SEDATIV - Band info

Totul despre muzica rock

salutare la toti

Mesajde Bucinela » Mar Apr 19, 2005 9:47 am

Ma bucur ca sau linistit spiritele, cum am mai zis si o mai zic, trupa Sedativ mai are de lucrat foarte mult ca sa ajunga foarte buni, oricum nu cred ca a zis vreunul ca ar fi Pantera sau cine mai stie ce si hai sa fim seriosi ca mai e drum lung pana acolo si sa ma ierte dumnezeu dupa cate stiu eu bine cred ca majoritatea trupelor din romania si din alte parti incep printr-un avant asa nebunesc la un drum sa isi faca trupa, dar nu putem sa comparam pe cei de la trupe mari(care serviciul lor inseamna cam 8 ore de repetite pe zi la sala) cu niste baietii de la o trupa gen Sedativ sau alte trupe care se ridica acuma si care se impart intre servici, prietena si repetitii, banuiesc ca sunt constienti si ei ca mai au de muncit foarte mult ca sa ajunga undeva sus in domeniul muzical.Ideea este ca trebe sa fim si noi mai maleabili si sa nu incepem sa ii devoram si e foarte bine ca va spuneti parerea si ca ii criticati dar nu cred ca e frumos sa ii criticati cu un dialect de cartier(vocal de cacat si altele).Oricum eu zic ca ar fi bine cand vor mai avea un concert sa veniti si voi sa ii vedeti live si apoi sa beti o bere impreuna cu ei, banuiesc ca sunt niste baieti de treaba si fara impresii.Hai sa nu ne mai certam ca nu suntem aici pentru asa ceva si sa incepem sa gandim constructiv ca oricum viata este foarte scurta si toti murim pana la urma.Sper sa ne intalnim cu totii la o bere cand vor avea vreun concert si sa ne facem ranga si sa ne distram cat cuprinde ;r .
Bucinela
Junior Member

Hi all

Mesajde Bucinela » Mar Apr 19, 2005 10:10 am

;D Bere pentru toata lumea gratis din partea mea
Bucinela
Junior Member

Mesajde Frankie » Mar Apr 19, 2005 10:25 am

cubu scrie:offtopic de offtopic:

O sa razi, dar majoritatea celor pe care i-am auzit spunand asta, erau din Ploiesti... ~p

Aidi bre, fii serios...

pentru ca numai de la ei auzit nu inseamna ca numai din Ploiesti zic asta...Eu nu sunt din Ploiesti :) Acum chiar ce vrei sa iti aduc oameni cu conservator sau confirme ce am zis??

mai bine o lasam bal

danone Dream nu a cantat 4 ore ci numai 3...Acum chiar ce vrei sa iti aduc oameni pe forum cu conservator sa "ne pupam pe cur" si sa confirme ce am zis??

mai bine o lasam balta si cum ati zis voi sa ne vedem cu bine la un nectar pentru ca nu beau ;-)

:-: la toti cei de aici si sper sa va schimbati atitudinea asta de barbar pentru ca mie sincer nu imi faceti rau.Prea putin ma intereseaza ce zic oamenii despre mine iar ce consider o critica la locul lui accept restul e recycle bin.

RESPECT PEOPLE
mail:icory_theband@yahoo.com
iSITE
Frankie
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Apr 19, 2005 10:26 am

danone scrie:bwahahahaha .... jenibil lasa-neee lasa-neee. cand o sa canti 4 ore[...]

La care se adauga alte concerte din timpul turneului + zile intregi pe drumuri + joc de scena + "greutatea" pieselor + ...

later: Frankie, eu am stat intr-un loc unde erau multi oameni, din diferite colturi ale tarii, asa ca ai incredere in mine... Zici ca nu esti ploiestean? Nu-i nimic, gandesti ca unul. ;)
indescifrabil
cubu

Mesajde Frankie » Mar Apr 19, 2005 10:30 am

cubu scrie:offtopic de offtopic:

O sa razi, dar majoritatea celor pe care i-am auzit spunand asta, erau din Ploiesti... ~p

Aidi bre, fii serios...

pentru ca numai de la ei auzit nu inseamna ca numai din Ploiesti zic asta...Eu nu sunt din Ploiesti :)

mai bine o lasam balta si cum ati zis voi sa ne vedem cu bine la un nectar pentru ca nu beau ;-)

:-: la toti cei de aici si sper sa va schimbati atitudinea asta de barbar pentru ca mie sincer nu imi faceti rau.Prea putin ma intereseaza ce zic oamenii despre mine iar ce consider o critica la locul lui accept restul e recycle bin.

RESPECT PEOPLE
iSITE
Frankie
Junior Member

Mesajde Liviutz[SPAZ] » Mar Apr 19, 2005 12:11 pm

n-am de gand sa particip activ la disputa asta...dau doar un link cu piesele amintitului bassist din icory (un proiect personal). Mie imi plac f.f. mult. Check'm out ca merita.
http://www.hxcmp3.com/bands/22959/
Scuze de offtopic. Back to Sedativ.
Se-ntoarce roata si-ntr-o zi am sa mi-o scot
Liviutz[SPAZ]
Junior Member

Hi

Mesajde Bucinela » Mar Apr 19, 2005 1:30 pm

Mai dar la o bere nu iese nimeni pe acilea?E frumos afara ce naiba.Si putem sa discutam si acolo despre muzica si despre Sedativ sau alte trupe.mama ce naspa si vroiam sa fac cinste .
Bucinela
Junior Member

Mesajde Liviutz[SPAZ] » Mar Apr 19, 2005 1:35 pm

cum sa nu... cred ca Brashovul ar fi la mijloc pt. totzi :)
nu, nici eu nu prea beau alcoale
Se-ntoarce roata si-ntr-o zi am sa mi-o scot
Liviutz[SPAZ]
Junior Member

Mesajde Frankie » Mar Apr 19, 2005 3:27 pm

[quote="cubu"]La care se adauga alte concerte din timpul turneului + zile intregi pe drumuri + joc de scena + "greutatea" pieselor + ...

later: Frankie, eu am stat intr-un loc unde erau multi oameni, din diferite colturi ale tarii, asa ca ai incredere in mine... Zici ca nu esti ploiestean? Nu-i nimic, gandesti ca unul. ]

Daca tot vreti sa fortam lucrurile atunci dupa cate stiu Dream Theater a cantat 3 ore nu 4 dar sa ramanem ca au cantat 4 din care domnul Portnoy a facut un solo de 15-20 minute, John Petrucci un solo de 15 minute iar Rudess solo de 15 minute iar cum stiu persoanele care asculta muzica aceasta o piesa de la Dream e 15 minute din care Musiu LaBrie canta vreo 4.Stiu ca e greu sa canti dar unii chiar o fac cu tot turneul, zile, poate chiar luni pe drumuri si va dau si cateva exemple daca nu va suparati pe mine.Exemple:
Soundgarden sau mai nou Audioslave (Chris Cornell), Tool sau A Perfect Circle (Maynard James Keenan), Disturbed (David Draiman), Extreme (Gary Cherone), Incubus (Brandon Boyd), sau veteranii Freddie Mercury, Paul Rodgers, Steven Tyler, sau nici nu are rost sa mai continuam ca o sa va legati ca am citit pe internet ;b .Dar mai sunt si altii va asigur chiar multi care sunt adevarati adevarti profesionisti care nu au treaba de [quote="cubu"]La care se adauga alte concerte din timpul turneului + zile intregi pe drumuri + joc de scena + "greutatea" pieselor + ...].Eu va inteleg ca va place mult Dream Theater si mie imi place, sunt instrumentisti exceptionali dar sa fim totodata si realisti ;r .Unele trupe sau unii vocalisti cateodata mai si dezamgesc fanii cum a fost de pilda Monsters of Rock (Budapesta 1991) la care a fost tobosarul meu si jumatate din Targu-Mures nu Ploiesti ;b .Trupa Mettalica a lasat fanii sa astepte o ora inainte de concertul lor iar cand au intrat pe scena dupa 3 piese James Hetfield nu mai avea voce, degeaba cantau colegii lui de rupeau.In schimb prima trupa un oarecare Queensryche by the way alt vocalist super Geoff Tate au dat un show mare dar din pacate trebuie sa va amintesc de "mafia potentiometrului" :).Ceea ce vreau sa subliniez si sa inchidem subiectul acesta este ca si cei mai mari vocalisti respectiv instrumentisti sunt oameni, deci pot gresi dar nu intotdeauna.

Raman cu respect asa ca mai bine sa ramanem prieteni fara sa ne mancam unul pe altul si odata poate ne vedem undeva la o discutie.
iSITE
Frankie
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Apr 19, 2005 3:37 pm

Trupa Mettalica

Metallica.
Pastrati threadul la Sedativ pls. (sau e comparatzie DT vs Sedative?)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

sorry

Mesajde Frankie » Mar Apr 19, 2005 3:43 pm

Imi pare daca nu ai inteles mesajul dat mai sus si sorry ca am fost OFFTOPIC

Nici nu mai are rost sa discutam.

RESPECT
iSITE
Frankie
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Apr 19, 2005 3:51 pm

l-am inteles foarte bine, dar pt genul asta de discutii sunt alte threaduri, asta am vrut sa zic. nu-i bai.
gaga

Mesajde Judge_Aris » Sâm Mai 07, 2005 11:05 pm

SEDATIV nu lipseste nici de la a doua editie Motor Rock Ploiesti, (intalnirea motociclistilor) Peste 20 de trupe, scena de scena, sound de sound, locatie de locatie. Totul la superlativ! Daca sunteti prin zona, nu ratati evenimentul...va fi fara exagerare unul dintre cele mai de amploare din aceasta tara daca nu chiar cel mai ADEVARAT! Cine a participat la editia intai sa stie ca va fi de 3-4 ori mai "periculos"
Detalii aici!
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Mai 07, 2005 11:17 pm

era si greu sa lipseasca....n-o lua ca pe o rautate.

cu productzia tehnica las-o mai moale. se putea si mai bine.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde LouCypher » Lun Mai 09, 2005 2:52 pm

A se pune un din pacate in fatza ... cat despre Moto Rock ... sounds ok
Judge_Aris scrie:SEDATIV nu lipseste nici de la a doua editie Motor Rock Ploiesti, (intalnirea motociclistilor) Peste 20 de trupe, scena de scena, sound de sound, locatie de locatie. Totul la superlativ! Daca sunteti prin zona, nu ratati evenimentul...va fi fara exagerare unul dintre cele mai de amploare din aceasta tara daca nu chiar cel mai ADEVARAT! Cine a participat la editia intai sa stie ca va fi de 3-4 ori mai "periculos"
Detalii aici!
In a dream
In a pool of blood
Evil is as pure as innocence
Evil is as pure as love
LouCypher
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Mai 09, 2005 4:07 pm

gata tata, daca zici tu ca e ok...

de curiozitate, stii ce PA se aduce, puteri, mixer/e, ceva. stii?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Rockeru'Somer » Lun Mai 09, 2005 6:54 pm

PA-uri bune
puteri mari
mixere smechere!
ce faci concurenta? :P
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Mai 09, 2005 7:33 pm

puteri mari? aidi bre shomere ca ma dai pe spate. si io care credeam ca-s CREST.

hjdgfj : deja vorbesti tehnic concurentzo:D:D
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde marian jan » Lun Mai 09, 2005 7:56 pm

SOD scrie:deja sunt obosit si iritat de discutzia asta interminabila si neconcludenta. io vad treaba asha :

4. dau o vodca lu ala care are sange sa recunoasca c-a gresit.

e,asta e,am gresit,sunt vinovat,recunosc.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Judge_Aris » Mar Mai 10, 2005 9:54 pm

"Gurile rele" :) spun ca puterea ar fi in jur de vreo 30.000 W - mai multe detalii nu cunosc.
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde Judge_Aris » Mar Mai 10, 2005 9:56 pm

Urmatoarele concerte SEDATIV:

14.05.2005 - Club ROCKLAND - Caransebes orele 21:00
=======================
19.05.2005 - Club "Ethos" - Iasi alaturi de Edelvais si Iris dupa orele 19:00
=======================
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde marian jan » Mar Mai 10, 2005 11:05 pm

nu vreau sa dezamagesc pe nimeni,da' 30kw n-or sa fie sigur-sigurel.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde SOD » Mar Mai 10, 2005 11:08 pm

aidi ba, adica baiatu asta minte? o sa fie 30 de kw pe o parte, da? raule..
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde sebystone » Mie Mai 11, 2005 10:13 am

sod, daca mint organizatorii, minte si el, nu trebe sa faci misto...
dar daca numai la asta te pricepi..... asta este
"te pup dulce", cu drag seby stone
sebystone
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Mai 11, 2005 10:33 am

sebystone scrie:sod, [...]
"te pup dulce", cu drag seby stone

abia astept sa vad asta ~p~p~p
gaga

Mesajde Judge_Aris » Mie Mai 11, 2005 10:39 am

e...nu fiti "individiosi" lol
informatiile vin din partea organizatorilor....
ramane ca voi sa le verificati.
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde sebystone » Mie Mai 11, 2005 10:53 am

danone, asta in cazul in care este "simpatic"... :T ~p ~p ~p
sebystone
Junior Member

Mesajde memetshot » Mie Mai 11, 2005 11:01 am

sodule te-ai scos
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Frankie » Mie Mai 11, 2005 11:32 am

O sa fie 40.000 de WATI la MOTOR ROCK.
iSITE
Frankie
Junior Member

Mesajde Judge_Aris » Mie Mai 11, 2005 12:58 pm

SOD neaparat sa vi sa verifici...eventual stai pe partea cu 30 de kW (am inteles ca pe dreapta)
Judge_Aris
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rock