sus, e bine ca totusi au initiativa sa faca ceva, sa speram ca o sa gaseasca si o bresa in sistemul asta muzical.Oricum piesele suna bine dar mai trebuiesc lucrate sa fie ok ;-) si acum sa ma ierte dumnezeu dar oricum ar fi si trupa mare daca esti tot iti mai auzi vorbe rele, muzica lor nu are cum sa fie pe placul tuturor, este imposibil asa ceva, gusturile difera de la om la om. Am luat si eu piesele de pe site si pe primul loc ar fi :1.Doina
2.Zaraza
3.Streaptese rural
4.Imn pt Invingatori.
Sedativ va urez bafta in continuare si sa nu va descurajati oricat de greu ar fi, cu munca si perseverenta si mai ales cu talent o sa ajungeti bine.EU unul sunt alaturi de voi si va sustin. ;r
Bucinela
Junior Member

Mesajde Rockeru'Somer » Joi Apr 14, 2005 8:48 pm

n-o sa bag in seama toti pustanii inscrisi pe fanclub in ultimele zile special pentru a-mi ura de sanatate...
nu ti-am rastalmacit vorbele cristi, tu ai zis ca chitara ta nu s-a auzit, iar la ultima piesa aia dupa pantera s-a auzit de kkt... eu, si nu doar eu, zic ca vocalul e pe din afara in concert... adica 2/5 din formatie a lipsit...
nu intram de nebun pe forumul vostru, da' mesaju' andreei mi-a atras atentia si am zic ca e necesar sa raspund... fusesem la 2 concerte in 2 zile si era normal sa-i raspund... parerea mea de afon, mai stati putin si mai repetati, si apoi o sa aveti succes...
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde Judge_Aris » Joi Apr 14, 2005 9:18 pm

Asa da! Mai merge! Daca dadeai din start un mesaj de genul asta scuteam vreo 4 pagini de sange!
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde Kalare » Joi Apr 14, 2005 9:32 pm

Ba, nu va mai certati..... M-am inscris si io p'aci si cand colo...voi va certati!?
Kalare

Mesajde Judge_Aris » Sâm Apr 16, 2005 8:40 pm

Multumim Cimpina pentru atmosfera care "s-a intamplat" in club "Live" vineri 15 / Sunteti superbi si voi si cei ce se ocupa de bunul mers al clubului. Energia voastra s-a transmis pe scena si v-a fost intoarsa inapoi catre voi cu putere asa cum ati vrut-o! Cimpina RULZZZZ! Sunteti o pata semnificativa de culoare intr-un fundal al Prahovei ....din pacate cam gri.
Cubule... merge treaba in Cimpina...ai cu ce te mandrii.... oamenii sunt asa cum trebuie - iar SEDATIV nu s-a simtit musafir acolo.... a fost acasa.... in Prahova!
Inca odata RESPECT! Cimpina RULZZZ!
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde Frankie » Lun Apr 18, 2005 10:55 am

[quote="Rockeru'Somer"]RSh : am simtit mesaju' tau ca pe atac la mine si ma risc sa raspund. repectivul a ajuns chiar la 2 concerte, la cel din bug mamou plecand, daca voi considerati 6 oameni public, e ok, eu NU! ]

Legea numarul UNU (a mea si a multor muzicieni respectati) este indiferent cata lume vine la un concert CANTI tot asa de parca ar fii 10.000 ...
Nu cum a facut de exemplu -(nu va zic cine pentru ca nu are rost sa arunc si EU cu noroi) -la Targu-Mures la Peninsula anul trecut, pe care i-am asteptat, auzind albumul lor care l-am !!!cumparat!!! ( :dir: mp3 urile raspindite ilegal ucid muzica) si mi-a placut iar prestatia lor era de "lasa de dorit" pentru ca au fost 100 oameni numai!!!??? :nope: .Mai ales la vocalist sa simtit ca canta pentru ca trebuie sa cante...desi cand erau la MTV cantau bine.

In al doilea rand asa c*** nu am vazut in viata mea pe nici un forum si mi se face scarba...cred ca toata lumea in lumea asta virtuala se crede zeu si hercule dar LIVE cred ca ar sta altcumva treaba, sau gresesc si v-ati omori ;a

Referitor la "vocal de tot cacatu'" eu nu as zice asa vorbe grele!!!...sa iti dau exemplu rockere??? Pe 4 iulie 2002 am fost la Bucuresti sa vad una din trupa mea preferata Dream Theater si crede-ma vocalul a prins niste falsuri de am prins capul...Nu trebuie chiar asa sa aruncam cu noroi ca pana la urma nimeni nu este perfect si nu stiu daca esti sau ai fost vreodata pe scena sa canti si sa vezi tu cum e cand nu te auzi cum canti si etckcetera etckcetera etckcetera...cand ai bagat o groaza de bani in scule, mergi la un concert si nu suna trupa din cauze oamenilor incompetenti care sunt in Romania...sau mai este varianta cu "mafia potentiometrului" (inventat de mine, care este urmatorul...trupele mari trebuie sa sune beton si aia care sunt inainte ca trupe de deschidere niciodata nu o sa sune mai bine decat capul de afis care poate este de 2 ori mai bun.Acest fenomen fiecare muzician stie si tre sa accepte si sa mearga mai departe.Exemplu va dau concertul Annihilator(Canada) si Nevermore(U.S.A) organizat de prietenul meu foarte bun Boros Olimp (http://www.olimanagement.com)
pe data de 14 martie 2001 in Targu-Mures, in deschider erau trupele Soilwork (Suedia) si Rawhead Rexx (Germania).Concertul sa tinut in Sala Polivalenta care e plin de elemente de metal inauntru si nu e pentru concerte facut iar orice concert facut acolo suna naspa din cauze asta, am crezut asta pentru ca toti sunetistii au dat vina ca "nu e bun sala, blablabla".Asta am si inghitit toti din Mures pana cand a venit concertul amintit mai sus si va reamintesc erau Ingineri de sunet (4 oameni) la un Mixer de 3m lungime care asa sonorizare au facut ca am ramas masca toti.E, aceea a fost o lectie pentru toti sunetistii ca se poate face dar cel mai usor lucru e sa zici "e de vina...".Dar sa revin la "mafia potentiometrului" ;-) prima trupa care a cantat era Rawhead Rex care o sunat nashpa (ma refer ca sonorizare), dupa aia Soilwork care a sunat mai bine, urmand sa fie Nevermore la care potentiometrele de pe Mixer au urcat si a sunat BETON si am ramas masca...iar capul de afis Annihilator??? pai atunci sa auzit cine este capul de afis.Pai fratilor eu nu m-am gandit ca in Sala aia cineva o sa sune BETON dar uite ca se poate.

Asa ca oameni buni sa comparati trupele de din afara cu trupele din afara sau ce se intimpla in occident ok??? ca chiar nu vad care este rostul :nope:

Imi cer scuze daca am fost offtopic.Si acum sa revin noi am concertat impreuna cu Sedativ de doua ori.Odata la MAXIMUM ROCK si dupa aia la SAINT GEORGE ROCK NIGHTS editia III.Prima data cand ne-am intilnit era o surpriza placuta ca trupa suna bine live lasand deoparte gusturile care nu se discuta.Tobarul de remarcat si bassistul.Vocalul canta bine in genul lor abordat.Pana la urma ganditiva oameni buni cum ar fii daca am fii la fel???Si muzica ar fii la fel si nu in ultimul rand plictisitor.nu??In cluj era dintre putinele trupe care a sunat bine!!!Iarasi ne-am intilnit dupa o saptamana de la MAX ROCK la Sfantu Gheorghe unde au facut show ca si aia care ascultau BLACK METAL cu tricouri Dimmu au sarit la muzica lor si nu de aceea ca erau beti.

Cu asta in mare "I rest my case"...

Peace :B
mail:icory_theband@yahoo.com
iSITE
Frankie
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Apr 18, 2005 11:20 am

frankie, e de toata jena imaginea de turmism pe care voi o faceti, va pupati in fund reciproc (franki cel mai tare chitarist zice chitaristu' de la sedativ, pe urma vii cu "argumente" dupa ce se stinsese discutiile :bleah: )

cine esti tu sa critici prestatia vocala a celui de la dream theatre care a cantat continuu 4 (PATRU) ore???? mie mi-ar fi rusine in locul tau sa critic niste profesionisti ai muzicii.

dati dovada de o crasa lipsa de profesionalism si tot voi criticati? avea dreptate sod, cine sa scoata muzica romaneasca din cacat?
in loc sa puneti umarul va pierdeti vremea si va lamentati.

Pana la urma ganditiva oameni buni cum ar fii daca am fii la fel

yep, you rest your case, let us declared a typically "case closed" ... jenibil. Incultura ridicata la rang de arta ....
gaga

Mesajde aphextwinz » Lun Apr 18, 2005 11:49 am

vocalu' de la Sedativ vs ala de la DT ~p
aphextwinz
Junior Member

Mesajde Frankie » Lun Apr 18, 2005 1:37 pm

danone scrie:frankie, e de toata jena imaginea de turmism pe care voi o faceti, va pupati in fund reciproc (franki cel mai tare chitarist zice chitaristu' de la sedativ, pe urma vii cu "argumente" dupa ce se stinsese discutiile :bleah: )

cine esti tu sa critici prestatia vocala a celui de la dream theatre care a cantat continuu 4 (PATRU) ore???? mie mi-ar fi rusine in locul tau sa critic niste profesionisti ai muzicii.

dati dovada de o crasa lipsa de profesionalism si tot voi criticati? avea dreptate sod, cine sa scoata muzica romaneasca din cacat?

yep, you rest your case, let us declared a typically "case closed" ... jenibil. Incultura ridicata la rang de arta ....

nu stiu care este problema ta danone.nu ma pup cu nimeni in fund iar fiecare om este responsabil pentru actiunile sale...

Cat despre cine sunt eu sa critic vocalul de la dream???eram si eu in public si mi-am exprimat o parere personala la fel cum faceti voi de fiecare data cand postati pe acest forum dar totusi nu asa murdar ca voi.

aphextwinz scrie:vocalu' de la Sedativ vs ala de la DT ~p

nu stiu cat de atent esti aphextwinz dar nu am facut comparatie...si am zis NOBODY IS PERFECT chiar asta e ideea ca toata lumea greseste pe scena

:sal: peace and understanding

;e
iSITE
Frankie
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Apr 18, 2005 1:45 pm

pai daca e cum zici tu, explica-mi si de ce, in momentul in care un membru/apropiat al trupei a intrat in conflict cu cineva de aici, imediar au aparut useri care cu un singur post s-au repezit sa dea la cap, majoritatea lor, culmea, functioneaza binemerci pe forumul sedative (cristi, zgubi, etc) si s-au adunat in gashca cand a fost de luat la hartza.

plus ca "pretenu" cristi te-a votat vezi doamne cel mai tare chitarist. ia explica astea si porma cadem la pace :D

respect.

peseu:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (3 membri si 0 vizitatori)
danone*, memetShol, sebystone <--- despre asta vorbesc.
gaga

Mesajde aphextwinz » Lun Apr 18, 2005 2:04 pm

frankie, te-oi fi incurcat tu in mrejele semanticii cand ai emis:

Referitor la "vocal de tot cacatu' (*)" eu nu as zice asa vorbe grele!!!...sa iti dau exemplu rockere??? Pe 4 iulie 2002 am fost la Bucuresti sa vad una din trupa mea preferata Dream Theater si crede-ma vocalul a prins niste falsuri de am prins capul...

(*) RSh facea referire la vocalul de la Sedativ

Unde tz-ai prins tu capu' nu ma intereseaza, ce ma intereseaza este ca musiu LaBrie intra cu un gigel cvasinecunoscut din Romania la categoria "vocali de tot cacatu". 'aide bre, ne lashi :rolleyes:
aphextwinz
Junior Member

Mesajde sebystone » Lun Apr 18, 2005 2:05 pm

danone te deranjeaza ca avem oameni care ne sustin?
daca este unul din chitaristii lui preferati.........si nu te mai oftica mai danone......asta este.
sebystone
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Apr 18, 2005 2:11 pm

ma deranjeaza ca acei oameni care va sustin apar la chemare precum catzeii lu' gabriel cocu. eu stiu mai multi care sustin alte trupe romanesti de exemplu si care nu fac valuri pentru prietenii lor.

o trupa se sustine prin muzica nu prin 20 de agarici care vin la picior cand sunt fluieratzi, capisci?
gaga

hi

Mesajde Bucinela » Lun Apr 18, 2005 4:05 pm

Mai Danone te credeam fata inteleapta dar nici chiar asa, se pare ca tu nu prea ii inghiti pe astia de la Sedativ, inca ceva pentru tine, agarici si catel poate esti tu nu noi, noi suntem niste oameni care intram si ne spunem parerea despre o trupa, nu cumva te vezi vreun dumnezeu al muzicii rock si le sti tu pe toate?Daca esti pusa sa administrezi aici sau daca o faci de placere e problma ta, dar nu trebuie sa improsti si sa jignesti niste oameni care isi sustin sau isi spun parerile despre Sedativ, nu cred ca sa apucat nimeni de la sedativ sa isi cheme prieteni.Problema e ca te cam sapa ca a inceput la lume sa ii placa muzica Sedativ.Bafta si fi mai inteleapta, asa cum te cunosc eu.
Bucinela
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Apr 18, 2005 4:24 pm

apai ma manca demult pentru ca sa ma bag si io acilea.
nafara de zaraza nu am ascultat mai niica. sincer nu m-a impresionat, dar asta e partea a doua.

manerveaza toate prostiile astea. bucinela danone a fo chiar blanda la cate prostii s-au scris pacilea. O formatie (mai ales la inceput) ar trebui sa asculte toate criticile astea si nu sa se duca la o bere si sa spuna: iaute bre ce ne fac aia pe fc. sa numi spui ca ai venit aici pe fanclub fara sa te anuntze nimeni ca e scandal.

JA: creca ai fo singurul cu coloana vertebrala. vezi ca atitudinea asta va trage rau in jos (io sincer sa fiu mi-as fi bagat fics ceva in formatie daca nu erau alte elemente). deci, parerea mea: invatati sa ascultati neste opinii chiar critice. nu totul in viatza e roz...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Frankie » Lun Apr 18, 2005 5:20 pm

danone scrie:frankie, e de toata jena imaginea de turmism pe care voi o faceti, va pupati in fund reciproc (franki cel mai tare chitarist zice chitaristu' de la sedativ, pe urma vii cu "argumente" dupa ce se stinsese discutiile :bleah: )

nu stiu care este problema ta danone.nu ma pup cu nimeni in fund iar fiecare om este responsabil pentru actiunile sale...

Cat despre cine sunt eu sa critic vocalul de la dream???eram si eu in public si mi-am exprimat o parere personala la fel cum faceti voi de fiecare data cand postati pe acest forum dar totusi nu asa murdar ca voi.

aphextwinz scrie:vocalu' de la Sedativ vs ala de la DT ~p

nu stiu cat de atent esti aphextwinz dar nu am facut comparatie...si am zis NOBODY IS PERFECT chiar asta e ideea ca toata lumea greseste pe scena

hmmm suparare mare pe mine...

in primul rand nu m-a chemat nimeni si nu sustin pe nimeni AM DA CU PARERE ca si voi...

imi pare chiar rau de voi daca vedeti dintr-un om numai raul...Eu nu am intentia sa ma cert cu nimeni!!!

danone scrie:plus ca "pretenu" cristi te-a votat vezi doamne cel mai tare chitarist. ia explica astea si porma cadem la pace :D.

uite danone nu stiu de ce vrei (vreti) sa te certi cu mine mai ales ca nu ma cunosti...Eu nici nu te cunosc si pana atunci tac si nu aduc ofense."Pretenu" a zis o parere personala ca ii place de mine ca si chitarist.Eu ce treaba am cu asta???Eu sunt de vina???Am zis ca a facut o prostie pentru ca nu ma consider io un chitarist in top si o sa iasa scandal din asta...Am si avut dreptate desi postul nu mai exista ca l-a sters.
Repede ati atacat.Vezi asta nu imi place pentru ca cititi cu atentie orice cuvant iar unde vedeti ca se poate va luati la cearta.

treaba ta si a voastra

peseu: sincer nu ma intereseaza cati vizioneaza subiectul pentru ca deja imi pare rau ca si io "vizionez"

aphextwinz

te rog sa citesti cu atentie ce am scris si de ce! mersi mult si imi pare rau de tine daca nu esti realist si nu vezi lucrurile cum sunt.
Musiu LaBrie a prins falsuri la Bucuresti asta e REALITATEA si asta nu numai io zic, imi pare rau.Iar :dir: ATENTIE parere personala >>> dream ce muzica face ar trebui acolo o alta voce.

Respect danone, aphextwinz
iSITE
Frankie
Junior Member

Mesajde Frankie » Lun Apr 18, 2005 5:27 pm

hmmm suparare mare pe mine...

in primul rand nu m-a chemat nimeni si nu sustin pe nimeni AM DAT CU PARERE ca si voi...

imi pare chiar rau de voi daca vedeti dintr-un om numai raul...Eu nu am intentia sa ma cert cu nimeni!!!

danone scrie:plus ca "pretenu" cristi te-a votat vezi doamne cel mai tare chitarist. ia explica astea si porma cadem la pace :D.

uite danone nu stiu de ce vrei (vreti) sa te certi cu mine mai ales ca nu ma cunosti...Eu nici nu te cunosc si pana atunci tac si nu aduc ofense."Pretenu" a zis o parere personala ca ii place de mine ca si chitarist.Eu ce treaba am cu asta???Eu sunt de vina???Am zis ca a facut o prostie pentru ca nu ma consider io un chitarist in top si o sa iasa scandal din asta...Am avut dreptate!!!
Postul oricum nu mai exista ca l-a sters.
Dar voi???...repede ati atacat.Vezi asta nu imi place pentru ca cititi cu atentie orice cuvant iar unde vedeti ca se poate va luati la cearta.

treaba ta si a voastra

peseu: sincer nu ma intereseaza cati vizioneaza subiectul pentru ca deja imi pare rau ca si io "vizionez"

aphextwinz

te rog sa citesti cu atentie ce am scris si de ce!!! mersi mult si imi pare rau de tine daca nu esti realist si nu vezi lucrurile cum sunt.
Musiu LaBrie a prins falsuri la Bucuresti asta e REALITATEA si asta nu numai io zic, imi pare rau.Iar :dir: ATENTIE parere personala >>> dream ce muzica face ar trebui acolo o alta voce.

Respect danone, aphextwinz !!!!PEACE!!!! :B
iSITE
Frankie
Junior Member

Mesajde Judge_Aris » Lun Apr 18, 2005 9:13 pm

Ha - ha! Mi-am luat un danao si un pachet de tigari de-alea care fumez eu si citesc linistit si distrat cum se arunca din nou cu cacat in oameni nevinovati!

Frankie PESPEKT! Nu ma asteptam la interventia ta! A fost considerata nelalocul ei! Prin interventia ta ai atras o parte din dispretul "criticilor muzicali" de pe fanclub.ro . Oamenii s-au atacat pentru o parere care cica ar fi neconcludenta datorita unui vot atribuit la sectiunea "Topul celor mai buni chitaristi"
Va deranjeaza topicul?
Va deranjeaza ca ceea ce spuneti nu este luat in calcul asa cum ganditi voi?
Stergeti-l dracu! Sau cenzurati...taiati ce nu va place...banati useri, lasati doar mesajele care va convin ..mesajele pline de "invataminte" si de "substraturi ascunse" Ati mai facut-o odata.... (sau cine stie de cate ori pe alte topicuri)
Lipsa de profesionalism? Sigur se cunoaste notiunea? I don't think so!
Care-s agaricii? care-s cateii? Danone...ma dezamagesti.... ii tot dai cu profesionalismul si ma faci sa cred ca te folosesti mai mult de cuvinte decat de experienta! Nu cred ca ai notiuni macar elementare despre managementul unei trupe (vorbesc de implicare practica materiala si intelectuala)....si nu bat prea mare moneda pe acest fapt - nu esti obligata sa cunosti acest aspect. Intr-o tara in care inca se mai moare de foame, intr-o tara in care ne chinuim sa inventam lucruri care au fost demult inventate (poate chiar de catre urmasii nostri) intr-o tara care arata statistic cam asa sa ai o trupa inseamna sa-ti risti existenta - sa-ti risti viitorul ptr. ea..... inseamna sa crezi in ideile tale, inseamna sa intorci spatele unor oportunitati cu care nu se stie daca te vei mai intalni vreodata..... inseamna sa ramai singur atunci cand bate vantul...... (si-aici bate vantul rau de tot) Riscul a fost asumat din 10 aprilie 2004 - si nu a luat prin surprindere SEDATIV Crew!
Tu, Danone...cel putin tu, ar fi trebuit sa fi impartiala! De ce? Pentru ca esti moderator! Cu asta se ocupa un moderator dpdv profesional vorbind....nu ajuta pe nimeni...este IMPARTIAL si intervine atunci cand se aduc jigniri. Intervine de ambele parti!
Inca o chestie....pentru ca te-am vazut foarte scceptica si plina de suspiciune...cu votul ala de la cel mai bun chitarist ptr. Frankie ICORY! Personal am vrut sa scriu candva pe-aici pe forum despre basistul de la ICORY ca este unul de exceptie....unul dintre cei mai inventivi pe care ii are Romania la ora actuala ca ICORY este trupa de trupa.....am scris deja pe alte forumuri...dar nu aici! Ma frigeam rau de tot! Tot forumul asta m-ar fi privit ca pe un pupincurist lamentabil. In momentul asta mi-am asumat deja acest risc iar mesajul meu ptr. cei ce vor arunca cu noroi in mine in urma acestei afirmatii si a contextului este: "Daca va place hardcore-ul puneti mana si ascultati ICORY - este o trupa de luat in seama si este de-a noastra!"
Ramai aceasi simpatica si accepta la randu-ti critica.... discutia asta a evoluat in felul asta pentru poate asa se doreste, sau din ignoranta sau din lipsa de profesionalism ;) - tu esti in masura sa mentii termenii pentru ca ai diverse instrumente... si nu ma refer la capacitatile tehnice ale forumului ci la cele intelectuale care stiu ca exista la tine. Cu split, ban, delete...doar de o anumita parte, nu faci decat sa intarati spiritele..... think about it! ;r

Pentru memetshol... bine-ai venit in club! a... nu! in iad! ;)
Atitudinea asta nu ridica dar nici nu coboara SEDATIV! Am spus-o si o repet! Legea actiunii si a reactiunii! Nu tace nimeni aici la comanda! "agaricii" aia sau "cateii" cum dupa cum au fost numiti oameni care s-au inregistrat pe forumul asta numai ptr. acest topic spre MAREA BUCURIE a SEDATIV Crew au intrat de "buna-voie si nesiliti de nimeni"! Va folositi de ce preferati sa credeti - eu va spun cum sta treaba! Accepati sau nu.... asta este situatia.....
conteaza ca SEDATIV Crew nu a miscat un deget sau o tasta :) pentru "sensibilizarea" cuiva!
Ai fost unul dintre putinii care cu toate ca nu te-a impresionat bucata pe care ai ascultat-o ai venit cu o remarca care TREBUIE adoptata de orice trupa cu o singura precizare....o formatie (mai ales la inceput) NU TREBUIE SA ASCULTE DECAT CEEA CE CONSIDERA CA ESTE IMPORTANT!
Capacitatea de a tria critica constructiva de balarie sta la latitudinea trupei! Rezultatele viitoare vor dovedi daca mai este de lucru la sectiunea triere!
Porcariile care s-au scris pe-aici ma fac sa ma tavalesc de ras! Sunt de luat in calcul poate la o bere.... (pacat ca este putin timp de bere din cauza muncii....)

Nu voi obosi niciodata sa va stau aproape, sa va asculta, sa analizez (ptr. ca o fac - chiar daca poate nu credeti) voua celor ce AVETI ceva de spus! - chiar daca sunteti putini si cateodata vulcanici A-)
Deasemenea oamenii care nu au nimic de spus pentru ca nu au capacitatea de exprimare adecvata sunt bineveniti... discutiile le sunt deasemenea binevenite si constituie sau pot constitui pentru ei o sursa de lumina!
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Apr 18, 2005 11:49 pm

deja sunt obosit si iritat de discutzia asta interminabila si neconcludenta. io vad treaba asha :

1. topicul Sedativ era deschis decand era tutancamon copil de tzatza si niciodata n-a avut atata audientza fortzata ca pana-acum. atzi scris doar bazaconii si v-atzi masurat pulile. pana la urma care o are mai mare? atzi ajuns la o concluize? n-as zice..
2. trupa Sedativ CHIAR trebe sa mai repete altfel picatzi in ridicol
3. nimeni nu vrea sa diminueze meritele trupei. spun doar ca totusi este nitzel umflata cu pompa toata discutzia asta. cu pariu, ca maine fac un subiect , oricare ar fi el, ma duc la o bere, dau zvon, si in 10 zile il fac cap de afis pe fanclub.
4. dau o vodca lu ala care are sange sa recunoasca c-a gresit.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde cubu » Mar Apr 19, 2005 6:47 am

offtopic de offtopic:
Frankie scrie:dream ce muzica face ar trebui acolo o alta voce.

O sa razi, dar majoritatea celor pe care i-am auzit spunand asta, erau din Ploiesti... ~p

Aidi bre, fii serios...
indescifrabil
cubu

Mesajde gaga » Mar Apr 19, 2005 8:41 am

SOD scrie:spun doar ca totusi este nitzel umflata cu pompa toata discutzia asta. cu pariu, ca maine fac un subiect , oricare ar fi el, ma duc la o bere, dau zvon, si in 10 zile il fac cap de afis pe fanclub.

ca de obicei cataline CORRRRECT!

Am zis ca a facut o prostie pentru ca nu ma consider io un chitarist in top si o sa iasa scandal din asta...

io cred ca iti arogi mai multa importanta decat ai.

Musiu LaBrie a prins falsuri la Bucuresti asta e REALITATEA si asta nu numai io zic, imi pare rau.Iar ATENTIE parere personala >>> dream ce muzica face ar trebui acolo o alta voce.

bwahahahaha .... jenibil lasa-neee lasa-neee. cand o sa canti 4 ore continuu cu cateva falsuri mai discutam. pana atunci succes cu lectiile de canto.

JA, nu discut postul tau mult prea subiectiv. cand o trupa (din care doi membri au 19 ani) fara alta realizare decat adunarea unor acoliti saritori la glanda imi critica dream theatre care sunt, fie ca va place fie ca nu o valoare, sa ma scuzi dar ma abtin sa discut despre valoare muzicala cu dvs. vorbim dupa ce termina copiii conservatorul si veniti cu argumente MUZICALE.

Personal am vrut sa scriu candva pe-aici pe forum despre basistul de la ICORY ca este unul de exceptie....unul dintre cei mai inventivi pe care ii are Romania la ora actuala ca ICORY este trupa de trupa.....

l-ai vazut pe bucur? ai ascultat decebal badila macar odata? l-ai ascultat pe xbass?

apropou de impartialitate, mi-e sila (vb lu unchiu sodi care stie bine ce stie). de aici incolo ma abtin, pupati-va si aduceti-va toata gashca treaba voastra, voi va faceti de bafta, eu am incheiat, romanisme ca de obicei (desi am impresia ca franchi nu prea stapaneste limba asta).

distractie placuta in continuare, me out
gaga

Mesajde aphextwinz » Mar Apr 19, 2005 8:42 am

frankie, e simplu. e una sa zici ca ala a falsat, e alta sa-l aduci ca argument in discutzia de fatza ca shi cand ar putea vreodata sa se compare situatzia.

sody, eu am greshit ;D
aphextwinz
Junior Member

Mesajde Judge_Aris » Mar Apr 19, 2005 9:24 am

SOD am si eu de baut vreo 2 vodci! :)
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde sebystone » Mar Apr 19, 2005 9:47 am

danone pentru ce se canta in romania la ora actuala, te asigur eu ca cei 2 pusti din trupa au destula cultura muzicala si referitor la chestia cu conservatoru sa sti ca sunt foarte multi care au terminat si nu au nici o treaba si tot la fel de multi care nu au facut conservatoru si au realizat ceva in domeniul muzicii.
cu drag seby stone.
sebystone
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rock